En påminnelse till mig själv.
5 månader från första bilderna till den sista som är i dagsläget.
Det känns som allt står still men vad bilderna visar så går det tydligen lite framåt iallafall. 
Enda ändringen är att jag äter MER och tränar när jag känner för det och jag stressar mycket mindre. 

Jag har aldrig varit den personen som tyckt om att visa mig själv i mindre kläder eller våga känna att jag också kan. Alla andra har alltid varit bättre än jag.
Men jag har bestämt mig för att Våga visa vad jag har åstadkommit med mig själv, för min skull. Jag visar Mig att Jag också kan. Kan jag så kan du!
Att försöka ge sig själv en energi boost, peppa sig själv och Våga tycka om sig själv precis som du är!!! Det är viktigt.
stor eller liten, lång eller kort. det spelar ingen roll så länge du känner att du är dig själv och är nöjd. sen kan allt bara bli bättre vilket beslut och mål du än tar och har i livet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det en riktigt god morgon, jag vaknade dock kl 06.30 och var pigg trotts att jag somnade sent igår. Gick upp och gjorde i ordning en god frukost och tände lite ljus och bara va! fantastiskt!

Men nu till sak! Om 2 dagar (!!) är det äntligen dags för flytt och som pricken över i är jag ledig onsdag-söndag! dock kommer dessa dagar bestå av flytt, städ och massa massa plugg!

Det ska bli så fantastiskt skönt att få flytta hemifrån igen.
När man en gång bott hemifrån (eller två gånger i mitt fall) vill man bara bort igen, ha sitt eget och känna att man klarar sig själv, på egen hand. Men jag kommer sakna att få maten serverad och slippa handla osv.. haha

Jag är så himla taggad och hög på livet just nu, vill att dagarna som är kvar ska vara över Nu!
jag sitter och kollar på alla kartonger som står lite överallt här hemma och väntar på att få flytta ut dom.

Efter flytten kommer jag även köra igång med mer Massager hemma och hoppas på att få min certifiering godkänd så jag eventuellt kan göra någonting av utbildningen som snart är klar.

Jag har så mycket planer fram över och hoppas på att kunna fullfölja någon av dem iallafall! 

Så rörigt inlägg men long time no see.. Kanske ska börja blogga lite mer?! tips på saker att blogga om eller bar köra på spontana tankar osv ?

Hoppas ni får en fin söndag

Likes

Comments

Semester och strålande sol! hur fantastiskt är det inte!? Idag blir det en lugn dag vid havet. sola och bada och äta gott för att sedan åka hem och packa inför helgen.

I morgon far vi till Falun för att fira min farmor som fyller 70 år. Jag längtar så oerhört mycket efter att få komma bort från Uppsala några dagar och få umgås med min fina familj!

vad gör ni i sommar?
Har ni tips på en dagsutflykt alternativt ett bra hotell/ en kamping eller något som man kan besöka i sommar?

Likes

Comments

Dagen efter kvällen före.

Idag är jag riktigt trött, men också väldigt nöjd med allt vad livet innebär!

Ni vet när man har en nära vän som man i princip sitter ihop med, man gör allt tillsammans och sen vänder det på en 5 öring och man ses inte på flera månader. Ni vet den känslan hur tom man kan bli och känna saknaden av personen nått så fruktansvärt, saker är inte som de brukar och det man brukar göra med personen är inte alls lika roligt med någon annan. Sen står ni där några månader senare och allt är som vanligt igen. Det känns som ni sågs igår, inga som helst konstigheter. Man känner sig hel igen och den lilla pusselbiten som föll bort är på plats igen. Den känslan är så fruktansvärt härlig! igår va en sån dag!

ett kärt återseende med min allra bästa vän. Vi for ner på stan, åt god mat och drack vin. Vi pratade och uppdaterade varandra om vad som hänt under de senaste månaderna.

Det är så härligt när man har den där känslan av att allt är som det ska, när en av de personer som betyder mest för en är tillbaka, man vet att hen mår bra och att saker och ting inte förändras mellan 2 personer trots att det var allt för länge sen man sågs sist. är inte det äkta vänskap?Likes

Comments