Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

  • 14 readers

Likes

Comments

Förra helgen var awesome helt rent ut sagt! På fredagen åkte jag iväg till Stockholm i hopp om att få träffa min bouu Moa men så blev det inte, istället åkte jag med min kille till bro till hans kompis men det funkade ju det med! Vi åt väldigt god mat hans vän hade lagat, tror den var indisk/pakistansk. Jag älskar utländsk mat faktiskt, det var rätt så starkt men de gör inget. Sedan la vi oss typ bara direkt, vi hade inget direkt att göra.

Morgonen efter så vaknade vi jättetidigt, klockan halv sju, sju sådär. Han skulle spela volleyboll i Vallentuna eller va de nu va för ställe i Stockholmstrakten. Jag fick åka med, tänkte träffa Moa men det gick ju inte heller, men det var såklart inte hennes fel eller så men jag var väl i TC rätt länge. Sen kom min kompis och vi var med andra kompisar och så.. sen på kvällen träffade vi hans kompisar och en tjej som jag nu blivit så bra vän med!

Jag ångrar verkligen ingenting, jag sov över hos hennes farmor och det var så mysigt, sedan dagen efter åkte vi hem till henne och badade i badkaret åt frukost och tårta där, så mysigt och gott vi tände ljus och sånt. Jag träffade hennes föräldrar och hennes hund eller aaa deras hund Prince. Så himla gullig! Sen hade vi bara allmänt mys och det var valborgskväll. Vi åkte med till hennes mammas kompisar typ och grillade där hade allmänt mysigt och roligt. Vi fick mumsmums att tugga på under kvällen, haha.. sedan bestämde vi oss att ta bussen och så hem för vi orkade inte stanna kvar där borta. Jag tror busschauffören blev arg på oss för vi tryckte fel hållplats men gick av ändå..

Sen på måndagen åkte vi till Gröna Lund! Så sjukt roligt, vi åkte de mesta men de var kötid 99 minuter på Ikaros och Insane. :/ Aja! inte mer detaljer orkar inte. Men vi gick iallafall in i House Of Nightmares, det var ganska läskigt men tråkigt att de har tagit bort att de gick runt omkring och bakom och framför.. asså de som jobbade som clowner osv där.. Men aja, det är väl säkrare nu för innan så blev de typ halvt ihjälslagna... ehehehe. & för er som undrar om de e riktiga ormar under golvet så nejjjj, man såg direkt de e fake! :).

Men aja, Maja är en superbra kompis önskar att alla hade en vän som henne! puss.

Likes

Comments

Jag är tillbaka, åter igen. Med nya krafter och nya tag. WOOOHO! Vad har hänt då? Jo, massa fester, massa nya äventyr, nya vänner, ny pojkvän.. ❤️ och jag har även fyllt 18 år! Tänka sig vad åren har gått fort, hur länge sen var det ni hörde av mig egentligen? Det var väl ett tag va? Det borde det ha varit... Har inte haft tiden, orken eller motivationen att skriva. Men nu är den tillbaka, precis som skolmotivationen den håller på och komma tillbaka! Ja vad mer ska man säga? Vad vill ni se för inlägg? Kommentera gärna. Skulle vara så otroligt roligt! Blir så peppad! ❤️

Likes

Comments