Ett bullbak på menyn. Hoppas att dom är lika goda som dom ser ut haha (har inte smakat än). :-)
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att ha varit i Dubai 9 dagar och sedan spanien 9 dagar så är jag nu i Småland. Hos min farfar och mina kusiner! Älskar att vara här, önskar jag kunde vara här hela tiden. Tog lite bilder på min kusse och hennes häst idag, tycker bilderna var så fina så vill ha dem här på bloggen haha.
 
 

Likes

Comments

Idag gjorde vi en utflykt till Santa Pola, därifrån tog vi speedboat till ön Tabarca. Jag har haft en jättebra dag, åt god paella, snorklade och utforskade ön. Vi valde ett mer "privat" ställe att bada på så då blev det en stenig strand. Var rätt stenigt överallt men fanns faktiskt en sandstrand där, det mest populära stället på ön. Denna ö bygdes upp på antiken så det var som typ som ett fort, mur och grejer, riktigt fint! 
 

Likes

Comments

Tack och bock för denna gång. Nu far man vidare till nästa destination, my second home... Spanien!
 
 
 
 
 

Likes

Comments

En båttur med middag och underhållning var ett bra avslut på denna resa. Ska flyga härifrån klockan sju imorgonbitti så ska upp klockan halv fem, packa ihop allt och sedan checka ut. Landar först i Arlanda och sen tar jag flyget till Alicante själv. Längtar efter min säng i Spanien och mitt fina rum, ska bli skönt att få komma "hem".
 
 

Likes

Comments

Kolla in så satans fint det var där inne! Så otroligt fint in i varenda detalj. Rekommenderar att gå dit klockan åtta på kvällen då det inte är så varmt ute. Man fick även låna en abaya (klänning, se bild 3-4) men den kändes mer som en Hogwarts uniform haha. Men detta var iallafall en upplevelse :-)
 
Haha.. Söt
 

Likes

Comments

Lätt finaste stället i Dubai enligt mig. Tror man säger The Walk, JBR. Är lite osäker haha. Här finns alla möjliga butiker, lite finare kanske. Victorias Secret, Ladureé, osv. Jättefint torg och sen fortsätter gatan nere vad havet! Tog inte så många bilder där men här nedanför är lite bilder från en vattenpipe-bar haha. Ska ner dit ikväll igen! :-)
 
 

Likes

Comments

Finaste porslinet jag sett, so classic och enkelt. Cheesecaken var mumma och teét var kanon! Var så himla fint därinne på hotellet, väldigt lyxigt! Var inne på ett rum längst upp också, helt stört fin utsikt därifrån!! Tog ingen bild så det var lite synd faktiskt.. Man får egentligen inte gå in här om man inte bor där men tur man får så många benefitts när det är så många filippiner här i Abu Dhabi och Dubai, haha :P Det här är alltså inne i Etihad Towers :-)
 
 

Likes

Comments

Det sög egentligen att jag inte tog med mig min systemkamera hit, hade fått mycket finare bilder!! Dessutom hade dessa jäkla byggnader fått plats på bilden, aja tur det finns google med fina bilder (lol). För er som sett Fast 7 så var det här dom filmade en del av filmen :-) Åkte alltså till Abu Dhabi över dagen, besökte två shoppingmall, en moské och så det här!
 
 
 
 
 

Likes

Comments