Även fast jag har haft lov sen i tisdags så har det inte känts som det. Har jobbat varje dag men igår var jag faktiskt ledig. Inledde "sommarlovet" med 11h tittande av Orange is the new black. Har ett avsnitt kvar och sen har man sett hela senaste säsongen! Trotsade det fina vädret och satt inne och myste med mina goa vänner. Jaja, det är en hel sommar av finväder kvar! (Hoppas jag)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att jag hade orken till något som detta.  Jag önskar också att jag inte hade tagit bort min förra blogg (jasminem). Den bloggen var bra och jag vill kunna gå tillbaka i arkivet och kolla gamla inlägg. Numera är jag en lat eller kanske utmattad elev som går på gymnasiet. Skönt med sommarlov nu iallafall! Dags att sätta denna bloggen i bruk på riktigt. Nu ska jag blogga mer personligt för minnets skull och för att kunna dela med mig av fina bilder. Har trots allt saknat att fotografera. Ett plus med att ha haft en aktiv blogg innan är ju att man har några fina bilder som bara ligger och dammar.
 
 
 
 

Likes

Comments

En försenad morsdag-present till mamma. Hon var så snäll och hjälpte oss med maten till vår vårfest som vi höll i den 31 maj (morsdag). Stackarn stod och lagade mat hela dagen istället för att få göra något roligt på morsdag.
 
 

Likes

Comments

Mumma kardemumma!
Räkfrossan som våra kära treor fixar till oss ettor och tvåor. Hade kunnat haft detta varje dag då räkor är rena drömmen, samt att bli bjuden på mat, det är aldrig fel!
 
 

Likes

Comments

Vårfesten som ettorna i Circulo Allegre håller i varje år enligt tradition. Det var kämpigt, slitigt men ack så roligt! När kvällen väl var där så var det så himla värt det. Alla var glada, alla var nöjda och alla hade roligt. Vilken fest! Längtar till nästa vårfest, ett plus då är att man själv slipper hålla i festen! Hoppas att man har en lika fina dejt nästa år!
 
 
 

Likes

Comments