Hej på er! Idag slutade jag ganska tidigt vilket ledde till en tidig bio med min mor. Jag har varit så taggad hela veckan på att gå på bio då vi såg Beauty and the Beast!! Den var så bra! Jag kan inte riktigt förstå hur grymt bra den var, allt var perfekt. Redigeringen och animeringen var jättebra, musiken var underbar och alla skådisar gjorde en bra prestation. Denna film får helt klart 10/10 (om inte 100/10). Jag hade nämligen väldigt höga förväntningar då skönheten och odjuret har varit en klar favorit från barndomen. Jag rekommenderar verkligen denna film. Om det är någon film ni ska se så är det denna! Missa inte chansen att se den på bio, helt magiskt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller adlinks

Tre trender som jag tycker är så snyggt! Slitna svart jeans är väldigt snyggt och det är något jag bör införskaffa till våren. Den andra trenden är solglasögon i modellen nedan. Det är så snyggt med reflekterande solglasögon och dessa här nedan liknar verkligen solglasögonen från Dior. Sist men inte minst är snygga träningsbyxor gör träningen så mycket roligare, dock har jag mest helsvarta träningsbyxor, men det får det bli ändring på!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag på ett event som NK hostade som var en vårkväll. Där fanns det många erbjudanden för alla nyckelkunder och där gick jag och min mamma runt och myste. Det bjöds på gratis Hägendaz glass, dryck och modevisningar.

Jag har kollat in ett par skor från Michael Kors i typ ett halvår nu så igår gick jag och köpte dem. De är slip-ons i svart. Jag är så nöjd, de är sjukt snygga!! Älskar mönstret som gör skorna lite annorlunda, vilket jag alltid strävar efter haha. Nu vill jag att snön och slasket ska försvinna så att jag kan börja använde de!

En bonus som var en extrem överraskning var presenten man fick till om man köpte över 1000kr. Det var en passplånbok med fack för kort och annat. Det var en väldigt generös gåva då den kostar ungefär lika mycket som skorna. Det bästa är att den matchar min väska från MK, skulle kalla det ödet ;).

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller adlinks

1 / 2 / 3

Detta är en trend som verkligen har växt i mina ögon. Jag tycker att det kan bli riktigt snyggt om man matchar byxorna med rätt plagg. Något som jag tycker är bra med dessa är att det inte är riktigt skinn, då jag inte känner för att ha på mig ett par riktiga skinnbyxor. Därmed är skinnbyxor utan skinn, alltså skinnimitation, ett väldigt bra alternativ! Jag älskar stilen i den mittersta bilden, tighta "skinnbyxor" med en pösig stickad tröja och ett par boots.

Likes

Comments

Hej på er! Så nu är vi hemma igen och det har varit en grym resa. Däremot var resan hem inte jätte händelserik men det var skönt att komma hem. Jag saknar dock redan skidbacken och de tidiga morgnarna. Tror att denna skidresa slår den förra! Riktigt bra minnen!!! Nu ska jag snart sova och ladda upp till en ny dag! Godnatt!

Likes

Comments

Hej på er! Så som vanligt lyckades jag att glömma bloggen igår så nu kommer ett nytt inlägg om igår. Vi hade en full skiddag igår vilket var väldigt skönt och det var sol hela dagen! Älskar verkligen att åka skidor i klarblå himmel och strålande sol, kan vara det bästa som finns. Dessutom är vi ganska säkra på att Jon Olsson var på fjället då hans hellekopter var där, vilket är fett coolt (starstrucked as Always). Efter skidåkningen satte vi oss i våffelstugan som var extremt god. Därefter var vi tvungna att lämna tillbaka våra skidor eftersom det var sista dagen i backen, så sjukt tråkigt, men det har varit en otroligt rolig resa med många fina minnen! Nu är det snart uppgång och avfärd mot Stockholm igen!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit en fartfylld dag. Vi åkte till hundfjället idag där det var väldigt mycket folk. Vi armbågade oss fram till liftarna och vi fick till och med bli kallade odrägliga av några skåningar. Hur som helst blev det en klarblå himmel på eftermiddagen som vi njöt av i backarna. På hundfjället finns det många svarta backar som är väldigt branta och en av de är väggen som är 45 grader. Vi hoppade dock över den och körde worldcup backen istället som är ca 35-40 grader. Det var väldigt kul men det såg nog inte lika graciöst ut dock. Jag skulle kalla min stil för okontrollerat störtlopp i de svarta backarna. Nu ska vi sova så vi kommer upp imorgon för den sista skiddagen!! Godnatt!

Likes

Comments