Header

När det kommer till mitt liv och min ångest så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om den. Jag har aldrig varit bra på att formulera mig med ord och prata om mina känslor. Hur började min ångest då? jag tror att jag märkte av min ångest första gången i 9:an. Tror det kom när jag skulle välja skola och att jag var så pass osäker på vad jag ville gå. Hade liksom ingen aning om vad jag ville göra med mitt liv och vad jag ville jobba med.

Tillslut blev det estet och jag valde en liten skola eftersom att jag är så pass blyg som jag är. Iallafall så mådde jag nog ganska bra under sommarlovet innan jag började 1:an. Men det var oxå här det började förekomma ganska mycket alkohol och fester. Jag och mina kompisar hade världens bästa sommar enligt oss själva men genom det blev det liksom ingen stopp på det. Jag märkte mer och mer att om jag var alkoholpåverkad så försvann ångesten helt och jag blev en helt annan person. Jag kunde prata med alla, jag skämdes inte för mig själv och jag var glad.

Men när det kommer till alkohol så finns det ju dåliga sidor oxå. Det finns liksom vissa gånger när jag har fallit ihop totalt när jag druckit för jag sneat totalt för jag inombords insett vad det är jag håller på med. Men tyvärr hjälpte det aldrig och jag fortsatte. När jag började komma upp i åldern för att skaffa körkort och hela den grejen så var jag super glad. JAg skulle kunna köra själv och ha en annan frihet. Jag pluggade och körde på skola och tyckte allting gick jättebra. Sen kom dagen när jag skulle skriva och köra upp. Klarade ingenting av det och det var ett stort minus för min ångest.

Sitter fortfarande här idag ett år senare och har ångest för att köra bil. Jag har även fått en adhd utredning för att jag aldrig kunnat vara still och koncentrera mig riktigt. Jag ska till psyk på måndag och få reda på mina resultat och hur framtiden kommer se ut.

När det kommer till hur det gått i gymnasiet så ska jag säga att jag bara haft tur. I 1:an hade jag cirka 50 % närvaro under hela året pga att jag fick halsfluss nästan 1 gång i månaden. Jag hade turen att gråta mig igenom de sista veckorna och kämpade igenom alla uppgifter jag inte hade gjort. 2:an kom och jag blev 18 år vilket gjorde att jag fick anmäla mig själv sjuk vilket jag gjorde väldigt ofta. Jag hade ångest för jag inte gick till skolan men ändå kunde jag inte gå. Var nån jag var med i skolan sjuk så var jag hemma för tanken av att vara själv skrämmer mig. Jag är alltid rädd att jag ska bli lämnad och stå här ensam kvar.

Samma när det kommer till killar, jag vågar liksom inte släppa in killar i mitt liv för att jag är rädd. Rädd för att bli utnyttjad och lämnad sårad. Därför har det blivit som det blivit med killar för den delen oxå. När jag väl har slappt in nån kille i mitt liv så har jag gått och blivit kär vilket resulterar i att jag inte vet hur jag ska hantera situationen helt enkelt. Så helt ärligt tycker jag bara synd om killar som kommer in i mitt liv. Allt de får stå ut med.

Detta är kort om min ångest och hur det faktiskt ligger till i mitt liv därför försvinner jag från bloggen ibland.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Hej på er!
Jag har nyss varit ute med hundarna, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en bra film. Min feber har tyvärr blivit högre och halsen gör ont. Det gör inte saken bättre att jag har världens halsbränna på det.

Jag tänkte eftersom att jag är sjuk och inte kommer göra något speciellt idag så kommer jag skriva om min ångest och depression, hur allting startade och hur det är i dagsläget.
Folk kan komma och tycka att det är störande därför ber jag er att ni som gör det bara bläddrar förbi det inlägget senare.

Likes

Comments

Nu är det bara 19 dagar kvar tills jag flyger ner till turkiet med 5 andra tjejer! Det roligaste som kommer bli med denna resa är att vi inte vet när vi ska hem... vi har alltså bara köpt enkelbiljetter ner och får se när vi kommer hem.

Dock börjar min läkartids säsong nu haha så har en tid 1 september så vi får hoppas jag hittar en biljett hem innan det.. dock ska de nog inte vara ett problem.

Likes

Comments

Hej på er!
Ligger med feber och därför har det inte blivit nån uppdatering. Sitter iallafall i duschen just nu eftersom att jag fryser ( älska feberfrossa! ) lyssnar även på creepypodden vilket är den bästa podden jag lyssnat på. Tror nog att nästan alla lyssnat på den eller har jag fel?

Idag ska jag inte göra någonting utan bara vila hela dagen. Måste dock ta hand om ena hunden då hon är magsjuk stackaren...

Likes

Comments

Har helt glömt bort bloggen förlåååt!!
Har festat med polare så har inte tänkt på att blogga faktiskt.

Ska vila nu för jag är lite bakis om man säger så, hörs om nån timma!

Likes

Comments

Det är så mysigt att kunna sova på balkongen nästan varje dag. Det spelar liksom ingen roll om det är dåligt väder vi har för att vi har inglasad balkong. Och om det skulle bli för kallt på natten så har vi både Infravärmare och en brasa. Dock ingen vanlig utan som en ugn haha...

Likes

Comments

Sitter och kollar på lite youtube men har nyss varit ute med hundarna. Inatt sov jag hela 9 timmar och det var första gången på väldigt länge!! Så vaknade redan vid 8 och var helt utvilad och pigg.

Idag är ångesten ganska mild så att säga. Vi får hoppas att den håller sig lugn så jag kan ha en mysig kväll!
Förlåt för igår också men de va så att jag drack med mina vänner och blev nåra glas för mycket!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Ligger nu på balkongen och ska sova här inatt. Har inte gjort så mycket idag utan har så ont i magen. Vet inte riktigt vad det är men det har suttit i hela dagen och nu fortfarande. Ska strax sätta på film och sen ska jag ta ett sömnpiller och se om jag kan få sova denna natt.

Visst ser det mysigt ut på balkongen? Tog min madrass och bäddade ner mig! Ibland när jag får ett miljöombyte så blir min ångest lugnare och jag kan sova bättre därför provar jag med att sova på balkongen.

Hoppas ni alla har haft en superbra dag så hörs vi mer imorgon puss!

Likes

Comments

Hej på er!
Ligger i soffan och ska strax fixa ordning på balkongen för jag ska nämligen sova där inatt! Ska bara mysa med mig själv och försöka koppla av. Har kramper i magen som jag inte känt förut.. undrar om de är pågrund av att jag inte sovit, stressat och haft ångest dygnet runt?

Kommer blogga mera från datorn sen när jag har fixat klart och gjort de mysigare där ute!

Likes

Comments