Vågar jag ? Ska jag? Så himla snyggt ju!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej hopp

Här för några dar sen hade vi vår väder men nu åter tillbaka till nästan vinterjacka väder haha
Åh det är så deprimerande

Idag är jag ledig , så vi var på vårdcentralen där vi fick vänta i 2 timmar!!! Vart så irriterad . För ett besked jag redan visste liksom, mille har öroninflammation igen . :(

Tänkte iväg och träna snart också så jag tvingar med lillasyster eftersom hon är så lat ;)

Likes

Comments

Proppat med folk såklart :)

Johans glans var så jävla bra haha , världens roligaste man (pojke) . Han överträffade all förväntningar och jag grät av skratt . :D

Var han för allt ifrån är nog en fråga alla undrar för dem är ju så klockrena !

Likes

Comments

I detta nu är jag pågång till jobbelijobb jobb. Sista passet innan jag tar helg ;)

Imorgon ska jag och sambon iväg och skratta åt johan glans ( hej vattenfast mascara ) !! Sen vidare på en födelsedagsfest

Förresten häromdan blev en av mina närmaste vänner mamma till en liten Mia :) så liten och så svårt att tro att milian har vart en så tiny bebis haha
Snart dags för bebis no 2 eller?? ;)

Himla kul att många vänner börjat ploppa ut ungar nu så vi kan ha mamma träffar och mysiga promenader med barnvagnarna . Innan var det så att man mest var hemma och intw var så social liksom och det älskade jag såklart men man saknar den där pratstunderna man hade förr och det har liksom hamnat lite åt sidan nu .

Likes

Comments

Allmänt, Bebis

Tjoflöjt

Hela veckan har jag jobbat varje dag så inte blitt mö familjetid :/ landat nytt jobb så därför det blitt så att jag kommer in i rutinerna på jobb .

Dock Saknar milian hemskt mycket om dagarna när jag är iväg , så svårt att gå från att vara 100 % mamma ledig och ha all tid i världen för min pojke till att jobba och kanske bara få se honom en stund innan läggdags vissa gånger :/

Sambon är numera hemma om dagarna men tanken är att när han börjar jobbet igen så ska jag vara en månad hemma hos mille för inskolning av dagis och bara mys.

Iallafall idag spenderade vi dagen på tropikariet bland massa djur . Det var populärt för en liten glad pojke :) hihi

Likes

Comments

Bebis , Allmänt

Idag är ingen vanlig dag för det är min sons 1 års dag!

Nu ska jag skryta haha . Min son är nog det vackraste barnet som finns , han är alltid glad men med ett jäkla humör . Han får oss att skratta varje dag och han lär sig saker väldigt fort .

Ett år har redan gott och jag hade inte kunnat leva utan honom , mitt liv började när han kom . Det var menat att vi skulle få en liten tuff grabb som Milian !

Älskar dej min tuffing

I går hade vi kalas och herre vad mycket människor det var i vår lilla lägenhet, haha men vi är en stor familj med många nära som bryr sig .

Blev många paket och en tårta som var tänkt att milian skulle få äta själv men milian hade annat att säga till om det ;)

Likes

Comments

Allmänt

Jag försöker verkligen komma i den form som jag alltid velat haft men det är tufft. Känner att jag inte kan alla maskiner på gymet, svårt för att veta övningar som tar bäst för vill ju inte bara gå dit och cirkulera runt alla maskiner utan att veta vad jag gör liksom . Därför blir det en del pass nu istället haha

Jag har haft sån stress i min kropp på senare dar och det märks och känns i hela min kropp, min mage är inte på topp och vi ska inte prata om min hy som mår som jag känner mig just nu .

Missade tillomed min intervju imorse av den enkla anledningen att jag helt glömt bort de, HUR fan glömmer man en intervju undrar ni säkert , jo STRESS !! Och mått bajs hela dan över just det .

Men nu har jag tankarna i full rullning på milian kalas som är på söndag, massa att fixa och massa att baka .
men nu vill jag bara krypa ner i sängen och sova bort denna dagen !

Godnatt på er

Likes

Comments

Allmänt

Alltså på så bra humör idag , solen skiner och jasmine njuter.


Ser fram emot dem planer vi har framöver, milians födelsedag och förhoppningsvis två resor i sommar .

- milian kan säga mamma och han går jättefint nu för att vara 11 månader.


- min syster är gravid och i somamr blir jag moster


- senare i eftermiddag så ska det bli en överaskning för någon , kan inte skriva de riktigt ännu haha

Likes

Comments

Bebis

Äntligen det jag längtat efter , han kan säga MAMMA!! Lyckligare kan jag inte bli haha

Likes

Comments

Allmänt

God kväll på er

Lillen har somnat i mitt knä och det är de mysigaste som finns.

Helt slut efter idag, har bakat och lagat mat så det heter duga. Har nämligen födelsedagskalas imorgon som jag och mor har slagit ihop. Fyller typ år samtidigt haha.

Igår fyllde lilla jag 26 bast, ( kärring) . Och bilderna ovan är mina fina presenter jag fick. Ett sjukt god doftande ljus och lite grejer från rituals samt lily and rose öronhängen :)

Ha en bra kväll på er

Likes

Comments