Header

Hallo allihopa! Igår var jag på Vezzo och åt hamburgare med min pojk! Vezzos hamburgare är verkligen kanongoda! Gårdagen var rolig och det var hur många människor som helst på Marité. Idag har jag upplevt stress, städat ur skåpet på skolan, hämtat pass och ett paket, dekorerat hemma, städat mitt rum och så vidare. Men jag klagar inte, för att imorgon tar jag studenten! Känns riktigt jäkla bra!! Det blev dessutom så fint här hemma när vi hade pyntat! Mamma har även stått och lagat mat hela dagen och jag är så imponerad av hennes matlagningskunskaper! Världens finaste smörgåstårtor och tårtor har hon ställt till med! Jag längtar tills imorgon och hoppas att alla studenter i stan får världens bästa kväll!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

De fyra första bilderna är från en kväll på Österäng och resterande bilder är från idag! Idag hade vi fotografering med klassen och det var och är kanonfint väder ute! Gick hem med klänningen på och det var skönt att vara barbent utan att frysa ihjäl! Mina vita ben fick äntligen se lite solsken :-)! Och.. Ikväll är det party! "Sista kvällen med gänget" som Marité kallar det. Ikväll ska krökas och jag hoppas att det inte slutar som på 50-dagars. Då blir inte mamma glad!

Likes

Comments

Idag har jag frossat i räkor och det var bra jäkla gött! Finns få saker som är så gott som en räkmacka :-). Detta var mitt sista möte med CA och om några dagar tar jag studenten. Tänkte gå ner till Österäng en stund ikväll, klassiskt ställe för oss Östersunds-studenter att hänga på!

Likes

Comments

Min sista förfest med CA blev den absolut mysigaste också! Vi åt tapas som var sååå jäkla gött och som pricken över i:et så var det superfint väder, vilket gjorde att vi kunde sitta ute! Älskade CA, fasen vad jag kommer att sakna att få umgås med er så ofta som jag får göra nu!!!

  • Filed under: CA

Likes

Comments

Min sista vårfest!! Den var så fin! Ettorna hade gjort det så bra!!! Älskade CA <3

  • Filed under: CA

Likes

Comments

Blandade bilder tagen av mig, Vera och Maja! <3 Jag kommer nog lägga upp fler bilder sen :-)

Bal hörrni! Det var kul! Såhär fin känner man sig bara en gång i livet typ! Älskade Lotta gjorde mitt hår och det blev jag supernöjd över! Michelle gjorde mitt smink och det kändes naturligt och fint! Tack ni <3!! 

Likes

Comments

Bra väder, Österäng, kubb, cider och vin, filtar, bra kompisar och massa mys!

Likes

Comments

Söndag och det var brunch med CA. En relativ snabb brunch då alla egentligen hade annat för sig, vilket är en herrans massa plugg nu i slutspurten inför sommarlovet och eller starten på vuxenlivet. Det var iallafall en mysig och trevlig brunch och det var kul att så många kunde avsätta några timmar för att umgås <3. Tokig att det inte är så många dagar kvar nu innan man lämnar gymnasielivet!

  • Filed under: CA

Likes

Comments

​Hej och hallå! Nu var det längesedan denna dagbok fick ett inlägg från mig. Kameran dammades av igår iallafall, vilket resulterade i en liten photoshoot med klassisen! Nu jäklar ska kameran vara framme och memorera varje stund framöver! Det är en tanke jag har i huvudet men vi får se hur väl den sätts i bruk. Innan självaste mösspåtagnings-balen igår så fixade vi oss tillsammans hemma hos mig och drack lite cider och vin. Balen var helt klart över förväntan! Jag hade verkligen hur kul som helst och det tror jag att alla hade! Maten var god, allt var välordnat och alla var glada! Det känns bra att mössan äntligen ska vara på!

Likes

Comments

Skolan ger mig så jäkla mycket ångest samtidigt som det ger mig så mycket glädje. Damerna på bilden ovan gör mina skoldagar betydligt mycket bättre! Plus Ebba, Ellen och Filippa såklart som saknas på bilden! Om man endast scrollar genom min blogg och kollar på bilderna så kan man tro att det enda jag gör är att äta. Det har blivit många matbilder på slutet, men det gör inget! Äta bör man, annars dör man :-) Bilden på semlorna är från i onsdags när jag sov hemma hos Mosen i Hosjö! Kanonkväll hemma hos en kanonfamilj! Hela mitt liv känns som ett enda stort lov just nu! Blandade känslor dock som ni kanske förstår pga skolångest. All tid utanför skolan spenderas iallafall på bästa sätt! Ligger möjligen lite efter i plugget nu men det löser sig!

Likes

Comments