Hej på er! Här en "sneak peak" på mina senaste inköp från Ivyrevel. Jag älskar deras kläder och nu när det är höst rea passade jag på att köpa lite kläder. Kommer nog lägga upp ett inlägg där jag testar kläderna, men vi får se. För er som inte vet vad Ivyrevel är så är det en webbsida som är skapad av Kenza Zouiten. Länk till hemsidan finns HÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att jag inte har uppdaterat. Jag har varit sjuk hela veckan och har därför inte haft så mycket att skriva om. Just nu sitter jag och kollar på Luxemburg mot Sverige. Det är ganska roligt för mig då jag har bott i Luxemburg. Ni får ha en grym fredag så hörs vi! // Jasmine

Likes

Comments

Hej! Förlåt för usel uppdatering men jag har haft extremt mycket plugg och har därför inte hunnit blogga. Nu är jag tillbaka och jag firar en pluggfri lördag men lite "me time". Det innebär några avsnitt med "vänner", en filt, ljus och choklad. För första gången på hela veckan känner jag mig helt utvilad och det är så skönt. Nu ska jag fortsätta se på sista säsongen av vänner (så sorgligt). Ha en bra kväll!! // Jasmine

Likes

Comments

Hej på er! Jag är så glad just nu för mina Kylie lip kits har äntligen kommit. Jag beställde färgerna Dolce K och Candy K. Postnord gjorde det inte så lätt att få hem de, men idag fick jag dem och jag bara älskar mina kits. Har inte använt de än men imorgon ska jag ha en av dem på mig hela dagen och då får vi se hur bra de håller. Nu kommer en massa bilder här nedan så om ni vill se bilderna får ni fortsätta skrolla nedåt.

Likes

Comments

Hej! Igår firade hela släkten min farmor som fyllde 80 år. Det var otroligt roligt och lokalen var helt perfekt. Vi var i stadsträdgårdens växthus i Örebro. Älskar att träffa min släkt, vi har alltid lika roligt varje gång. Nu ska vi hem till Stockholm så ha en skön söndag!

Likes

Comments

​Linne- H&M // Jeans - Diesel // Jacka - River Island // Skärp - H&M // Klocka - Marc Jacobs

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade vi tvåor ansvar för en inspark till ettorna på dagen. Det innehöll många roliga aktiviteter med en härlig stämning. Det var så roligt att se hur ettorna ser ut. Jag kommer ihåg första veckan i gymnasiet från förra året och jag kan verkligen relatera till vad de känner nu. Det känns dock ganska nice att vara en tvåa så jag njuter! Ha en bra natt haha// Jasmine

Likes

Comments

Hej på er! Jag ber om ursäkt för usel uppdatering! Idag har det varit en vanlig LÅNG skoldag + fotbollsträning nu på kvällen, så nu är jag är väldigt trött. I måndags började jag skolan igen och det bästa möjliga hände mig...jag fick ett överskåp!!! Jag har tragglat med ett underskåp hela ettan, men nu var det min tur!! Vi har även fått nya personer i klassen vilket alltid är spännande, förutom det så har det rullat på som vanligt. Gjorde aldrig ett inlägg om det men nämner det nu. Förra torsdagen firade jag min kompis Gabriella som fyllde 18 så det var väldigt roligt! Min kompis Laura fyllde 17 igår så grattis till henne också! Nu ska jag sova, men återkommer imorgon! Godnatt// Jasmine

Likes

Comments

Hej på er! Idag tänkte jag visa er mina 5 favorit läppstift! Två av dem är liquid lipstick och de tre andra är i fast form.

1. Kat Von D - Lolita

Detta är den första färgen som är väldigt höstig och fin. Tänker inte prata jättemycket om denna då det finns ett inlägg om detta läppstift.

2. Vivid Matte Liquid lipstick - Maybelline New York - Nr 5 Nude Thrill

Älskar detta läppstift. Jag har använt det här läppstiftet under större delen av sommaren. Det är en klar favorit då den är väldigt naturel. Rekommenderar verkligen!!

Milani - Nr 61 Matte Naked

Ett super fint läppstift som liknar Nude Thrill, men är mer åt det lila hållet. Även en jättebra produkt som till och med luktar vanilj!

Revlon Colorburst Matte Balm - Nr 205 Elusive Insaisissable

Detta är en extremt rosa färg som passar bra på sommaren. Jag har använt den här ett par gånger men jag brukar blanda den med andra läppstift.

Revlon Colorburst Matte Balm - Nr 225 Sultry Sulfureuse

Låt mig bara säga att detta läppstift är amazing. Jag älskar färgen och använder den nu på hösten och på vintern. Den håller länge och färgar inte av sig. Den har samma formula som den över och om ni skulle hitta den borde ni köpa den. Rekommenderar!!

Likes

Comments