Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt då jag varit ute med Peach ett tag och i förmiddags var jag ute i stallet. Idag så red vi först ut i skogen en sväng och sedan jobbade jag henne på banan en stund. Idag så övade jag mycket på att få henne lugn och samlad och tränade även på att få galoppombytena snyggare. Hon tyckte att det var lite jobbigt, då det var ganska varmt men annars så skötte hon sig väldigt bra. Testade mig några gånger men efter det så gick det super!

Nu har jag tänkt att komma igång med min YT igen då jag skaffat mig en ny videokamera. Den kommer förhoppningsvis på måndag så då börjar jag. Jag ska försöka att lägga upp regelbundet nu när jag få kameran så det ska bli riktigt roligt. Den 21-23 är det sommarmeeting på CRK så då tänkte jag och Emmie åka dit och kolla lite men även vlogga då såklart! Så håll era ögon öppna; JumpingLovers Blogg

Men nu ska jag snart äta lite. Ha det bra så länge så hörs vi! :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag och äter frukost och sedan ska jag gå ut med Peach. <3 Sedan bär det av ut till stallet, men innan det måste jag gå ut och försöka starta upp moppen då jag inte använt den på ett tag.

Igår kom jag hem vid halv 10 tiden. Då vi fixade vatten och saltsten och jag lärde mig vart saker och ting finns. Idag så ska jag fixa i ordning boxen, göra hennes kvällskäk och så ska jag packa in det sista. Jag har tänkt att ta en lugn skritt tur idag tror jag. Vart vet jag inte, men det är väl bara att kika runt och leta lite. ;) Jag ska även prova mina freejumps idag vilket jag är väldigt taggad på! :D

Uppdate om hur "utforskandet" gick får ni veta ikväll. Ha det bra så länge så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Just sitter jag i soffan. Jag har nyss ätit och ska snart gå ut med Peach. Lilla goingen! <3 Kom hem för ett tag/ en stund sedan då vi flyttat Goldie idag. Vi åkte ut till stallet runt halv 10 så vi skulle vara där runt tio någon gång. Sedan blev det lite prat och fika, verkligen mysigt. Men innan vi kunde börja packa in och lasta så åkte vi och lämnade tillbaka stigbyglarna. Kommer såklart att sakna det som var innan med alla goa människor, såklart så kommer jag ju att åka dit ibland också. Tror inte att jag kan hålla mig därifrån så länge! ;)

Jag rensade ju ur grejer i söndags, vilket var väldigt bra då det blev mindre att ta med. Goldie var inte supersugen på att gå in i transporten så det tog ett tag. Tillslut fick vi dra longeringslinor bakom och då gick hon på galant! När vi höll på att stänga transporten så kunde hon inte riktigt stå stilla, samma i början när vi åkte, men efter det gick det superbra. När vi kom fram så tog vi ut henne och ställde henne i boxen en stund och hon var väldigt lugn och snäll. Sedan bar det ut i hagen och hon sprang runt lite innan kompisen i hagen bredvid kom ut men sen så såg hon sansad ut.

Vi ska ut en sväng ikväll också och då tänkte jag göra i ordning boxen och ge Goldie hennes kvälls-musli. Men innan det ska vi åka och köpa bl.a. spån och några andra saker som vi behöver.

Ha det bra så hörs vi

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan, tar det lugnt och kollar på Netflix då jag och mamma nyss kommit hem från Karlstad. Vi åkte då (såklart) till hööks då jag var i STORT behov av ett par nya stigbyglar. Jag hade ett par Sprenger som jag lånade, men nu när vi ska flytta Goldie imorgon så ska jag såklart lämna tillbaks dem. Jag köpte då som sagt ett par stigbyglar och ett par stigläder, och jag är SÅ nöjd. Det blev ett par blåa Freejump soft up LITE. Det stod mellan de blåa och de svarta, men svart kändes lite tråkigt så det fick bli de blåa. Jag köpte även en ny (också blå) grimma plus ett grimskaft (samma blåa färg), nya ridstrumpor, vanliga strumpor och en blå reflex. Är verkligen supernöjd över allt. ;)

Imorgon blir det att flytta Goldie. Vi ska ut till stallet vid 11 och sedan packa och lasta in, sedan bär det av! Jag hopaps verkligen att detta ska fungera nu och jag har stor tro till att det gör det! Men uppdatering om hur det gick kommer imorgon. Så ah det bra så hörs vi imorgon! :D

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och gosar med Peach. Snart ska jag åka ut till stallet och rida Goldie. Det blir en skogstur idag. Måste även ringa hovslagaren då hennes hovar växer så sjukt fort.

Idag blir det att rensa ur hästsaker som jag inte behöver, då jag har en del grejer, och efter det så ska vi hem och då har jag tänkt att göra i ordning mitt rum. Som ska vara i Harry Potter tema.

Ska försöka att vlogga också så det kommer ut något nytt på kanalen. Har ju ingen ordentlig kamera. Men ska kolla efter en med överkomligt pris. Så håll utkik på kanalen och här för uppdateringar. Jag hann ju inte uppdatera igår om vad jag köpte men jag köpte ett marinblått schabrak med beiga kanter på, ett par ridhanskar, ett par ridstrumpor, flugmedel och hästmusli.

Men uppdatering kommer om hur allt städande/ rensande går. Ha det bra sålänge så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag hemma hos morfar och pratar lite med honom då vi handlade till honom. Snart ska vi vidare då mamma ska handla lite saker och jag ska in på Granngården och kolla efter några saker till Goldie (då vi ska flytta henne på måndag eller tisdag).

Har några småsaker jag ska köpa till henne så det ska jag kolla efter. Men vad jag köpt och så får ni en uppdatering på senare.
Nu ska vi snart iväg.
Ja det bra sålänge så hörs vi😄

Vädret!!😍😍😍

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har det hänt en massa saker sedan jag skrev sist. Saker som varit både krångliga, jobbiga och roliga. Men nu när det är fixat så ska jag dra igång här igen.

Det som har krånglat är det här med Goldie. Att hon är surig och så... Men nu är det klart, efter mycket om och men så har jag nu min helt egna Ponny😍

Vi ska flytta henne på måndag eller tisdag. Känns bra tycker jag! Kommer vara nära (ca en kvart med moppe) och det är bara 1km till ridhus. Ligger dock nära vägen men det tror jag inte har någon betydelse. Lugnt och skönt med en annan häst. Detta är dock bara ett prov i ca 2 månader och OM det fungerar då så är tanken att fortsätta att ha henne där👌

Men nu ska jag snart lägga mig. Mer uppdate kommer absolut! Ha det bra sålänge så hörs vi!😊

😍😍💫💫

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag hos morfar och kollar mailen, senare ska vi äta lite. I måndags var jag, mamma och Emmie till Hööks (i Karlstad) då vi behövde lite grejer till KM som är på Söndag. Jag köpte en ny sadelgjord då den jag har nu är för kort hehe... Sedan köpte jag ett nytt tredelat bett, en svart martingal och godis till Ponny såklart. Det måste man ha med. Det är som sagt KM på söndag och det är endast 2,5 dagar kvar, sjukt! Det är nu mina känslor börjar krypa fram. Det är såklart super-spännande då det är första tävlingen för mig och Goldie. Just eftersom att det är första tävlingen så har jag inte några förväntningar, eller a, att komma runt banorna är ju såklart mitt mål. Men det är skitsamma hur det ser ut!

Igår hoppade jag med Goldie och det gick superbra!!! Vi hoppade 90cm/1m och hon hoppade det super bra, om det går så bra på KM så är det ju såklart awsome! Det var vår sista hoppträning innan KM. Sedan ska jag ut till henne imorgon och rida ett dressyrpass och lördag också. Fast på lördag ska jag nog longera henne och göra henne fin. En utav de roligaste sakerna med KM är att man får uppleva det tillsammans med sina vänner. Jag och Emmie har tänkt att vi hjälper varandra på framridningen till exempel. Det är himla kul att veta att man har någon där som stöttar en! Det är guld värt. Det är så himla kul att vi kan uppleva detta tillsammans! <3

Kommer antagligen att vlogga på KM (hoppas jag) och ett inlägg kommer såklart. Så håll ögon och öron öppna. Ha det bra så länge, så hörs vi! :)

​Snart kör vi! <3 

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag just kommit hem från skolan. Idag hade vi körövning, lite prat i klassen och så kollade vi på de duktiga ettorna. En kort och mysig dag, imorgon blir det skolavslutning och på fredag student.
Nu är det nära... Både med skolavslutningen och KM.

Yes. Jag ska vara med på KM den 18/6 med Goldie. Det blir våran första tävling tillsammans. I Dressyren rider vi LB:1 och i hoppningen LC; 90cm.

Jag var hos Goldie igår och red ett dressyr pass. Hjälp vad fin hon blev. Duktiga ponny. Så nu är det träna, träna, träna som gäller. I helgen så ska vi hoppa lite mer också😊

Men uppdate kommer. Ha det bra så hörs vi😉

😍😍

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är det typ sista riktiga veckan i skolan. Helt sjukt!!! Anledningen till att jag inte bloggat något beror som sagt på att det har varit mycket inlämningar som ska in nu såhär i slutet.

Idag så blir det att plugga lite psykologi och sedan blir det ut till ridskolan! Tänkte även anmäla mig till KM som är runt 18 juni, om jag inte minns fel haha!

Men nu ska jag plugga vidare. Ha det bra så hörs vi! 😊

Likes

Comments