View tracker
Goldie & Elliot, Tankar, Ridpass

Hejsan!

Idag har jag varit i stallet och haft det super bra! Jag red Goldie idag och hon var hyperpigg... Jag red ut en svänga idag och det var väääldigt lerigt. Det är ju inte bästa vädret precis, småregnigt och lerigt. Men jag red i skogen och på grusvägar så det var ändå lugnt.

Det blev konditionsträning idag! Mycket galopp. Jag tror bara att jag skrittade i början och slutet annars så travade och galopperade jag bara. Jag växlade mycket mellan kort och ökad galopp. Även från trav till galopp och galopp till trav. Hon blev iallafall svettig och nöjd till slut. När jag ridit klart så smorde jag in henne lite och gosade MYCKET! Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att ta ut halm till lösdriften.

Hon blir bara bättre den Älskade Ponnyn! <3 Puff (Elliot) Ska få sig ett träningspass på onsdag också. <3

Nu ska jag gå och lägga mig. Ha det bra så hörs vi! ;D

Likes

Comments

Tankar, Goldie & Elliot

Hejsan!

Just nu sitter jag hos morfar och ska snart äta. Kollar mitt gamla instagramkonto lite och rensar foton!

Idag är det en riktig ta det lugnt dag. Imorgon ska vi ut till stallet och jag sks rida igenom ponny ordentligt och kanske rida Elliot lite också! Idag vilar jag bara, rensar datorn är något jag sysselsatt mig med då jag har såååå mycket foton och filmer i min dator.
Men nu ska jag äta!

Ha det bra så hörs vi! 😉

Likes

Comments

Ridsport & Hästar, Tankar

Jag har träningsverk... Hur? Av vad?!
Just det. När jag tänker efter så kollade jag ju på klippning av liten ponny😂 Satt på golvet och böjde mig för att se om det blev jämt och vart det skulle jämnas till.

Haha, jag får sällan träningsvärk men tydligen av detta så fick jag träningsvärk i ryggen och magen. Haha fast det kanske är bra🤔
Eller?

Likes

Comments

Nära&Kära, Ridsport & Hästar, Tankar

Hejsan!

Just nu sitter jag inne och chillar lite vilket jag har gjort det en stund. Idag har jag inte pysslat om någon häst (syftar då på Goldie eller Elliot) men jag har pysslat i stallet och det har varit super mysigt. Om jag bortser från att det har fastnat hästpäls i mina byxor, kliar rätt rejält!

Först så sopade jag stallet då det var lite spånigt här och där. Vi klippte även lilla shettisen Manne... Eller aa, jag kollade så det blev jämt och Johanna klippte. Var superkul och lärorikt. Efter det så plockade vi ihop grejerna och sopade igen😉

Det är verkligen super mysigt att vara här ute! Kan pausa allt som händer i skolan och bara koncentrera mig på de bra sakerna. Jag klagar nog ibland på vissa saker som jag inte SKA klaga på. Man bör tänka på de saker man har i livet och det som gör en glad, det väger tyngre än de saker som suger eller är skit eller vad de nu än är!
Uppskatta det du har och de människor du har runt omkring dig som faktiskt bryr sig om dig. Så tror jag att du kommer må bra!😍

Nu ska jag snart åka hem. Men ja det bra så hörs vi!😊

😍Goa Elliot😍

Likes

Comments

Nära&Kära, Tankar, Goldie & Elliot

Hejsan!

Nu var det ett BRA tag sedan jag uppdaterade något här. Pågrund av flytten av ponny och sådär så har jag inte haft orken att uppdatera och tänka på detta. Men nu när det är klart (hände inte precis nu) och jag vet att hon trivs och allt så är jag supertaggad på att uppdatera mera och börja att skriva här igen! Mina hästdagar nu är onsdag fredag och sedan någon utav helgdagarna! <3

Imorgon ska jag ut till hästarna och då ska vi prova att tömköra Elliot för första gången så får vi se hur det går, jag tror att det kommer att gå super när han börjar förstå vad han ska göra! Så TAGGAD!

Nu ska jag göra mig i ordning inför skolan. Men ha det bra så hörs vi! :)

Lilla goa, bästaste Puff! <3

Min vackraste stjärna! <3

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och bara chillar. Idag har det varit fullt upp med att flytta ponny! Hon var varit superduktig samtidigt som hon varit väldigt envis. Det har varit en känslig bergochdalbana idag och därför tar jag det lugnt nu ikväll och imorgon på morgonen.

Kommer inte gå in i detalj om hur det gått utan det får ni uppdate på imorgon!
Hoppas att ni haft en bra dag :)

😍😍

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och myser med Peach, snart ska jag ta och gå ut med hundarna. Efter det så ska vi åka till Karlstad då jag ska kolla på ridstövlar och kanske något mer, men det får jag se då. Uppdatering kommer när jag kommer hem.

Imorgon blir det ner till hästarna och flytta Ponny, så det blir spännande!

Hoppas att ni alla har haft en superbra julhelg!
Ha det bra så hörs vi!😉

😍😍

Likes

Comments

Jul, Ridsport & Hästar

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade och jag har min anledning till det. Det har ju varit mycket med hästarna nu och set är för att vi ska flytta Goldie och det blir på tisdag. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra och nyttigt för henne!
Mer om det kommer jag att uppdatera på tisdag och på måndag!❤️

Just nu sitter jag och tittar på Bingolotto, asså jag fattar inte att det är JULAFTON imorgon👏🏼 Så kul, pricken över i;T skulle ju vara att det kommer lite snö också. Nu ska jag kolla vidare.
Men vi hörs! :)

Likes

Comments

Goldie, Jul, Nära&Kära

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Jag fotade hästarna förut (Goldie, och dem), myste och borstade på henne. MYS! Hon är så himla go den ponnyn. En av de saker som får mig att må bra. <3 Imorgon ska vi vara hemma på förmiddagen och sedan senare på dagen ska vi åka till morfar och kanske äta och julpynta och så. SÅ mysigt, jag älskar julen!

Jag har inte fixat julklappar än dock... Eller jo, två julklappar är klara. Men det ska jag fixa nästa vecka. Just nu sitter jag här vid datorn och tänkte redigera en vlogg, men så kom jag på att jag inte har kameran... Men den ska jag hämta hem på söndag, så vi får se om det blir någon video på söndag.

Nu ska jag kolla lite videos och sedan ska jag sova. Älskar night-time då det är mysigt att ligga och kolla datorn och bara mysa med djuren! <3

Men ha det bra så hörs vi! :)

STJÄRNAN! <3

Likes

Comments

Eliott, Tankar

Hejsan!

Idag är det en nästan vanlig onsdag. Skillnaden från en vanlig onsdag är att jag bara ska ha en lektion idag och det är Naturkunskap. Vi har egentligen musik efter, men jag är så förkyld så jag kan ändå inte sjunga... Just nu är det runt 0 grader och jag hade önskat att det var ca -5 för då skulle det fortsätta att vara sååå vackert ute!

Efter skolan så ska jag åka ut till Elliot och träna honom, vet inte riktigt vad jag ska göra men det märks. Beror lite på hur han är också. Men det får ni reda på senare. Just nu kan jag inte vlogga något då min kamera är kvar i stallet.

Nu ska jag kolla julkalendern och sedan vid ca 11 bär det av mot skolan! :)

Ha det bra så hörs vi! ;)

Lilla Bubbs <3

Likes

Comments