Summer in Rhodes & Italy

Bikini: Calvin Klein (Udsolgt) (HERE) Shorts: American Dreams (Udsolgt) (HERE)

I sommers var jeg så heldig at være ude at rejse 2 gange. Min mor og jeg gjorde noget meget spontant og tog 8 dage til Rhodes i Grækenland. Vi boede på et super fint hotel, Blue Sky Hotel, hvor vi med i prisen fik morgen og aftensmad. Jeg har før været på den græske ø, men jeg må sige at efter vi har været her endnu engang, er det blevet et af mine absolutte yndlingssteder. Det krystal blå hav og hvide sandstrande, var lige hvad jeg trængte til, inden sommerferien begyndte. Hotellet lå få meter fra centrum, og vi var meget overrasket over alle de fede butikker, som var på Rhodes. Der kunne blandt andet findes butikker som ZARA, MANGO, STRADIVARIUS, PULL&BEAR, SEPHORA og meget mere.

..................................

Links til noget af det jeg købte eller lign:

Taske: Zara (HERE) Maxi Dress: Pull&Bear (HERE) Bodysuit: Pull&Bear (HERE) Dress: Mango (HERE) Crop top: Pull&Bear (HERE) Top: Stradivarius (HERE)

Italy

10 dage efter gik turen til Italien sammen med et hold afvores venner. Altomincio Family Park hed stedet. AFP var super lækkert medmasser af fede faciliteter, dog mest egnet til lidt mindre børn.

Vi fik cyklet en masse, og spist en masse Italiensk is, men selvfølgeligvar der også tid til shopping i de hyggelige italienske gader.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments