Header

Äntligen har man fräscht hår igen! Min fina bästa vän Redona fixade mitt hår. Hon färgade hela mitt hår väldigt mörkt så som jag ville och hon klippte av lite på topparna. Jag har börjat med en ny hårinpackning som ska få mitt hår att bli bättre. Jag hade väldigt torrt hår och det blev lätt fett på många ställen eftersom jag inte riktigt hade tid att sköna om mitt hår innan. Men nu är jag mer noggrann med mitt hår, annars blir det kaos. Hårinbackningen som jag använder just nu är: Wella SP Luxeoil Keratin Restore Mask 150 ML.. Hårinpackning ska reparera slitet och skadat hår, och gör håret mjukt, slätt och glansigt. Den passar perfekt för skadat, slitet och livlöst hår, eftersom det arbetar effektivt med att återuppbygga hårfibrerna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är så sjukt svårt att tänka positivt jämnt.. jag har väl bara hållit in allt som stör mig men ibland blir det för mycket som det blev ikväll. Några saker som jag stör mig är väl att jag inte kan träna riktigt ordentligt p.g.a. (dålig sömn och stress), mitt knä läker aldrig helt(har värk lite då och då (från en olyckshändelse från kickboxningen), jag önskar jag kunde se min pojkväns tävlingar speciellt hans stora som kommer snart!.. blir så ledsen att jag bara kan se hans tävlingar genom någon annans kamera. Jag önskar att Andris bodde i Sverige eller att jag bodde i San Diego. Jag är så trött på att frysa ofta och har alltid gjort sedan jag flyttade till Sverige och jag fryser till och med på sommaren.

Jag har försökt att inte vara så kontrollerande och planera nu så mycket tills jag ska flytta tillbaka till mina föräldrar igen(bor hos min syssling) och då menar jag att inte träna så mycket, städa eller ha så höga krav på mig själv. Men nu känner jag bara att jag blir mer nere... jag kan inte koppla av. Så sjuuuuukt störande.

Jag får tänka på att jag får min lön snart, sova varje dag med min hund om några veckor, börja gymma igen, börja spara pengar (for real this time), kan börja planera lite långsiktigt och det bästa som jag längtar efter är att Andris kommer hit till Sverige detta året!!

Jag hoppas jag sover bättre nu dem här dagarna eftersom jag jobbar typ varje dag. Mitt tips till er som vill komma bort lite från eran verklighet är att kolla på film eller lyssna på grymma låtar + skriva ner va ni känner som jag gör just nu. Får försöka sova snart trots min lilla depression just nu.

Likes

Comments

Hej på er! Ni som har läst min blogg innan kanske ser att jag har rensat allt. Jag kände för något mer seriöst och nytt. I det här inlägget kommer jag att skriva om hur mitt liv ser ut just nu.

Det är väldigt upp och ner för mig varje dag. Jag är lycklig men den här saknaden är enormt. Jag har för första gången i mitt liv ett distansförhållande och det visade sig att den här fantastiska personen som jag är tillsammans med är den perfekta killen för mig.

Det här är så äkta och läskigt samtidigt. Innan jag träffade Andris så hade jag bara planer för att fortsätta fokusera på endast mig själv och mina mål. Jag ville verkligen inte ha ett förhållande med någon och jag trivdes bra att vara singel. Men så dissade jag Andris några gånger i början vilket inte är likt mig.. om man har bestämt tid och plats för att träffas så håller jag det..Haha, men så blev det inte. Efter tredje försöket så gav Andris mig ett deadline(ett sista försök). Jag fick dåligt samvete för jag hittade på att jag fick förhinder oops!.. Många tycker att det här är galet och att det inte kommer funka. Vet ni vad? Jag skiter fullständigt om andras negativa kommentarer. Det är mitt liv och mina beslut.

Jag trodde inte jag skulle hitta den perfekta killen för mig vid den här åldern. Ingen av mina ex har ens fått mig och känna mig såhär och ingen av mina vänner har upplevt något sånt här. Ni vet den här magiska känslan som man ser i många kärleksfilmer. Om jag ska förklara mer den exakta känslan med en kärleksfilm och situationen mellan mig och Andris, så skulle jag välja min favorit och den heter: The Longest Ride. (kolla hela filmen så kanske ni förstår mer).

Likes

Comments