Va så jävla osäker om jag verkligen skulle skriva om detta just här och tror inte nån är intresserad att läsa hela texten menmen18:2-16. Dagen man aldrig glömmer bort! Dagen då man blev omhändertagen! Dagen då man inte fick bo kvar hemma! Dagen då allt bara vände sig utan att veta hur! Dagen då man träffade en "ny" familj man aldrig varit hos innan! "Ny" familj man inte känner!
20/2-16. Pappas födelsedag! Dagen man rymde från den "nya" familjen för att åka hem och säga förlåt för allt jag gjort! Dagen man bara ville åka hem och fira pappa! Dagen då man inte vågade gå in till huset efter de som hänt! Dagen då polisen fick köra hem mig till den "nya" familjen!
21/2-16 dagen då de körde mig så långt bort dem bara kunde för att jag ska va på en säker plats! Dagen då jag kom till ett ställe där jag inte känner någon, folk jag aldrig träffat, en plats jag aldrig hade tänkt mig att vara på! Men jag fick vänja mig!
De tog några dagar sen kände jag mig som hemma bland all underbar personal! Men jag saknade ändå mitt riktiga hem! Grät varje kväll ( de gör jag ännu) grät varje gång jag fick ett brev av mina föräldrar där min 10 åriga lillebror skrivit, "om hem vi saknar dig" "mormor kommer från ett annat land bara för att få träffa dig" "ambulansen kom hem till oss igår kväll för att mamma svimmade av saknade" "vi ber om ursäkt för att vi gjort" "låt oss börja om från början och ha det bästa livet du drömt om". Och här är jag nu! Jag är hemma bland, mamma, pappa, lillebror och mormor!

Orkade inte kämpa mer men till slut kom jag till de jag ville! Jag fick åka hem och de va de enda jag ville just då! Men nu vill jag bara 1 enda sak, o de jag vill är att mina föräldrar ska vara stolta över mig!!

  • 14 readers

Likes

Comments

Holaa👋🏻 lite update nu när jag inte bloggat på länge💗 det har inte hänt så mycket på senaste tiden och har inte haft något att blogga om menmen tänkte updatera med bilder ❤ glöm att följa på insta och Adda på snapchat
Insta - jasminfathi
Snap - zainab_jasmin

Likes

Comments

1. Vad heter du? Jasmin

2. Hur gammal är du? 15 och fyller 16 i oktober (vet ganska långt kvar o pallar inte vänta)

3. Vart bor du? Uddevalla

4. Om du flyttar hemifrån vart vill du bo då? Göteborg eller Stockholm.

5. Hur är du som person? Ganska pratig för de mesta, och brukar bli kallad för skratt apa 😂

6. Kär? Absolut

7. Singel? Nope

8. Har du syskon? Yes en lillebror

9. Hur många vänner har du? Vänta ska räkna 1,2,3,4 nä skoja ba de går inte att räkna hahahaha

10. Älskar du ditt liv? Ja

Här bjuder på en bild också 💗

Likes

Comments

Hej hörni!! Nu har skolan börjat igen 😒 började idag och ser verkligen inte fram emot den här terminen alls om jag ska va ärlig! 🙄
Har inte bloggat på länge men har verkligen inget att blogga om just nu,, gör inget speciellt haha.

Men iallafall kan inte bara vara negativ hela tiden vilket jag försöker att inte vara🙃 nu när skolan har börjat kommer jag bara ha massa nationella prov och inlämningar!

Haha vet verkligen inte hur jag ska plugga på ett bra sätt, så om någon vet så kan ni gärna skriva på snapchat eller instagram tips på hur man kan plugga på ett bra sett så man lär sig mer och mer.
(Inför nåt prov kanske)
Kommer öppna min snapchat ett tag nu. 😊

Snapchat: zainab_jasmin
Instagram: zainab_jasmin

Ha de så bra 💗

Likes

Comments