Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej babes!
Hur mår ni? Själv är allt bra med mig tack, förutom att jag då har sjukt ont i magen och spydde igår men var inte oroliga. Jag har mensvärk, det förklarar saken, inget att skämmas för!

Så? Vad har jag egentligen gjort på sommarlovet? Vart ska jag börja någonstans?

Ni kanske redan vet att i början av sommarlovet så blev jag knivhuggen av en okänd man. Men jag mår så mycket bättre nu än hur det såg ut och var förut då jag knappt ens kunde gå normalt, eller göra någonting helt normalt i överhuvudtaget!
Så skönt att ba komma tillbaka till vanliga vardagen och kunna vara som de andra, springa igen med friska ben! Tänkte att det aldrig skulle bli bra igen, men kämpa på bara!
Jag har även varit med familjen, mina kompisar (Heee, väldigt mycket!) och även varit på Liseberg, Skara Sommarland & Gröna Lund lite allt för många gånger. Jag har även varit med min pojkvän Rahi. 😄❤️ och massa mer.

Hmm.. på måndag 21 augusti börjar skolan igen, tvåan i gymnasiet. Kommer känna stress igen men ska försöka allt jag kan, mer kämparglöd och mindre frånvaro med mera. Har en ny almanacka och allt så det är perfekt kan ha mer koll på läxor, prov och inlämningar. Kollar varje dag på "back to school " videos. Ett tips på en youtuber är Cattis Eklund. Superduktig och är också ifrån Uppsala - som jag. Hur kul? ✨💪🏼

🚩 INSTAGRAM! Följ mig; följer kanske tillbaka om jag finner ditt konto intressant! @iloveyouuhuneey

Hejdå och ha det så bra så länge så hörs vi snart!


Likes

Comments