Header

Helt ärligt så vet jag inte vad jag vill komma med denna inlägget. Men som ni förstår på min tidigare inlägg så mår jag inte så bra. Är inte alltid glad, den glada Jasmin Kahin som det flesta känner mig som. Som t.ex Therese Lindgrens bok, ibland så mår inte inte bra. Den meningen består av mitt liv just nu känns det som. Det har kommit nu dom senaste dagarna att jag känner det är verkligen droppen. Att jag inte klarar mer. När man inte klarar utanför skolans liv, hur i hela ska jag klara av skolan när jag har redan svårt med det? Jag vet inte hur jag ska klara det.. Att inte kanske får gå på en linje som man alltid har velat? Att få den hoppen kastad ner? Hoppas ni förstår, för den känslan är värdelös. Som att någon har trampad sönder min dröm.

Det finns ingenting mer att jag kämpar dag - till natt dygnet runt. Kämpar än idag, men det blir aldrig rätt. Finns ingenting jag vill än gå på den linjen som bara rasar ner i mina ögon.

Vill kunna komma in på min första handsval med bra betyg och fira det med mina allra finaste vänner. Allt är bara svart-vitt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är de en vanlig veckodag som menas skola helt allmänt. Jag valde att stanna hemma, kände att jag inte mår bra. Dessutom vaknade jag med värsta krampen i min mage och en sådan huvudvärk. Dagen innan kände jag på kvällen att jag inte hade motivationen att dra till skolan. Kände att jag är väldigt skoltrött dessutom. Vad jag än gör, känns det som inte räcker till? Att jag sviker min omgivning. Vet inte vad jag ska göra. Hoppas verkligen att jag blir bättre tills imorgon torsdag för vill inte missa musiken för det har vi bara en gång i veckan sedan också inte missa idrotten för den missade jag också på tisdagen för jag var och skuggade.

Pappa snäll som han är ringde han mig och undrade hur jag mådde och om jag ville ha något att äta, självklart blir det http://mcdonalds.se ju??? Efter maten tänkte jag ta och vila mig ett par timmar för nu på förmiddagen har jag jobbat upp det jag har legat efter i och nu känns det som jag är i samma nivå som alla det andra, känns lite bättre om det. Hur mår ni?

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni mår bra. Idag är det en vecka sedan jag bloggade och det var inte planen att detta skulle ske. Jag har tusen anledningar varför jag inte la ner tiden på att skriva inlägger till er. Jag har helt seriöst inte mått så bra som jag brukade göra. Jag bruka vara det energiska tjejen som är alltid är glad och på topp humör. Saknar det, det gör ont att le? Det har både med skolan och utanför skolan att göra, alltså med vänner. Men jag kommer öppna upp mer i små steg för varje dag som och istället för att inte skriva det kan jag ta upp en ''nytt inlägg'' och skriva hur jag mår så ni är uppdaterad.

Idag är det måndag och som sagt då menas det för mig att det är skola. Ny vecka, nya möjligheter???

Hur mycket än jag inte vill åka till skolan, är jag tvungen. Livet är inte på min sida för tillfället. "Varför finns jag om jag inte nu räcker till?"

Likes

Comments

Idag är det måndag vilket betyder skola för min del. Jag har precis gjort klart min uppgift för dagens lektion som handlar om ett område som vi har börjat att jobba med. Klimatsmart. Vi fick med oss på scheman en timmes matematik lektion. Vi slutar om 25 minuter när jag skriver denna inlägget. Blir raka vägen hem för min del, få gjort lite smått och gott. Efter det tänkte jag mig på eftermiddag lite senare på dagen att jag åker till gymmet med en vän

.

Likes

Comments

Jag har en fråga till er. Hade ni en aning om att jag gillar fotboll. En aning om att jag är en fotbollstjej. Det var en period jag gick i många år i en klubb men sluta grund av olika anledningar och sedan personliga anledningar inom lagen som jag inte vill ta upp. Självklart gillar jag att spela fotboll men det finns något jag gillar mer och det är att kolla på fotboll. Jag älskar att kolla på fotboll på tv och det skulle vara en plus poäng att kolla det live. Det är bland det bästa som finns enligt mig. En sak jag verkligen gillar enormt. Jag hejar även på en lag som liten. Arsenal FC. Arsenal är en riktgt bra lag enligt mig. Favorit lagen of all time. Bästa spelaren enligt mig är ju självklart Olivier Giroud.


Såg ni på matchen igår? Arsenal mot Swansea City. Självklart vann Arsenal med 4-0. Förvånad? Nej.

Första dagen på året. En dag av 2017 hade gått och årets mål är redan gjort av Giroud. #coyg

Här är bland annat mina fem favorit spelare från laget. Theo Walcott, Alexis Sánchez, Oliver Giroud, Héctor Bellerin och Mesut Özil.

Likes

Comments

Hej finisar! Hur mår ni? Jag mår bra just nu men känner mig bara väldigt stressad. Känns som jag har gjort mycket under morgonen och därför kom det ingen inlägg bland annat. Har fortfarande mycket att göra, söndag är en dag jag känner mig väldigt stressad av en konstig anledning? Jag har just nu kokosolja i mitt hår och tänkte ta ansiktemask strax efteråt. Kommer ta och använda mig av en produkt av Kicks som heter ''Get your glow on peel off mask''. Tänkte bara passa på göra en inlägg. Vad har ni för planer idag?


Likes

Comments

Några timmar senare. Liggandes i min säng och skriver en inlägg till er. Atm gör jag ingeting speciellt än att kolla på youtube på det jag har missat dem senaste dagarna. Sedan tänker jag kolla på min absoluta favorit serie på Viaplay efteråt. Senare på dagen ska jag och pappa iväg till affären och köpa mys, trots allt lördag och det menas med lördagsmys of course. Älskar helger där man kan bara njuta av stunden och allmänt strunta i stressen som man gör fem dagar i veckan. Älskade lördagar<33 Vad gör ni ikväll?


Sluta aldrig att kämpa. 

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag helt okej med ärlig review. Jag vaknade med ett leende på läppen, bra början va? Min morgon började med att jag vaknade vid nio tiden utav en ren känsla. Det var väldigt bra gjort av mig för jag skulle iväg vid tio tiden till min morfar med min mamma och syster och hjälpa till lite. Vi hjälpte morfar med det och nu är vi strax klara och ska åka hem snart efter ha myst lite med morfar. Ta vara på tiden ni har med era älskade familjmedlemar. Hade en liten stund på mig att göra en inlägg, tänkte passa på göra en upptadering.

Igår var jag med mina vänner, mina allra bästavänner. Dock var jag med en liten stund, personliga anledningar. Den stunden var lika mysigt som vanligt. Lagade mat med högt musik i bakgrunden. Älskar.

Likes

Comments

Ett par timmar senare. Hejsan! Ännu ett tillfälle där jag sitter på bussen fast denna gång inte till skolan utan till min älskade vän. Ett bra avslut på veckan helt klart, bort från skolan och bort från all drama som pågår runt om en. Det blir en härlig umgänge hemma hos Julia med ett par vänner till. Något man inte tackar nej till en fredagskväll. Blir tacos till middag, förmodligen spel och liknade. Älskade vänner, älskade fredag. Lovelovelove!!<3 Vad gör ni ikväll?


Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Äntligen snart en vecka avklarat på skolan med både glädje och tårar. Jobbigt start på skolveckan men att jag vet att det finns vänner som vill mitt bästa, som stöttar till max är allt jag behöver. Igår var det inte min dag, därför var min blogg stilla hoppas ni förstår!

Dagen startar med spanska i två timmar. Sedan har vi ni lång svenska pass och sista passen är intresseval som jag valde matematik. Får se hur långt jag klarar av dagen..

Likes

Comments