Header

Hej goingar!

Idag fick jag passa min sysslings dotter eftersom att dagiset var stängt. Vi har målat mycket, pysslat, fixat oss fin, åkt buss, vart på Frölunda Torg och kollat efter Halloween saker och fikat såklart. Senare på kvällen blev det kickboxning.. kände då att min kropp inte var på topp och var dålig på teknikerna som vi gjorde. Menmen.. man har ju sina dåliga träningsdagar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Vart kommer du ifrån? Filippinerna

2. När fyller du år? 23:e Maj

3. Vilken är din favoritplats? Fighter Centre

4. Vem saknar du just nu? En speciell person

5. Vad är det som driver dig framåt? Mina drömmar

6. Vill du ha barn i framtiden och i vilken ålder? Ja, mellan 25-30 kanske

7. Är du gott och blandat? Ja, filippinsk, spansk och japansk

8. Chips eller godis? Chips

9. Vem kramade du senast? Ingrid

10. Vem kysste du senast? Andreas

11. Hund eller katt? Hund

12. Vill du gifta dig i framtiden? Ja

13.Välj 3 länder som du skulle vilja åka till. 1: Filippinerna, 2: Thailand, 3: USA

14. Är du kär? Vet inte, lite komplicerat

15. Var ser du dig om 15 år? Förhoppningsvis har barn och är förlovad

16. Vem har ett drömutseende? Rebecca Stella (svensk bloggare)

17. Vem är din bästa vän? Jag har flera

18. Vem snapade du senast? Louise

19. Vad längtar du efter? Att få inreda mitt eget place ( när jag väl få det )

20. Vad hatar du att vara i? Att vara i en smutsig miljö, kan vara hemmet.. hatar damm, smulor och annat skit.


Likes

Comments

Jag kommer nu att dela med mig lite av mina tankar..

Jag är så trött på hur många killar beter sig idag mot tjejer (nu menar jag inte alla killar). Var finns dem killarna som kämpar och är en gentleman. Ibland önskar jag att man levde på 30-40 talet då många människor var väldigt artiga och var fin uppklätt. Killar som ofta gav blommor, öppnade dörrar för sin tjej, kom till ens hem, skrev kärleksbrev, bjöd ofta på fika m.m. Två av dem förhållanden som jag har haft, så har ingen av dem kämpat riktigt.. jag menar om man verkligen älskar varandra så ska man åtminstone försöka ännu mer och inte bara ge upp. Man kan säga att jag är jävligt trött på killar just nu, tänker inte öppna mig för någon ny kille och ge den jäveln en chans. Haha, lite hårt men så är det. Man kan säga att jag har blivit kallare för att inte bli så sårbar som jag har varit innan. Det som är det viktigaste i ett förhållande är TILLIT och det är grunden till alla förhållanden... vilket mitt senaste ex inte hade för mig. Jag stör mig så himla mycket att i många förhållanden så blir det att antingen blir tjejen eller killen för bekväm och anstränger sig inte. Då blir det lätt att man tar varandra för givet och gör slut.

Om man får drömma lite så ska den perfekta killen vara framåt driven, ha framtidsmål, fina ögon, han ska lukta gott(någon god parfym) , vältränad, han ska älska djur, söta barn, han ska vara väldigt sexig, han ska vara en gottegris, vara romantiskt och framför allt vara rolig!


Likes

Comments

Hej alla underbara! Mitt hår såg ut sådär innan och det är den bilden till vänster och den till höger är resultatet. Jag har färgat mitt hår svart med lite blått nyans i för att det ska bli ännu mörkare. I love it! Det jag hade innan var mörkbrunt färg med rött nyans i. Lóréal Paris är märket som jag valde och jag är super nöjd! Håret känns så himla fräscht.

Likes

Comments

En mocka kjol från GinaTricot och den vita spetstoppen är från H&M.

Likes

Comments

MIN VARDAG, TRÄNING

Hej alla underbara!

Jag måste säga att hela den här veckan har vart fantastiskt väder och det har gått så snabbt. Det är redan fredag liksom. Igår hann jag med att fixa massa saker. Tvättade massa kläder (inte bara mina), städade huset lite, fixade massa på datorn (blev dock inte klar) och tränade två gånger. Jag joggade i stan (Göteborg) och sedan efter det hade jag kickboxning. Jag nådde ett mål igår och det var att jogga hela vägen uppför en lång och brant backe som ligger vid Vasa Viktoriagatan. Det sjuka var att jag gjorde det två gånger! Nästa gång ska jag jogga allra längst upp på det stället om det ens går eftersom det är ett berg och skog där uppe. Jag får helt enkelt utforska stället haha.

Det som jag måste göra är att ha fokusen på mig själv och tänka positivt. Jag måste bearbeta det negativa på ett bra sätt och allting kommer att ordna sig. Det är ganska bra att alltid hitta på något så att man inte deppar ihop. Jag och Andreas har gjort slut och det gör ont eftersom att jag verkligen tycker om honom. Vi hade inget hälsosamt förhållande och det måste finnas balans.. vilket vi inte hade. Det som var bra var att han själv erkände att han behöver mogna till sig och ha ordning på sitt liv. Det som var det tråkiga var att Andreas egentligen visste allt om hur han skulle vara då när vi verkligen tjafsade hela tiden. Han insåg att han borde ha ansträngt sig mer. Gjort är gjort.. och jag får blicka framåt. 

Likes

Comments

​Hej på er alla underbara läsare! 

Ni läsare som har följt min blogg innan så ser ni en stor skillnad här. Jag har ändrat min design på bloggen och raderat alla mina inlägg. Nu blir det bara massa nya inlägg med bättre bilder. Som ni kanske ser så är jag helt inne i marmorstilen och allt ska vara stilrent. Haha, mitt mobilskal är till och med i marmordesign. Sjukt snyggt! I love it! Kommentera gärna under om vad ni tycker.


Likes

Comments