Idag har det varit en dålig dag för den gravida mamman. Jag har haft ont i hela kroppen och foglossningarna har varit hemsk. Hormonerna har sprutat och jag har bara velat gråta hela dagen! Man märker i hela kroppen hur den jobbar med att göra den lilla människan i magen.

Men då får man lite pepp och styrka och titta på filmsnuttar och bilder från ultraljudet på den lilla där inne. Det är så roligt och visa för Liam och förklara att där är bebisen som ligger i mammas mage. Vi längtar så mycket hela familje på att bli fyra 💖

Här har ni en lite filmsnutt på våran lilla älskling som vinkar 💖 (hoppas det funkar att se)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Egna tankar: Äntligen en ny vecka! Känns som att min graviditet helt hade stannat av och att jag varit i vecka 19 i evigheter då jag blev flyttad bak fem dagar på RUL. Så skönt med en ny vecka och halva vägen gjord. Jag mår illa fortfarande och får gå på tabletter men spyr inte alls som förut, värst är det på morgonen. Jag har börjat känna av foglossningar, och vad jag minns så var det i samma vecka med Liam det började. Jag känner mig så osmidig och redan trött och less på att vara gravid! Låt dom 20 veckorna som är kvar gå fort.

Patriks tankar: Lite aktivitet från ynglet i magen, har inte alls fått känna så många sparkar. Men efter ultraljudet har det varit mindre oroligt från min sida då man fick veta att allt såg bra ut och jag hopps det fortsätter så.

Likes

Comments

Igår kom min gravida lillasyster hit till Piteå från Jokkmokk. Hon ska bli här hela helgen och imorgon ska vi ta en tripp till Haparanda på Ikea och shoppa lös 😊 Idag ska vi göra stan och shoppa bebis kläder.

Det är så roligt varje gång hon kommer och speciellt nu när vi båda är gravida, vi har så mycket att prata om.

Hon är i vecka 23 och jag är i vecka 19! 💕men jämför man oss två kan man tro jag ska föda imorgon 😂🙈

Likes

Comments

Idag firar jag och min kärlek fyra år tillsammans. Vi brukar tänka tillbaka då vi sågs för allra första gången. Det var en midsommar då vi var på samma fest, vi båda hade en annan partner då och vi hälsade på varandra, det var inget mer med det men tänkt att vi då inte hade någon aning om att det skulle bli han och jag och vi skulle bo tillsammans i Piteå med ett barn och nu andra påväg och förlovade. Tänk hur det kan bli ❤

Den var först flera år efter den midsommarfesten vi träffades igen på en festival men den här gången var vi båda singel så på den vägen är det. Han skrev först till mig på Facebook redan dagen efter vi hade sett varandra på festivalen sen började vi smsa, ringa, och ses och efter mycket om och men så insåg vi att vi skulle vara med varandra. Så jag sa upp mig från mitt jobb jag precis hade fått och flyttade till Piteå! Och det var väl det bästa beslutet jag kunde göra för här står vi idag kära som aldrig förr, ett barn och andra påväg och förlovade.

Med honom vill jag leva med tills döden skiljer oss åt, min fina Patrik och pappan till mina snart två barn ❤

Likes

Comments

Haft en liten sämre dag idag ned mycket illamående. Tror det kan bero på att vi har mycket på gång och stressar med allt hela dagarna!

Träffen med "blivande grannarna" gick jätte bra och dom var super trevliga. Vi har även fått våran kalkyl idag och priset var mycket billigare än vad vi hade räknat med, men sen tillkommer det alltid mer i slutändan då vi redan nu vet att kök kommer köpas av oss själva m.m.

Banken har vi också hunnit prata med som har "godkänt" oss. Så nu var det här med att bestämma sig då! Det är ju bland det dyraste beslutet man kommer ta i livet. Så dom här dagarna kommer gå ut på att tänka och fundera in i det sista så att man gör ett rätt beslut.

Rakt fram där alla träd står kommer vi att placera vårat hus 🙈

Likes

Comments

Nu händer det grejer mina vänner!
Vi har pratat med kommunen angående tomterna och vi kunde få köpa en och en halv tomt om vi ville för att få en större tomt. Sen har vi även tagit kontakt med Älvsbyhus som håller på att göra en kalkyl till oss med vad som ingår och priset, väntetiden på att få huset skulle vara ca 1 år men han sa att oftast får man huset tidigare! 👏

Vi har även tagit kontakt med mäklare som kommer göra en förhandsvärdering på huset så det blir "enklare" för banken att låna oss pengar. Vi har redan ett lånelöfte men det vi ska göra är att redovisa våra planer.

Jag är inte blyg av mig så jag tog kontakt med familjen som nyss byggt ett hus på det området vi tänkt och frågade om dom hade lust och tid att svara på några frågor. Så då bjöd dom hem oss till dom imorgon förmiddag för besvara dom 😊 så himla snällt va? Det är verkligen så mycket att tänka på och att få prata med någon som gjort det känns verkligen tacksamt, speciellt med några som gjort det på samma "plats" och som har koll på hur marken är osv.

Så känns allt fortfarande bra så blir det att boka ett möte med älvsbyhus! Förstår ni hur nära vi är att få uppleva våran dröm?
Håller tummar och tår ✊️

Den här husmodellen "Linnéa" från Älvsbyhus kommer vi att välja.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Varför ska alltid ALLT ta slut samtidigt? Inte nog med mina ansiktsprodukter/tvätt tog slut denna månad så tog även allt mitt smink som jag använder slut.

Min plånbok sa NEJ till mer köp den här månaden men smink är ett måste ha enligt mig. Så då har jag letat reda på lite budget varianter av det jag använder.

Har sen en tid tillbaka använt mig av Anastasia brow wiz som jag verkligen tycker är bra men är dyr så då hitta jag LYX eyebrow pencil som ska motsvara Anastasia i budget variant. Lite skillnad på pris så hoppas den är bra! ✊️

Likes

Comments

Idag har vi varit på BVC för 18 månaders kontroll och vaccin. Liam vägde 10480 gram och 80,6 cm lång, en liten kille men följer sin kurva 😊

Ett stick i armen blev det idag och han var jätte duktig nu återstår det bara och se om han reagerar på den. Han har reagerat på alla andra vaccin med hög feber och den här kunde ge feber först efter 7-10 dagar men jag hoppas han slipper febern den här gången! ✊️

Han visade verkligen sin "bästa" sida och pratade och sa hur mycket ord som helst så hon blev väldigt imponerad. Det är så roligt och se för varje dag hur Liam utvecklas. Vissa dagar pratar han bara bebisspråk och man förstår honom inte alls och då koncentrerar han sig bara på det motoriska och sen andra dagen snubblar han på fötterna och pratar klockrent. Steg för steg och dag för dag och det är så roligt att följa med ❤

Likes

Comments

Det var den helgen det! Vi började dagen med en pappa-brunch på stan för att fira "farsdag" för att Liam har världens finaste pappa ❤.

Sen for vi ut och titta på tomten som planerat men tyvärr var inte den heller till något av intresse. Liam somna i bilen så då passa vi på och åka runt och titta lite på andra tomter, och då hitta vi faktiskt ett område som blev intressant det finns 6 tomter där. Så vi ska ringa kommunen imorgon och höra lite om man skulle få köpa upp två tomter för större tomt/gård och lite andra frågor. Alla låg på över 1000 kvm men aldrig dumt med ännu större! 😊

Så ikväll har vi suttit och skrivit ner allt vad vi kommit på med att bygga nytt hus. Vilket hus, vilka tillval, tomt, garage, ALLA kostnader och lite till. Det är så mycket att tänka på och mycket som tillkommer som man inte alls "tänkt" på. Tur vi har vänner som nyss byggt hus som vi kan fråga!

TÄNK om vi snart får börja drömmen med att bygga ett hus! 👏

En selfie från tomt jakten och en av alla tomter vi titta på idag 🙈

Likes

Comments