Header

MIN VARDAG
Hej på er!


Det var väldigt länge sedan som jag bloggade. Kände att det var dags igen. Detta året har det vart väldigt många motgångar, men det har bara gjort mig till en starkare person och fått mer erfarenhet trots om det var bra eller dåligt.

Vart ska jag börja?... detta året 2017 är snart slut. I början av detta året var jag väldigt deprimerad efter min skada i knät från kampsporten. Jag kände att min träning gick åt helvete och det var mycket press på mig själv t.ex. att jag ville bo själv, ha ett fastjobb... jag byggde upp en depression, jag märkte av det längre fram då jag inte hade så mycket motivation i många saker. Det som jag kunde göra var att bara sova bort hela dagen, inte göra ett piss helt enkelt, trots att min kropp var utvilad så var jag så trött jämnt. Mitt i allt kaos inom mig och den perioden, så träffade jag en person. Den människan är väldigt speciell för mig än idag. Jag är väldigt tacksam att jag ens fick uppleva den känslan. Det som var mindre bra var väl att jag inte trodde än idag att det skulle göra så ont. 

Jag har fått massa nya minnen som jag aldrig kommer att glömma. Massa galna minnen som är helt fantastiska men också dåliga. Träffat massa nya människor. Trots att det har vart väldigt upp och ner jämnt så har jag överlevt ändå. Det är mer balanserat nu och hoppas att det håller såhär ett tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments