I princip tre likadana bilder bjöds det på idag! Hoppas att ni överlever :-) Mamma slog till med en tårta till Anna Pavlovas ära och kolla vad vacker den blev! Vi firar lite i familjen just nu och därför blir det lite extra fint fika denna gång :)) När det blir sånna här fina tårtor så kan ju jag såklart inte låta bli att fota skapelsen. Tack mamma för att du ger mig fototillfällen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår efter jobbet ville jag ner till badhusparken för att fota innan alla löv försvann. Bra gjort av mig då alla löv måste ha blåst bort nu under natten! Tanken var egentligen att fota naturbilder, lite löv, lite träd och fåglar typ. Men jag fick fan inte till det! Ingen bild blev bra. Så det slutade med att jag tog kort på Alex :-) Han fångade även mig på en bild haha. Idag är jag iallafall ledig! Jag och Alex ska gå lite på stan, äta någon god lurre och sedan möjligen plugga inför högskoleprovet! Vi har inte pluggat någonting så vi får se hur det går iår!

Likes

Comments

Idag är jag ledig så jag passade på att steka lite bananpannkakor! Passade även på att ta kort :-) Planerna idag är att träffa mina kära kompisar, möjligen besöka någon second hand eller tapetbutik för att hitta rekvisita till andra fototillfällen. Den söta tekannan i bakgrunden på bilderna köpte jag på Pingstkyrkan när jag och Beckis var där! Även duken som tallriken står på! Ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

Hello! Denna helg är jag hundvakt åt min fasters hundar, vilket har varit jättemysigt! Alex och jag har varit ute på promenader, myst med vovvarna och kollat på film. Världens snällaste hundar är det så detta har varit väldigt kul. Kameran fick även vara med en liten stund och då togs dessa höstiga bilder!

Likes

Comments

Alltså denna människa!! Ser ni hur fin hon är?? Dessa bilder togs ute igår i spöregn, det syns knappt på bilderna men det verkligen öste ner! Att fota i spöregn var något nytt för mig men bilderna blev väldans bra! Min kamera var inplastad så jag såg inte hur bilderna blev och det var svårt att manövrera inställningarna. Resultatet blev iallafall väldigt fint! Men det är väldigt enkelt att få fina bilder när man fotar något fint! Världens finaste Annie!!! <3

Likes

Comments