View tracker
Tankar

Hejsan!

Nu är det december! Fattar ni?? December, det var ju nyss början på detta år. Tiden går så sjukt fort! Anledningen till att jag inte har uppdaterat något på några veckor är för att det har varit sjukt mycket. Vi har även julstädat osv.

But I'm back again!
Kommer även att ta tag i våran YT och göra vloggar och lite så. Så det ser jag fram emot.

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan. Ha det bra så hörs vi!☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Ridsport & Hästar, Tankar

Hejsan!

Idag har det varit en helt vanlig, tråkig onsdag. Med vanliga lektioner och inget speciellt som händer. Vi får se om jag ska till skolan vid typ 6 ikväll då de har mässa och ville att några estetelever skulle komma dit och så. Annars har jag verkligen ingenting kul idag...

På fredag så ska jag till hästarna och det kommer vara välbehövligt och superkul! Planen är väl att rida et ordentligt dressyrpass på Goldie så hon får jobba ur sig. Kanske rida lite på Elliot, öva på att stanna och gå framåt, stanna och gå framåt... Aa ni fattar och kanske även försöka få lite trav, det fick jag senast så det var härligt. Aja nu ska jag iallafall kolla lite på YT och chilla en stund.

Ha det bra så hörs vi! :)

Likes

Comments

View tracker
Tankar, Ridsport & Hästar

Hejsan!

Idag ska jag till stallet (då jag är ledig från skolan) men innan det ska vi ta en fika hos morfar. Vi ska åka här vid 9 till morfar och sedan vid typ halv 11 till stallet. Jag hade tänkt att longera Elliot idag och kanske rida några varv och se hur det går. Jag tycker att det är så härligt att vara i stallet. Man kan släppa allt annat runt om då och bara vara med hästen och man kan koppla av och bara vara här och nu. Det är såå himla viktigt. Då man kanske är stressad i skolan, ledsen eller vad som helst.

Senare ikväll så har jag ju ridlektion (ridskolan) idag har vi markarbete så det ska bli spännande! Men nu ska jag göra mig i ordning. Ha det bra så hörs vi! :)

Likes

Comments

Eliott, Goldie, Tankar, Nära&Kära

Hejsan!

Igår så hade vi ju spelning med klassen på öppet hus och det gick superbra! Jag var sjukt nervös innan men det är så det är, det gick ju bra ändå så jag är nöjd. Efter det så åkte vi ut till stallet. Började med att ta in Elliot och pyssla om honom för att sedan longera. Han skötte sig superduperbra! Började att skritta i båda varven för att sedan trava några steg. Sedan ökade jag det så att han travade några varv. Han höll traven superbra flera varv. Blir så glad! <3

Vid typ halv 10 ska vi åka ut till Goldie då jag ska rida ut med henne. Blir (antagligen att rida ut med Johanna och Julia en sväng. Så pepp!!! :D Det finns inget bättre än att ta en tur i skogen med folk som man trivs bra med. Så roligt. Ska försöka komma ihåg att ta kort så uppdaterar jag senare. Efter det ska jag även till Johanna och träna Elliot också.

Men nu ska jag göra mig i ordning då vi snart ska åka. Ha dert bra sålänge så hörs vi! :)

Likes

Comments

Skola, Tankar, Vänner

Hejsan!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag fram till 1. Efter det så hade vi håltimma till klockan 2. Då vi skulle repa inför imorgon... Det är öppet hus på skolan imorgon så vi "går i skolan" till klockan 1 och efter det ska jag väl äta och sedan åka till båda hästarna.

Jag tycker att det är viktigt med spelningar som vi har då det faktiskt känns som att man får en bättre sammanhållning. Framför allt är det SÅÅÅ ROLIGT. Man har så kul och man blir verkligen glad! :D Så jag är faktiskt väldigt taggad.

Men nu ska jag kolla facebook lite sedan ska jag väl antagligen sova. Ha det bra så hörs vi! ;)

Likes

Comments

Skola, Tankar

Hejsan!

Just nu har jag rast till 20 i, då har jag musikteori. Idag slutar jag 4 vilket är vår längsta dag så jag ska inte klaga, men det bli jobbigt är man slutar tidigt alla andra dagar... Eller aa tidigare ialalfall.

Idag är det bara en vanlig tråkig dag... Imorgon ska jag ut till stallet vilket är behövligt och ROLIGT <3

Nu ska jag skicka in en uppgift innan jag börjar. Ha det bra så hörs vi senare. :)

Likes

Comments

Tankar, Vänner

Hejsan!

Just nu sitter jag hemma hos Johanna då hon klippt mitt hår. Mycket cred till henne! Jag är sååååå nöjd och det blev awsome. Bilder får ni vänta med tills på fredag.

Jag följde med Johanna hem direkt efter skolan och hon har då stylat mig med hårklippning och sminkning. Nu väntar jag på att mamma ska komma och så. Imorgon blir det pluggdag!
På fredag ska jag en sväng till Goldie och till Elliot😍

Ha det bra så hörs vi! 😊

Likes

Comments

Tankar, Vänner

SÅÅÅ EXCITED!! Imorgon ryker håret... Ny frisyr på G. Sneak Peak får ni imorgon. För att ni ska få någon uppfattning, det kommer att bli kort. :D

Uppdate senare och imorgon ;)

Likes

Comments

Hejsan!

Igår så var jag ju i stallet (ridskolan) då hade vi teori. Vi var 3 vid varje häst och så fick en longera, en rida och den tredje titta på och så bytte vi så alla fick göra allt. Våran grupp hade Takida och hon skötte sig super! Det jag behöver öva på är att titta upp.

Just nu har vi håltimme innan lunch. Slutar vid 14.45 idag och har utvecklingssamtal då och efter det (runt 15.00) så åker vi ut så jag får pyssla om Elliot. Det kallar jag kvalitetstid! <3 Det behövs verkligen nu när det är lite mycket i skolan.

Likes

Comments

Eliott, Ridsport & Hästar, Tankar

Hejsan!

Idag var jag i skolan tills klockan var typ 11... Sedan fick jag åka hem då jag fick fruktansvärt ont i magen och inte orkade vara kvar. SKIT! Jag tycker verkligen inte om att ha ont i magen även om jag är van. Så jag tog med mig psykologin, svenskan och naturkunskapen hem och har jobbat lite med det.

Nu vid klockan 6 ska jag åka ut till stallet (ridskolan) och det är precis vad jag behöver. Riktigt taggad idag faktiskt. Uppdate på det får ni ändra imorgon eller sent ikväll.

Imorgon så har jag utvecklingssamtal... Yaay, nejdå men det ska väl gå helt okej. Efter det så ska jag åka ut till stallet och pyssla om Elliot lite gran, borsta och mysa lite. Det är DET BÄSTA som finns när det är mycket i livet.

Nu ska jag fixa mig innan jag åker till stallet. Ha det bra så hörs vi! :)

GosePlutt <3

Likes

Comments