Hej på er! Det var väldigt länge sedan jag bloggade och det är jag ledsen för. Jag har inte haft tiden eller motivation till att blogga så jag tog en paus. Nu går jag sista året på gymnasiet och där börjar jag blogga igen! Jag hoppas att ni vill följa med på resan till studenten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Maldiverna

När jag tittar ut på det kalla, snöiga vädret här i Sverige vill jag verkligen resa till ett varmt, soligt land. Enligt mig är Maldiverna en drömdestination som aldrig har snö eller minusgrader. Bilderna nedan bevisar mina påståenden.

Alla bilder är från google

Likes

Comments

Hej! Detta blir ett jobbigt inlägg men jag tänkte kommentera denna händelse ändå. Idag skedde en terrorattack i Stockholm där 4 personer har omkommit och ca 15 personer skadats. Detta skedde pga en lastbil som körde rakt in i folkmassorna på Drottninggatan.

Som tur var slutade jag tidigt idag men jag var vid Åhléns 2 timmar innan. Dessutom är min skola väldigt nära händelsen så jag blev väldigt chockad. Dessutom var mina vännner i stan så jag har varit väldigt orolig hela eftermiddagen. Att sådana terror attacker sprider sig igenom Europa är skränande och jag fruktar vad som kan hända här näst.

Dock så får vi ju tänka på att detta är en mindre attack jämfört med resten av världen, tex i Syrien där civila dör hela tiden. Men i vårt svenska demokratiska samhälle är detta en händelse som skakar hela befolkningen och det enda vi kan göra är att vara starka och trösta varandra. Sedan får vi inte låta terrorn sprida sig! Vi måste dock var uppmärksamma men det finns ingen anledning till att gå runt och vara rädda hela dagarna. Så ta hand om varandra och ta vara på varje stund ni får med familj och vänner. Alla mina tankar går till offrens familjer. #prayforstockholm

Likes

Comments

Hej på er! Igår var det en extremt bra kväll då jag var på Ed Sheeran!! Han är verkligen jättebra! Jag älskar att han inte har något band. Det blev mer effektfullt när han endast stod på scen med sin gitarr! Vi hade dessutom superbra platser så vi såg honom väldigt tydligt. Vill bara spola tillbaka tiden och uppleva det en gång till, men det finns ju Spotify som tur är. Nu ska jag genomlida fredagslektionerna så ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Idag slutade jag ganska tidigt vilket ledde till en tidig bio med min mor. Jag har varit så taggad hela veckan på att gå på bio då vi såg Beauty and the Beast!! Den var så bra! Jag kan inte riktigt förstå hur grymt bra den var, allt var perfekt. Redigeringen och animeringen var jättebra, musiken var underbar och alla skådisar gjorde en bra prestation. Denna film får helt klart 10/10 (om inte 100/10). Jag hade nämligen väldigt höga förväntningar då skönheten och odjuret har varit en klar favorit från barndomen. Jag rekommenderar verkligen denna film. Om det är någon film ni ska se så är det denna! Missa inte chansen att se den på bio, helt magiskt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller adlinks

Tre trender som jag tycker är så snyggt! Slitna svart jeans är väldigt snyggt och det är något jag bör införskaffa till våren. Den andra trenden är solglasögon i modellen nedan. Det är så snyggt med reflekterande solglasögon och dessa här nedan liknar verkligen solglasögonen från Dior. Sist men inte minst är snygga träningsbyxor gör träningen så mycket roligare, dock har jag mest helsvarta träningsbyxor, men det får det bli ändring på!

Likes

Comments