Header

Igår efter jobbet ville jag ner till badhusparken för att fota innan alla löv försvann. Bra gjort av mig då alla löv måste ha blåst bort nu under natten! Tanken var egentligen att fota naturbilder, lite löv, lite träd och fåglar typ. Men jag fick fan inte till det! Ingen bild blev bra. Så det slutade med att jag tog kort på Alex :-) Han fångade även mig på en bild haha. Idag är jag iallafall ledig! Jag och Alex ska gå lite på stan, äta någon god lurre och sedan möjligen plugga inför högskoleprovet! Vi har inte pluggat någonting så vi får se hur det går iår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är jag ledig så jag passade på att steka lite bananpannkakor! Passade även på att ta kort :-) Planerna idag är att träffa mina kära kompisar, möjligen besöka någon second hand eller tapetbutik för att hitta rekvisita till andra fototillfällen. Den söta tekannan i bakgrunden på bilderna köpte jag på Pingstkyrkan när jag och Beckis var där! Även duken som tallriken står på! Ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

Hello! Denna helg är jag hundvakt åt min fasters hundar, vilket har varit jättemysigt! Alex och jag har varit ute på promenader, myst med vovvarna och kollat på film. Världens snällaste hundar är det så detta har varit väldigt kul. Kameran fick även vara med en liten stund och då togs dessa höstiga bilder!

Likes

Comments

Alltså denna människa!! Ser ni hur fin hon är?? Dessa bilder togs ute igår i spöregn, det syns knappt på bilderna men det verkligen öste ner! Att fota i spöregn var något nytt för mig men bilderna blev väldans bra! Min kamera var inplastad så jag såg inte hur bilderna blev och det var svårt att manövrera inställningarna. Resultatet blev iallafall väldigt fint! Men det är väldigt enkelt att få fina bilder när man fotar något fint! Världens finaste Annie!!! <3

Likes

Comments

Igårkväll sa mamman min att hon ville ha sockerkaka. Idag under min lediga dag ägnade jag cirka en timme åt att baka en sådan kaka. Förhoppningsvis smakar den som hon vill att den ska smaka också haha. Förut bakade jag relativt regelbundet ändå men nu bakar jag väldigt sällan. Jag försökte förresten få loss kakan från formen, men det var fan omöjligt:P. Jag stod och slog på formen, la en fuktig trasa omkring men den ville inte lossna :-) Detta var allt för mig idag! Hade!

Likes

Comments

Alltså det kliar i mina fingrar! Jag vill ut och ta massor av kort! Denna månad har jag jobbat mer än vanligt = ingen tid för att ta kort. Kameran fick följa med ut på en tur på stan förra veckan och då tog jag dessa bilder och cirka tio till. Jag älskar verkligen att ta kort och jag vill göra det hela tiden! Någon som vill bli fotad?? Hör av er!

Likes

Comments

Varning för en jäkla massa bilder :-)

Likes

Comments

Hallo! Dessa bilder togs sista timmarna i Thessaloniki innan vi begav oss till flygplatsen för att åka hem. Detta var även den enda dagen som det togs lite bilder med kameran min. På denna resa hann vi med att se ÖFK spela mot PAOK (mäktigt var det!), bada i havet och poolen och att ta det lugnt! En väldigt skojsig resa!

Likes

Comments