vaknade inte på bästa sättet idag. trodde jag skulle vakna upp utvilad men så var inte fallet. var tröttare än jag brukar när jag vaknade idag. försöker få igång min kropp nu genom att dricka lite cola idag blir det att åka in till stan och träffa en kompis. ska även skriva in mig på några kurser som jag ska läsa i sommar vill bli klar med utbildningen nu så jag kan flytta och jobba lite och sedan kunna börja på min drömutbildning.

så blir väl fyra kurser i sommar tror jag. men först ska jag prata med de på vägledning och se vad de tycker. Har kollat på lite hus som är till salu och några gårdar haha. 😄

nu ska jag fixa till det sista sedan är det bara att vänta på bussen som ska ta mig in till stan och bara ta det lugnt i denna värmen det är skit varmt idag. tror det skulle bli 27grader som mest. imorgon blir det att åka till landskrona., är så sugen på att åka och bada men tror inte han jag ska träffa är så sugen på att bada. har inte gjort mitt första dopp i år.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​😄​jag sitter ute i solen och kollar lite på hundvalpar plus så kollar jag kollar hästgårdar. vill så gärna ha en egen häst och pyssla om.  Så sitter och kollar på hästar och hundar plus hästgårdar. 

är så sugen på att bli klar med skolan och börja jobba och spara ihop pengar så jag kanske kan köpa en hund till att börja med. tycker djur är mysiga att vara runt omkring sig. 😍

så blir att kolla på hästgårdar nu. 

myssssss 

Likes

Comments

har precis ätit frukost och ska nu fixa mig lite inför idag. Idag ska jag inte göra så mycket. hade tänkt gå ut och gå en rund och lyssna på podcast men är inte så säker på att jag vill göra det längre för det är inte så fint väder här. Jag håller på att kolla på lite youtube videos. nu ska jag bara fixa mig så vi hörs sedan 

Likes

Comments

nu är jag klar med mitt kontor blev lite trångt men det gör inget, jag gillar det så nu ska jag faktiskt klä på mig andra kläder och sedan gå ut och gå en stund och sedan bara ta det lugnt. har ont i axeln, fick en sån smärta i den för en timme sen typ så kunde inte göra något på typ 10 minuter så låg bara på golvet och låg stilla och försökte inte skriva för min pappa ligger och sover, nu ska jag ta på lite kläder och sedan ut och gå. tänker fota lite på kontoret. ska även kolla på en kamera som jag vill köpa.

Likes

Comments

​vaknade för ungefär en timme sen och har bara legat i sängen. idag var ingen rolig dag att vakna till. Nu ska jag bara kolla lite youtube innan min dag börjar. Idag blir det en städdag för ska flytta runt lite på saker och göra vid mitt kontor som jag ska ha i mitt rum. Vill ha mitt kontor enskilt från mitt rum så jag slipper bli störd av alla ljud som finns runt omkring mig. ska även flisa lite med skolan idag och kolla vilka kurser jag vill läsa. ska bli roligt att börja läsa igen. men plånboken kommer inte gilla det haha. 

men nu ska jag kolla lite på youtube, ni kommer få se slut skedet och innan. 

alltså före och efter bilder

Likes

Comments

snart så blir det att gå på lunch dejt med bästa A. Blir kinesiskt idag, åt det för en vecka sen också men man kan aldrig få nog av det tycker jag. imorgon blir det att åka in till stan och fixa med skolan så jag kan börja läsa igen. jag känner att jag mår bättre nu än jag gjorde i början av året så blir att börja plugga igen och det ska bli kul. Nu väntar jag bara på att A ska sluta jobba och sedan ska vi gå och äta. Jag sitter på espresso och har druckit varm choklad, riktigt gott. lyssnar på kartellen och har precis kollat klart på en dokumentär som handlade om kartellen riktigt bra

Likes

Comments

Nu har jag varit på arbetsintervju på min gamla praktikplats och det gick faktiskt bra. träffade chefen och samordnaren. Jag gillar att jobba inom vården och jag behöver få in pengar så jag kan fortsätta med min utbildning så jag blir klar med utbildningen så jag blir klar undersköterska för att jobba 2 år och sedan börja plugga igen för att jag vill läsa till specialiserad undersköterska med barn. så nu ska jag kolla lite olika utbildning och lyssna på musik .Min buss går inte förens om 2 timmar så jag hinner få lite gjort. ska svara på mail och sedan bara kolla lite youtube kanske se något avsnitt av geordie shore. i helgen kommer jag inte kunna uppdatera något för jag kommer inte ha något internet så det blir att jag uppdaterar på måndag. nu ska jag börja svara på mail och sedan börja kolla på utbildningar.

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid halv elva och gick upp då, var jätte trött. Nu sitter jag vid datan och håller på med mobilen också och laddar ner lite poddar, kollar även på olika rätter och bakverk. Idag händer det inte så mycket, vi får besök vid tre tiden så jag ska inte göra så mycket. kommer att bara ta det lugnt och lyssna på musik. Har inget speciellt att göra idag utan att packa ner allt i min väska som jag ska ha med mig imorgon. Imorgon ska jag först på en intervju för ett jobb jag har sökt i min by där jag bor och sedan ska jag åka och jobba med simningen. Nu ska jag fortsätta med att kolla på olika maträtter och bakverk. 😄

Likes

Comments

är svin trött och vill bara sova. har typ jetlag från flyget igår. men nu ska jag duscha och sedan ska jag faktiskt krypa ner och kolla på film och sedan sova. ska försöka gå ut och gå imorgon också.

ska sätta larmet imorgon och försöka gå upp tidigt imorgon för att gå ut och gå en lång promenad för att jag känner att jag behöver det. ska beställa word på söndag och kanske beställa hem ett fodral till macbook för att jag ska börja plugga igen. ska försöka bli klar med skolan till nästa år. Jag vill läsa vidare till barnspecialiserad undersköterska.

Jag vill helst jobba med barn eller äldre


Likes

Comments