Jag och några andra bloggare har gjort ett litet "follow-train" som är en kul idé och bra för er andra bloggare också! Reglerna är enkla och går till såhär:

Du följer alla bloggare som är länkade här nedan och kommenterar ett 💜 på alla bloggares senaste inlägg, och då följer vi alla vi bloggare dig tillbaka.

OBS! Vi ser om ni fuskar!
Här kommer bloggarna:

@Freyjis
@Lisasrp
@Jasminess
@ylvateres
@ellamariagizmo

-

Det är ett smart tips för dig som kanske vill växa med bloggen, liksom follow for follow. 📌 Dessutom kan man lära känna nya människor via detta. Hur kul?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina därute i sommarvärmen! ☀️
Det har varit ett tag sedan jag senast uppdaterade, det har hänt mycket som jag ska berätta om senare. Men jag har skaffat ett instagram konto kopplat till den här bloggen, den heter @jasminessnouw som ni gärna kan gå in och följa om ni vill! 🌹
-
Där lägger jag upp allt ifrån skönhet, tips, hälsa, tankar, åsikter och massa gott & blandat!
Det kan hända att jag har giveaways ibland.
-
Men bara för det kommer jag inte sluta blogga här, såklart inte! Men på instagram kommer det vara ett snyggare feed & enklare texter, dessutom kan man bara klicka sig in på appen instagram & söka på mitt namn. Eller varför inte? Varje gång ett nytt inlägg kommer upp på kontot så kan ni klicka på knappen bredvid mitt konto att följa och göra så att du får en notis varje gång ett nytt inlägg kommer upp.
-
Uppdateringen kommer vara bättre där än här. 🍑
-
Läste du allt? Kommentera en valfri emoji/text!

Likes

Comments

  • 73 readers

Likes

Comments

Förra helgen var awesome helt rent ut sagt! På fredagen åkte jag iväg till Stockholm i hopp om att få träffa min bouu Moa men så blev det inte, istället åkte jag med min kille till bro till hans kompis men det funkade ju det med! Vi åt väldigt god mat hans vän hade lagat, tror den var indisk/pakistansk. Jag älskar utländsk mat faktiskt, det var rätt så starkt men de gör inget. Sedan la vi oss typ bara direkt, vi hade inget direkt att göra.

Morgonen efter så vaknade vi jättetidigt, klockan halv sju, sju sådär. Han skulle spela volleyboll i Vallentuna eller va de nu va för ställe i Stockholmstrakten. Jag fick åka med, tänkte träffa Moa men det gick ju inte heller, men det var såklart inte hennes fel eller så men jag var väl i TC rätt länge. Sen kom min kompis och vi var med andra kompisar och så.. sen på kvällen träffade vi hans kompisar och en tjej som jag nu blivit så bra vän med!

Jag ångrar verkligen ingenting, jag sov över hos hennes farmor och det var så mysigt, sedan dagen efter åkte vi hem till henne och badade i badkaret åt frukost och tårta där, så mysigt och gott vi tände ljus och sånt. Jag träffade hennes föräldrar och hennes hund eller aaa deras hund Prince. Så himla gullig! Sen hade vi bara allmänt mys och det var valborgskväll. Vi åkte med till hennes mammas kompisar typ och grillade där hade allmänt mysigt och roligt. Vi fick mumsmums att tugga på under kvällen, haha.. sedan bestämde vi oss att ta bussen och så hem för vi orkade inte stanna kvar där borta. Jag tror busschauffören blev arg på oss för vi tryckte fel hållplats men gick av ändå..

Sen på måndagen åkte vi till Gröna Lund! Så sjukt roligt, vi åkte de mesta men de var kötid 99 minuter på Ikaros och Insane. :/ Aja! inte mer detaljer orkar inte. Men vi gick iallafall in i House Of Nightmares, det var ganska läskigt men tråkigt att de har tagit bort att de gick runt omkring och bakom och framför.. asså de som jobbade som clowner osv där.. Men aja, det är väl säkrare nu för innan så blev de typ halvt ihjälslagna... ehehehe. & för er som undrar om de e riktiga ormar under golvet så nejjjj, man såg direkt de e fake! :).

Men aja, Maja är en superbra kompis önskar att alla hade en vän som henne! puss.

Likes

Comments