View tracker

Uppdatering kommer komma ikväll, puss💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 54 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag är så himla trött på människor som klagar över andra som kanske skaffar barn i tidig ålder, skaffar jobb - de behöver inte vara de bästa men iallafall något man tjänar lite på, hur mycket saker man har - ex. Märkeskläder, mobil osv.

Jag känner bara att, nej. Samhället får inte se ut såhär egentligen.
Att vissa människor ska hata på andra för hur man ser ut och vad man gör och inte gör. Men tydligen kommer detta ske förevigt, tills jorden går under. Ingen vet, ingen kommer veta vad som händer i framtiden.

Kanske är det du eller någon anhörig till dig som gör just detta saker som du precis klagade på?
Tänk om de va just du i den situationen, hur skulle du tänka och känna dig?
Vissa kanske inte bryr sig ett skit om vad du säger, men vissa tar de faktiskt hårt.

Och till alla er som är över 18 och ser inte ut som ni vore arton så förstår jag er!
Exempel om ni är 18 och går in på en fest där man måste vara arton eller äldre så kanske ni inte kommer in för ni har glömt leg hemma eller att dom inte tror på er, att du lånat någon annans leg eller vad vet jag?
Att ni vill in på en bar/krog där de e 18 som minimum gräns och kommer inte heller in eftersom ni inte ser ut att vara 18. När han väl ber om legitimationen så tittar han fundersamt och säger välkommen och ger tillbaka ditt legitimation.

Inne på krogen/festen/vad vet jag som man måste va 18+ på så frågar alla hur gammal man är, varför man är här, hur kom du in? Du är väl inte äldre än 18?
Det är egentligen sjukt att människor gör såhär, de känns som de hatar på oss som inte ser ut som 18 men är 18 eller äldre. Det är inte vårat fel! Inte erat heller, ingens fel. Vi föddes såhär.

Jag själv, är 17 år. Snart 18, i april 2017. Jag ser faktiskt ut som en tolvåring, utan smink och med smink. Är så kort också.

Så jag förstår er till 110%.

  • 54 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 88 readers

Likes

Comments

​Dålig uppdatering, jag vet, jag vet. Men det kommer bli bättre, snart. Håll ut! 

Likes

Comments