Hejsan!

Just nu sitter jag och fixar med naglarna lite bara för att det är kul. Imorgon blir det stallet såklart.

Har nog tänkt att träna lite dressyr eller markarbete beroende på hur vädret och underlaget ser ut. Ska bli skönt och behövligt att komma ut och upp på ponny❤
Resten av eftermiddagen ska vi kanske uträtta några ärenden och så ska jag läsa lite fanfiction, kolla Youtube och bara ta det lugnt.

Men ha det bra så hörs vi så länge!😊

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det ju Alla Hjärtans Dag och den sen ska spenderas på bästa sättet! Med finaste vännen.❤

Vi ska äta lite och mysa med film och bara ha det super mysigt! Ska bli väldigt kul och skönt efter en skoldag som denna. Sedan kanske vi hittar på massa kul och spelar spel eller något. Vi får se.
Uppdate får ni senare med bilder och så. Ha det bra så länge så hörs vi sen😀

Likes

Comments

Hejsan!

Ja nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Det är för att jag inte alls har mått bra. Mycket krångel med magen och så, så jag har inte orkat göra någonting typ. Men idag ska jag iallafall ut till stallet så jag kan få slappna av lite! <3

Idag ska jag rida Goldie (tror att det blir ett dressyrpass) beroende på hur underlaget är så ksnke jag rider ut i skogen och då blir det lite konditionsträning för ponny.

Nu ska vi snart fixa några ärenden och efter det ska vi åka. Ska kolla om jag ska filma en vlogg idag, vi får se. Men uppdate får ni ikväll. Ha det bra så hörs vi! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu har jag musiklektion och mitt huvud är lite rörigt just nu. Detta är sjuuukt krångligt!

Igår så red jag Goldie ett rejält pass. Det blev att hoppa lite (ett enkelt räcke i båda varven) och cheez vilken pigg Ponny jag hade, galopperade på stället och sparkade bakut gjorde hon en gång. Jag hoppade först ca 60 cm och sedan så fixade vi så att det blev typ 80 och hon hoppade såå bra. Så vi inte hoppat på ca 2-3 månader.
Senare ska jag ha min andra körlektion och efter det kanske jag ska träffa en kompis.

Men nu ska jag jobba vidare. Ha det bra så hörs vi😉

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig då jag just slutat för dagen. Idag ska jag nog inte göra något speciellt då jag har ont i magen.
Ska nog bara kolla datorn lite, kanske fixa lite mer på mitt rum och planera en massa!

Imorgon ska jag åka till hästarna ÄNTLIGEN. Ska bli såå himla skönt att komma ut igen! Saknar Ponny, Älgen och alla Goa människor. Ska planera lite för vad jag ska hitta på med Ponny. Blir nog mycket galopparbete i skogen och mycket terrräng😀 Så peppad!!👏

Men nu ska jag hem och slappa ett tag! Ha det bra så hörs vi!😉

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag på mitt rum och planerar lite saker. Bland annat ridpass, YT och småsaker i mitt rum.

Idag blir det fix och plock på mitt rum och senare ikväll blir det mys med bingolotto. Jag håller på att byta färger och fixa småsaker i mitt rum då det innan var massa olika färger. Nu blir det lila, svart och lite olika färger på småsaker.

Planeringen om blogg och YT kommer upp inom snar framtid.
Men nu ska jag fortsätta fixa. Ha det bra så hörs vi😄

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag varit i stallet och haft det super bra! Jag red Goldie idag och hon var hyperpigg... Jag red ut en svänga idag och det var väääldigt lerigt. Det är ju inte bästa vädret precis, småregnigt och lerigt. Men jag red i skogen och på grusvägar så det var ändå lugnt.

Det blev konditionsträning idag! Mycket galopp. Jag tror bara att jag skrittade i början och slutet annars så travade och galopperade jag bara. Jag växlade mycket mellan kort och ökad galopp. Även från trav till galopp och galopp till trav. Hon blev iallafall svettig och nöjd till slut. När jag ridit klart så smorde jag in henne lite och gosade MYCKET! Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att ta ut halm till lösdriften.

Hon blir bara bättre den Älskade Ponnyn! <3 Puff (Elliot) Ska få sig ett träningspass på onsdag också. <3

Nu ska jag gå och lägga mig. Ha det bra så hörs vi! ;D

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag hos morfar och ska snart äta. Kollar mitt gamla instagramkonto lite och rensar foton!

Idag är det en riktig ta det lugnt dag. Imorgon ska vi ut till stallet och jag sks rida igenom ponny ordentligt och kanske rida Elliot lite också! Idag vilar jag bara, rensar datorn är något jag sysselsatt mig med då jag har såååå mycket foton och filmer i min dator.
Men nu ska jag äta!

Ha det bra så hörs vi! 😉

Likes

Comments

Jag har träningsverk... Hur? Av vad?!
Just det. När jag tänker efter så kollade jag ju på klippning av liten ponny😂 Satt på golvet och böjde mig för att se om det blev jämt och vart det skulle jämnas till.

Haha, jag får sällan träningsvärk men tydligen av detta så fick jag träningsvärk i ryggen och magen. Haha fast det kanske är bra🤔
Eller?

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag inne och chillar lite vilket jag har gjort det en stund. Idag har jag inte pysslat om någon häst (syftar då på Goldie eller Elliot) men jag har pysslat i stallet och det har varit super mysigt. Om jag bortser från att det har fastnat hästpäls i mina byxor, kliar rätt rejält!

Först så sopade jag stallet då det var lite spånigt här och där. Vi klippte även lilla shettisen Manne... Eller aa, jag kollade så det blev jämt och Johanna klippte. Var superkul och lärorikt. Efter det så plockade vi ihop grejerna och sopade igen😉

Det är verkligen super mysigt att vara här ute! Kan pausa allt som händer i skolan och bara koncentrera mig på de bra sakerna. Jag klagar nog ibland på vissa saker som jag inte SKA klaga på. Man bör tänka på de saker man har i livet och det som gör en glad, det väger tyngre än de saker som suger eller är skit eller vad de nu än är!
Uppskatta det du har och de människor du har runt omkring dig som faktiskt bryr sig om dig. Så tror jag att du kommer må bra!😍

Nu ska jag snart åka hem. Men ja det bra så hörs vi!😊

😍Goa Elliot😍

Likes

Comments