vad hade ni gjort om ni såg mobbning på bussen?
Vill ni veta vad jag gjorde igår?
Det var två som var mobbade min kompis och de hade gjort det ett bra dag. En dag satt vi på bussen han log mot de men man såg att han höll på att gråta så vet ni vad jag gjorde ? Jag satt precis bakom de, så sa jag ey vad håller ni på med? tjejen snedade på mig och sen skrattade åt mig, jag bara låt han va hör fan, tjejen vände sig mot mig och sa vad sa du? jag baa låt han va för fan! så sa hon bara men ser du ej att han ler? jag bara ja han ler för att han tycker att det är jobbigt ej för att han tycker att det är kul, så hon bara men du ler ju också jag bara ja jag ler för att ni är så himla skämiga!! Alla andra i bussen vände sig om och log mot mig.  När de andra två gick av så kom min kompis och tackade mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helt seriöst nu får ni väll fann ta och ge er. Till alla er rektorer som tror att ni har kol på läget: Om det kommer in en elev och säger att den ej mår bra för att det är en eller flera som retar mig och slår mig och kallar mig massa saker så ska du/ni väll för fan ej ta det som ett skämt och om till och med föräldrarna kommer och klagar för att det har lätt till självmords tankar och försök på självmord, och speciellt om det kommer flera stycken och säger samma sak. Då ska väll du som rektor inte sitta och säga att eleven ljuger för fan! Då ska du ta tag i det istället för att sitta och säga att du har koll på läget meddans elever blir jagade och hotade och slagna på skolan och på skoltid. Att mobbningen fortätter från lågstadiet till gumnasiummet är fullständigt dit fel som rektor. Som rektor ansvarar du bland annat om tryggheten och det är det ni har misslyckat med om det hännder mobbning i 10 år och fortfarande sitter och säger att du har koll på lägget. Istället för att skicka iväg eleverna som mobbar skickar ni iväg den som blir mobbad. Du skyller på eleven som blir mobbad, bara det visar hur låg och dålig rektor du är. Ett tips från mig, i mina ögon så har du två alternativ, det första alternativet är att du går om rektor kursen och det andra är att du ger upp rektor jobbet och inser att du ej klarar av ditt jobb som rektor. Och till er lärare som ser mobbning och ej agerar: Asså helt seriöst vad håller ni på med?! Blir så himla irriterad på er lärare som ser att mobbning sker men ändå skiter i det. Om en elev kommer fram till dig och säger snälla kan jag byta grupp för jag mår ej bra i den här gruppen då ska ni väll ej säga " Nä men jag ser ej en rimlig anledning till att du ska få byta grupp och jag ser ej heller en rimlig anledning för mig att ta upp det i arbetslaget, slut diskuterat!" Asså hur tänker ni som säger så vad är gränsen att ni ska börja diskutera det i arbetslaget? Är det när eleven försöker ta självmord? Asså på riktigt skärp er! När en elev kommer fram till er och säger ska ni inte säga "Aaa vi vet att du är en bra skådespelare så gå nu in i klassrummet och skärp dig!" helt seriöst vad är det här för svar egentligen asså skärp er! på riktigt! Ni stärker mobbningen och mobbarna på skolan genom att ej agera och sedan så skyller ni på att de som är utsatta ej pluggar eller ej hänger med på lektionerna. Ammen asså helt seriöst hur fan vill ni att eleven ska uppnå skolverkets regler om alla i skolan håller på ? Tänk er för!  

Säg nej till mobbning!

Likes

Comments

​Helt seriöst gå och sök hjälp ! 

Ni är så jävla töntiga och fega som skriver hat på social media. Ni som håller på och skriva skit helt seriöst lägg av ! Ni gör så att folk tar självmord och ni har gjort så att många har tänkt att försöka!  Gå och sök hjälp för fan tycker helt seriöst synd om er !

Likes

Comments