Bebis , Allmänt

Två bilder från tidigare idag när vi va på promenad, haha mille följer alltid hundarna med blicken vart dem än går.

Milian är så himla hårdhänt, rycker och drar i mitt ansikte och hår, haha fullt med rivmärken på kinderna . Men vet ju såklart att det är med kärlek.

Och förresten min sambo har vart iväg på kurs sen i måndags , det har vart så tomt här hemma men inatt kommer han hem wiiiehoo 😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

shopping

Var en runda på stan och fick med mig en korg till milians leksaker tänkte jag , gosedjur och en lite tjockare tröja till mille .
Var egentligen ute efter vinterskor och overall :p tycker det är jäkligt dåligt utbud för den små i butikerna , på nätet kan man hitta massvis :)

Tipsa gärna om ni sett några vinteroveraller :)

Likes

Comments

Allmänt

​Hej alla

Jag tycker det är otroligt viktigt att kunna HLR, speciellt när man har barn . Ett barn kan sätta i halsen så lätt och att då kunna hjälpa till i den situationen är så så viktigt! 

Jag var på en HLR utbildning där vi fick lära och öva på dockor hur man gör HLR på barn under ett år samt på vuxna. Jättebra utbildning och här ovan har jag delat en video om just detta som jag hittade på youtube. 

Likes

Comments

Allmänt

Okej jag behöver tips på andra barnvisor på youtube.
Nu går babblarna för fullt här hemma och en del bob the train, hoppehoppe hare, tio små indianer m.m

Babblarna har tagit hål i huvet på mig och jag sjunger dem in princip hela dagarna haha

Så kom gärna med tips på andra roliga program :)

Likes

Comments

Bebis

Tbt bild , men en av mina favvos på milian!Godmorsning

Hur har ni det idag ?

Milian är nu 7 månader och några dagar . Jag förvånas varje dag med honom hur fort han faktiskt utvecklas , ibland måste jag stanna till och nypa mig i armen liksom , tänk att detta är min son .

Status just nu för milian är att han kan sitta och han har börjat "krypa" alltså hasa sig fram på magen med fötterna haha

Han säger ofta daa-daa hela tiden , jag försöker lära honom maaa-maa hehe

Kramis

Likes

Comments

Bebis , shopping

Var ute och tänkte försöka ta några fina ute bilder på mille men lyckades ta dessa tre innan himlen öppnade sig haha


Har märkt att m är jätte intresserad av bilar, varenda bil som kör förbi så blir han helt till sig och en andra grej han gillar är att gunga haha


By the way så kär i milians mössa , köpte även en matchande halsduk

Likes

Comments

Allmänt, Bebis , shopping

En glad kille i sitt mys set .

Idag ska jag iväg till malmö för en intervju och jag är konstigt nog bara nervös för att köra alldeles själv till malmö . Gud tänk om jag blir sen för att jag kommer vilse och den där gps är inte mycket till hjälp då hon tar in mig i massa omvägar haha

Wish me luck :D

Sen blir det salsa salsaaa , jag och sambon har börjat på det nu och det är verkligen så kul . SalsaTisdag bästa dan på hela veckan ;)
Han är ju trots allt latino så det var ju självklart att vi två måste kunna dansa haha

Likes

Comments

Allmänt, Bebis

Jag är nog inte den enda som klagar men fy fy fyyyy denna värmen vi har är bara äcklig och jobbig. Jag vill ha lite kyligare dagar och bära fina höstkläder nu tack

Idag har vi vart och hälsat på salongen jag praktiserade på och sedan en runda till gammelmormor . Milian charmar ju verkligen alla i sin närhet , inte för att skryta, men min son är bara så fantastiskt underbar. :)

Likes

Comments

Bebis

Idag blev den här tjejen överraskad med en babyshower :) Milian ska få en kusin och dem kommer bli bästa vänner under deras uppväxt tillsammans (hoppas vi haha)

Imorgon ska vi upp tidigt för att gå på babysim , milian älskar verkligen att flyta omkring och plaska . Så kul att det finns lite äventyr för de små också

Nu ska jag hoppa i säng

Godnatt :)

Likes

Comments