❤️Skyrup ( min åsikt)❤️

Hej, ni som följer mig på instagram vet ju antagligen om att jag har varit i skyrup på ett veckoläger.

Det var ett väldigt bra och sjukt kul läger med många nya ansikten och mycket skratt samt bra träningar. Vi fick träna för:

Pether Markne - Hoppning, markarbete

Stefan Sjögren - Hoppning, markarbete

Och

Mattias Gårdlund - Fälttävlan och derby

Den mentala träningen var också väldigt intressant och väldigt lärorik. Man fick verkligen tänka på vad som påverkade resultat, hur vi påverkar hästen. Men även de runt omkring oss, bland annat vårat team. Vi fick även lära oss och skriva upp en planering osv där vi fick en riktig tankeställare.

Vi fick ju även träna joga. Det var avslappnande, men vissa rörelser gjorde lite ont... Men man är ju lite stel(😂). Det var väldigt roligt oavsett. Men även det så lekte ganska många bara runt.😒

❤️Tränarna❤️

Själv tyckte jag att Pether var ganska tyst när man red och sedan efter man ridit uppgiften så gav han feedback och lite tips samt beröm om han tyckte att man gjorde det bra.

Stefan var inte lika bra (bara min åsikt)! Han pratade väldigt mycket och gav mycket feedback under ritten, vilket jag är van vid. Däremot så var han inte så himla pedagogisk och noggrann som min tränare Niklas Haking(😍).

Mattias tyckte jag var väldigt bra med att få igång på modet. Först så ville inte jag hoppa stenmuren för att då tyckte jag att den såg stor ut. Men på något sätt så fick han det att kännas så enkelt så jag styrde mot den och hoppade över den.

❤️Maten❤️

Maten var inte så jättegod! Det var typ jättekonstigt blandningar av maträtter i maträtten. Inte högsta betyg, ca 4-6/10. Det var typ "god" mat 2-3 dagar av 6 dagar.

Sedan blev det ju grillning, men jag missade den, valde att ta en extra vattengravs träning på kvällen med Shanaia. Så det blev inte nå bada i havet/sjön för mig, vilket jag såg fram emot... Men vattengraven var viktigare att träna på plus att man kan ju bada var som helst.

Det fanns massa god glass och jättebra godis som man kunde köpa vid köket.


❤️Slutsats❤️

Allt var riktigt kul och lärorikt!

Jag tipsar detta läger.

//Jasmine👌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tage💫

•Tage som då heter Tamaguchie ska ni få mer information om nu!💕

•Född 2004💫

•Färg, skäck💕

•Kön, valack💫

•Meriter: Msv B- Msv A Hoppning

Jag och Tage har tillsammans på ungefär 1,5 år tävlat på msv b nivå och även fått en nolla, just nu tävlar jag La på honom, men snart Msv B igen. Tage fick jag dagen efter min födelsedag, alltså fick jag honom 28 september 2013. Tage är en irländsk ponny, men född i Sverige (lång historia) men iaf så är han världens snällaste, roligaste och godaste ponnyn som man kan få tag på

Fler bilder kommer...!​

Likes

Comments

Shanaia:☀️

•Född 1997💗

•Färg, skimmel☀️

•Kön, sto💗

•Födelseland, Danmark☀️

Shanaia har tävlat sammanlagt 7 st SM (svenska mästerskap) sen hon kom till Sverige och med mig har hon hoppat 4 st, jag och Shanaia har varit ett team sedan 2012 och tävlat på elit nivå i ca 3 år nu eftersom att hon har varit min i 3 år det här året, men nu är det dags att sälja henne....!😓

Idag tävlar vi på msv b höjd (100cm) som då är det högsta en B-ponny får tävla på, vi tycker båda om att hoppa och vi jobbar som ett team ska göra!

Det var lite om Shanaia, ni kommer att få veta mer någon annan dag

  • Shanaia

Likes

Comments