Semester och strålande sol! hur fantastiskt är det inte!? Idag blir det en lugn dag vid havet. sola och bada och äta gott för att sedan åka hem och packa inför helgen.

I morgon far vi till Falun för att fira min farmor som fyller 70 år. Jag längtar så oerhört mycket efter att få komma bort från Uppsala några dagar och få umgås med min fina familj!

vad gör ni i sommar?
Har ni tips på en dagsutflykt alternativt ett bra hotell/ en kamping eller något som man kan besöka i sommar?

Likes

Comments

Dagen efter kvällen före.

Idag är jag riktigt trött, men också väldigt nöjd med allt vad livet innebär!

Ni vet när man har en nära vän som man i princip sitter ihop med, man gör allt tillsammans och sen vänder det på en 5 öring och man ses inte på flera månader. Ni vet den känslan hur tom man kan bli och känna saknaden av personen nått så fruktansvärt, saker är inte som de brukar och det man brukar göra med personen är inte alls lika roligt med någon annan. Sen står ni där några månader senare och allt är som vanligt igen. Det känns som ni sågs igår, inga som helst konstigheter. Man känner sig hel igen och den lilla pusselbiten som föll bort är på plats igen. Den känslan är så fruktansvärt härlig! igår va en sån dag!

ett kärt återseende med min allra bästa vän. Vi for ner på stan, åt god mat och drack vin. Vi pratade och uppdaterade varandra om vad som hänt under de senaste månaderna.

Det är så härligt när man har den där känslan av att allt är som det ska, när en av de personer som betyder mest för en är tillbaka, man vet att hen mår bra och att saker och ting inte förändras mellan 2 personer trots att det var allt för länge sen man sågs sist. är inte det äkta vänskap?Likes

Comments