Header

​Hej på er! 
Har nyss kommit hem efter en liten roadtrip med tjejerna. Vi hamnade först i Avesta sen Falun och tillsist Borlänge. Det gick iallafall jättebra att köra dit och det är skönt att få prova åka lite längre än vad man brukar. 

Men det jag skulle skriva om i detta inlägg var om denna fantastiska dagbok/kalendern som är hur fin och bra som helst. Man kan skriva ner allt från sina mål, vad man tänker på och hur man vill lägga upp sin vecka! 
Den kommer funka alldeles utmärkt till dig som vill få dina tankar ned skrivna och kanske ha mer koll på vad som händer runt veckorna. 
Den är ifrån : http://sporrongform.se/​ REKOMMENDERAR! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Äntligen säger jag bara! Jag har gått igenom ett helvete alla dessa år och efter att ha haft uppehåll 1 år med ångest och pågående ADHD utredning så har jag det äntligen. Och jag klarade allt på första!! Jag tackar mig själv att jag tog tag i en utredning då de visade sig att jag hade adhd och inlärningssvårigheter. Så jag fick medicin som hjälpte mig och plugga och framförallt köra bättre! 

Nu kommer jag komma tillbaka hit! 

Likes

Comments

hej på er! 
Har nyss kommit ut från duschen och ska sätta mig och plugga nu tills PH börjar! Köpte mig ett bra program med teori och över 1000 frågor så det ska nog gå bra! 
Och idag blev jag även barnvagns ägare! En bugaboo Cameleon, köpte den privat för endast 300 kr (!!!) Den behöver bara tvättas och nya framdäck då jag har vinterdäcken nu sålänge. Fick allting med sitt och liggdel, regnskydd, 2 sufletter och överdrag till sittdelen. Men helt sjukt att få den för så billigt och det är absolut inget fel med den!! 
Barnvagnen är ju till mitt kommande syskonbarn som har BF imorgon!! så jag och mamma tänkte att det kan vara bra om vi har en vagn om vi ska vara barnvakt och sånt! 
Men nu ska jag plugga vidare och sen mysa i sängen! 

Likes

Comments

Livet

Likes

Comments

I februari detta år bokade jag och mamma en spontanresa till NY för att vi kände att det skulle vara en mysig mor och dotter resa. Och det är en sån härlig och speciell stad, för det finns liksom allting, de finns så myclet att göra! Men det bästa måste ju vara shoppingen.. vill inte ens tänka på hur mycket en människa kan spendera på bara 4 dagar..
Det kommer iallafall bli fler resor dit men kanske när man blivit 21 då det kanske skulle vara kul att få ta nån drink eller glas vin istället för cola hela tiden.

Likes

Comments

Livet

Köpte lite nytt till rummet igår då jag behövde fräscha upp det lite. Dock ser jag nu att jag måste ta och måla rummet en gång till för det är lite fläckigt. Men iallafall så är jag nöjd nu och jag trivs jättebra. Och köpte faktistkt en sån här ång grej som man kan ha olika lukter till som gör så jag slappnar av mera eftersom att jag blir lugn av sånt konstigt nog.

Likes

Comments

Gud vad fantastisk det har varit i Turkiet alltså! Har mött så otroligt fina människor och absolut levt till fullo. Har ju varit i Turkiet många gånger men har nog aldrig sett så mycket av Alanya som jag gjort denna gång. Och testat på betydligt mycket mer klubbar som har varit mycket bättre än det man har hållt sig till förut. Men nu är jag hemma iallfall och nu börjar mitt liv som jag måste börja ta tag i. Ska till AF imorgon och skriva in mig, ska plugga sönder teori så jag kan ta körkort. Har förresten köpt bil haha.. En volvo från 2012, hade bara gått 6000 mil så det var väldigt bra. Den ser även sprillans ny ut! 
Lägger ut bilder på den senare för ska ut och köra idag. 

Likes

Comments

När det kommer till mitt liv och min ångest så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om den. Jag har aldrig varit bra på att formulera mig med ord och prata om mina känslor. Hur började min ångest då? jag tror att jag märkte av min ångest första gången i 9:an. Tror det kom när jag skulle välja skola och att jag var så pass osäker på vad jag ville gå. Hade liksom ingen aning om vad jag ville göra med mitt liv och vad jag ville jobba med.

Tillslut blev det estet och jag valde en liten skola eftersom att jag är så pass blyg som jag är. Iallafall så mådde jag nog ganska bra under sommarlovet innan jag började 1:an. Men det var oxå här det började förekomma ganska mycket alkohol och fester. Jag och mina kompisar hade världens bästa sommar enligt oss själva men genom det blev det liksom ingen stopp på det. Jag märkte mer och mer att om jag var alkoholpåverkad så försvann ångesten helt och jag blev en helt annan person. Jag kunde prata med alla, jag skämdes inte för mig själv och jag var glad.

Men när det kommer till alkohol så finns det ju dåliga sidor oxå. Det finns liksom vissa gånger när jag har fallit ihop totalt när jag druckit för jag sneat totalt för jag inombords insett vad det är jag håller på med. Men tyvärr hjälpte det aldrig och jag fortsatte. När jag började komma upp i åldern för att skaffa körkort och hela den grejen så var jag super glad. JAg skulle kunna köra själv och ha en annan frihet. Jag pluggade och körde på skola och tyckte allting gick jättebra. Sen kom dagen när jag skulle skriva och köra upp. Klarade ingenting av det och det var ett stort minus för min ångest.

Sitter fortfarande här idag ett år senare och har ångest för att köra bil. Jag har även fått en adhd utredning för att jag aldrig kunnat vara still och koncentrera mig riktigt. Jag ska till psyk på måndag och få reda på mina resultat och hur framtiden kommer se ut.

När det kommer till hur det gått i gymnasiet så ska jag säga att jag bara haft tur. I 1:an hade jag cirka 50 % närvaro under hela året pga att jag fick halsfluss nästan 1 gång i månaden. Jag hade turen att gråta mig igenom de sista veckorna och kämpade igenom alla uppgifter jag inte hade gjort. 2:an kom och jag blev 18 år vilket gjorde att jag fick anmäla mig själv sjuk vilket jag gjorde väldigt ofta. Jag hade ångest för jag inte gick till skolan men ändå kunde jag inte gå. Var nån jag var med i skolan sjuk så var jag hemma för tanken av att vara själv skrämmer mig. Jag är alltid rädd att jag ska bli lämnad och stå här ensam kvar.

Samma när det kommer till killar, jag vågar liksom inte släppa in killar i mitt liv för att jag är rädd. Rädd för att bli utnyttjad och lämnad sårad. Därför har det blivit som det blivit med killar för den delen oxå. När jag väl har slappt in nån kille i mitt liv så har jag gått och blivit kär vilket resulterar i att jag inte vet hur jag ska hantera situationen helt enkelt. Så helt ärligt tycker jag bara synd om killar som kommer in i mitt liv. Allt de får stå ut med.

Detta är kort om min ångest och hur det faktiskt ligger till i mitt liv därför försvinner jag från bloggen ibland.


Likes

Comments