Hej på er! I fredags var jag på brunch på Berns asiatiska. Jag älskar deras brunch och man är alltid extremt mätt efter den brunchen. Imorgon börjar skolan igen och jag vill verkligen inte gå tillbaka till tidiga morgnar, SL och examinationer. Det är dock sju veckor kvar tills nästa lov och då blir det Sälen igen!! Så jag får helt enkelt hålla ut! Ha det gött!

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade jag en liten brunch med mina kompisar som var jättemysigt och framförallt gott!!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det ett nytt år och jag är väldigt taggad på vad 2017 har att erbjuda. Det kommer bli ett väldigt intressant år för mig då många resor och aktiviteter är inbokade. Dessutom fyller jag 18 år vilket kommer bli grymt kul, men jag kommer även börja i trean och förbereda mig inför studenten. Det ska bli så roligt att starta ett nytt år med nya mål och drömmar!! Mina nyårslöften är för tillfället att bli mer aktiv på bloggen och bli vigare.

(alla bilder är från we heart it)

Likes

Comments

Hej på er! Igår och i förrgår shoppade jag loss på mellandagsrean!! Det var så mycket kläder på rea som jag har kollat på tidigare och då kände jag att det var dags att slå till. Dessa är några av mina köp som jag fick 50 % på. Kappan och hoodin är från Ralph lauren denim, koftan är från Michael kors och den randiga blusen är från Zara.

Likes

Comments

Hej på er! Igår fyllde jag 17 år vilket innebär att det är 1 år kvar tills jag blir 18! En av mina presenter var en klocka från Daniel Wellington som jag är väldigt glad över!! Igår hade vi även Minijul hemma hos mig som var jättemysigt!! Imorgon blir det jul och en massa mat!! Ha det bra!!

Likes

Comments

Hej! Jag är så överlycklig för igår kom min beställning från Kylie Cosmetics och jag fick tag i "the holiday edition" vilket jag är väldigt glad över. I holiday förpackningen får man 6 stycken små liquid lipsticks i färgerna: moon, ginger, kristen, angel, love bite och vixen. De tre läppglansen fick jag gratis och de är i färgerna Candy K och Koko K.

Likes

Comments

Hej på er! I fredags var jag och mamma inne i stan och shoppade lite. Jag behövde nämligen ett par svarta klackar till bal, jul och nyår så vi gick och köpte det. Klackarna här nedan är från Din sko och kostade 349 kr. Sedan köpte vi nya julkulor eftersom våra nuvarande är gamla och trasiga. Dessa kulor är från Newport som ligger i NK. Jag absolut älskar färgkombinationen och det kommer bli väldigt fint i vårt hus.

Likes

Comments

Tröja - Lindex // Jeans - Tiger of Sweden // Skor - Prime Boots // Jacka - New House // Scarf - Barbour // Klocka - Marc Jacobs (den är tyvärr repad pga mitt fall i trappan...)

Likes

Comments

Hej på er! Något jag verkligen vill investera i är snygga träningstights. Dessa tre är mina favoriter och det är så extremt snygga. De blå är från Stella McCartney och de andra två är från Stronger. Jag sörjer att träningskläder är så dyra men det är förståligt.

Likes

Comments