Hallo allihopa! Igår var jag på Vezzo och åt hamburgare med min pojk! Vezzos hamburgare är verkligen kanongoda! Gårdagen var rolig och det var hur många människor som helst på Marité. Idag har jag upplevt stress, städat ur skåpet på skolan, hämtat pass och ett paket, dekorerat hemma, städat mitt rum och så vidare. Men jag klagar inte, för att imorgon tar jag studenten! Känns riktigt jäkla bra!! Det blev dessutom så fint här hemma när vi hade pyntat! Mamma har även stått och lagat mat hela dagen och jag är så imponerad av hennes matlagningskunskaper! Världens finaste smörgåstårtor och tårtor har hon ställt till med! Jag längtar tills imorgon och hoppas att alla studenter i stan får världens bästa kväll!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De fyra första bilderna är från en kväll på Österäng och resterande bilder är från idag! Idag hade vi fotografering med klassen och det var och är kanonfint väder ute! Gick hem med klänningen på och det var skönt att vara barbent utan att frysa ihjäl! Mina vita ben fick äntligen se lite solsken :-)! Och.. Ikväll är det party! "Sista kvällen med gänget" som Marité kallar det. Ikväll ska krökas och jag hoppas att det inte slutar som på 50-dagars. Då blir inte mamma glad!

Likes

Comments

Idag har jag frossat i räkor och det var bra jäkla gött! Finns få saker som är så gott som en räkmacka :-). Detta var mitt sista möte med CA och om några dagar tar jag studenten. Tänkte gå ner till Österäng en stund ikväll, klassiskt ställe för oss Östersunds-studenter att hänga på!

Likes

Comments

Min sista förfest med CA blev den absolut mysigaste också! Vi åt tapas som var sååå jäkla gött och som pricken över i:et så var det superfint väder, vilket gjorde att vi kunde sitta ute! Älskade CA, fasen vad jag kommer att sakna att få umgås med er så ofta som jag får göra nu!!!

Likes

Comments

Min sista vårfest!! Den var så fin! Ettorna hade gjort det så bra!!! Älskade CA <3

Likes

Comments