Skolan ger mig så jäkla mycket ångest samtidigt som det ger mig så mycket glädje. Damerna på bilden ovan gör mina skoldagar betydligt mycket bättre! Plus Ebba, Ellen och Filippa såklart som saknas på bilden! Om man endast scrollar genom min blogg och kollar på bilderna så kan man tro att det enda jag gör är att äta. Det har blivit många matbilder på slutet, men det gör inget! Äta bör man, annars dör man :-) Bilden på semlorna är från i onsdags när jag sov hemma hos Mosen i Hosjö! Kanonkväll hemma hos en kanonfamilj! Hela mitt liv känns som ett enda stort lov just nu! Blandade känslor dock som ni kanske förstår pga skolångest. All tid utanför skolan spenderas iallafall på bästa sätt! Ligger möjligen lite efter i plugget nu men det löser sig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det känns som jag äter brunch minst en gång i veckan, det har jag iofs inga problem med! Att få umgås med massa polare samtidigt som man får äta massa mat är ju lajvet. Alltid trevligt att få hänga med mina kära CA-tjejer <3. Efter att ha varit ute två kvällar i rad så satt detta faktiskt riktigt jäkla bra. Vaknade upp med Annie bredvid mig imorse och båda kände oss halvt döda. Kroppen min värker och ögonen svider på grund av alldeles för lite sömn. Ligger just nu i sängen och vilar tills jag ska hem till Lovisa ikväll. Vi ska planera inför ett äventyr i sommar, kan bli riktigt skojs!

Likes

Comments

Alltså det här med att vara ledig, det är livet! Rivstartade helgen med en kort skoldag och åkte sedan hem och sov. Klockan halv fem åkte jag, Filippa och Hannes och shoppade tilltugg och andra förnödenheter som krävs för en lyckad förfest. Jag och Filippa drog ihop en liten förfest som blev oerhört lyckad (tycker jag iallafall!). Vi var hemma hos mig och vi äger för tillfället ingen soffa.. Så fick vi lägga ut en massa kuddar och filtar på golvet för att skapa sittplatser. Det blev faktiskt väldigt mysigt! Annorlunda helt klart! Såg kanske lite lustigt ut när alla var svartklädda och satt i en ring på golvet med ljus i mitten. Efter förfesten så fortsatte festen på Oscars! Denna kväll var helt klart bland dom bättre!! Många man kände igen vilket gjorde allt väldigt roligt. Tack alla som var med, ni gjorde kvällen ypperlig!

Idag däremot har jag umgåtts med Moa. Vi var och kikade på en basketmatch vilket faktiskt var väldigt skoj! Sedan vid tre kom min storebror och Julia förbi och hälsade på. Fick en sen födelsedagspresent som jag är jätteglad över! Till fika blev det smörgåstårta och hemgjord varm choklad som jag och Moa kokade ihop! Ikväll ska jag på Niikes 21års kalas, det ska bli trevligt! Ha en trevlig lördag allihopa!

Likes

Comments

Den 8onde januari fyllde stora jag hela 19år. Känns lite lustigt att jag redan är så "gammal" samtidigt som jag känner mig så liten. Det var en spontan dag från morgon till kväll iallafall! Umgicks med både familj och vänner, då kan det aldrig gå fel!!

Likes

Comments

Halloj! Under detta lov har jag verkligen tagit tillvara på alla dagar! Jag har sovit ut, jag har varit vaken sent och jag har gjort precis det jag själv vill göra! Med handen på hjärtat kan jag säga: att detta har varit mitt bästa lov hittills. Det är den känslan jag känner just nu! Jag har fått umgåtts med många av mina kära kompanjoner. Jag älskar ledighet, man får all tid i världen till att göra vad man vill. Det är så härligt att äntligen få träffa vänner som man inte umgåtts med på länge. Även att få spendera ännu mer tid med de vänner som man redan umgås mycket med. Känner mig faktiskt väldigt lycklig just nu hörrni :-) Jag har inte gjort något extraordinärt detta lov men det kanske är det som är grejen. Jag är väldigt glad och belåten ändå! Vill ni veta det bästa? Att det fortfarande är några dagar kvar av detta lov!!

Nyckelord för detta lov: Sömn, Kent, kompisar, värmeljus, och skojs!

Bilderna här ovan är från en brunch igår med Rebecka, Moa och Filippa!! Det var riktigt koseligt! Notis till mig själv: Ta mer bilder detta år!!

Likes

Comments