Snart är det skolavslutning, hihi! Sååå skönt att sluta grundskolan, o längtar riktigt mycket tills i höst när jag börjar gymnasiet! Men nog om det. Jag har ett litet problem. Jag har köpt en jättefin klänning till skolavslutningen, men vet inte vad jag ska köpa för skor. Är osäker på om jag ska ha klackskor eller sneakers till klänningen. Jag har suttit och bläddrat bland skor på nätet men hittar inga som jag vill ha.
Kom gärna med tips vart jag kan kolla efter skor på nätet, som inte är för dyra osv. Alternativ finns längre ner

Klänningen ser ut såhär:

Jag har hittat två par klackskor och ett par sneakers som alternativ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mammas sushi blev jätte goood även fast hon glömde köpa sjögräsplattor eller va det heter hahah. Sen som lite godis så skar jag upp 2 st honungspomelos. gottgottgott!!

Likes

Comments

Hej Hej! Idag mår jag mycket bättre. Var hos doktorn igår och dom sa att det inte var något fel på mig hihihi.
För en stund sen duschade jag och mamma våra undulater (chabo och pepsi) o försökte mysa lite med dom. Det gick otroligt bra efter ett tag och dom har äntligen suttit på våra axlar. Vi gör framsteg!
Senare ska jag och mamsen käka sushi o mysa. MUMS<3<3

Likes

Comments

Har varit väldigt frånvarande i nästan en vecka, men jag blev ju sjuk och jag har mått jätte dåligt. Jag bara hostar och hostar o är varm o aa. Felix fick ta hand om mig i helgen.
Igår började skolan o då mådde jag ganska bra. Jag hostade knappt o det gick bra att va i skolan. Men på kvällen började det igen. Så imorse när jag gick till bussen fick jag värsta hostattacken, så jag drog hem. De går inte att va på en lektion med hosta liksom.
Vill bara bli frisk ): Men nu ligger jag i soffan, kollar på tv och kikar lite på chiquelle o deras rea där kläder bara kostar 100:-!!!

Likes

Comments

Om mig

Vill göra en beskrivning om mig själv, men tycker att det skulle ba tråkigt att bara skriva en massa saker som kanske är helt ointressant. Så vi gör såhär, ni får fråga saker ni vill veta om mig. Det är busenkelt!
Lämna bara en fråga i kommentarerna så svarar jag i ett inlägg. puss

Likes

Comments

Fick finbesök av Sami och Bill idag som stannade och käkade middag också. Jag fick stå och steka hamburgare 1 och 1 för vi har bara en liten stekpanna o jag stekte 12 hamburgare, så det tog ett tag... Men de va jätte trevligt och gott!

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll började jag hosta galet mycket, och de blev värre när jag skulle sova. Trodde typ att jag va allvarligt sjuk eller något för det kändes som att jag hade något i lungorna men fick aldrig upp det. Men imorse märkte jag att jag bara va vanligt sjuk, för jag va ganska hes och hade slemmet i halsen. Su nu är ju jag sjuk, IGEN! Har varit det mycket på sista tiden ):
Gjorde lite pannkisar till mig och Fellan <3

Likes

Comments

Början på 2016 var den jobbigaste tiden i hela mitt liv. Jag och mamma hade det riktigt svårt och jag hade sådan otrolig ångest och trodde att jag inte alls skulle klara av att fortsätta leva. Men jag kämpade mig genom varje dag. Det gick riktigt dåligt för mig i skolan och jag klarade inte av att va på lektionerna utan att börja gråta. Jag pratade med BUP och SOC och sen fick jag börja med antidepressiva, och dom har hjälpt mig jätte mycket och jag tar det fortfarande.
I somras började det gå mycket bättre. Jag och mamma hade vårat sista stora bråk och vi har stärkt vårat band så mycket efter det. Nu för tiden kan vi inte ens bråka utan att börja skratta åt det på en gång.
Och sen får vi inte glömma att jag träffade min underbara pojkvän i somras, och han har gjort mig till en bättre människa och fått mig att må otroligt mycket bättre. Han gör mig så glad och jag blir mer kär för varje dag som går, och jag ser fram emot att spendera år med honom.
Nu i början på vintern skedde ett stort steg i mitt och mammas liv då vi var tvungna att flytta från mammas sambo. Men vi hittade vårat perfekta hem efter bara 2 veckor. Vi trivs så otroligt bra!!

Det här året har bestått av så mycket tårar men också så mycket skratt, och jag har haft så bra vänner som funnits där för mig i vått och torrt och fått mig att trivas bättre i skolan.
Och jag ser så mycket fram emot 2017, då jag vill göra allt för mig och Felix, mig och mamma och få bättre kontakt med min pappa. Jag ska se framåt på allting :D

Likes

Comments