Glad första december ♥️

-23 dagar till julafton , jösses!
- 2 månader tills milian fyller 2 år, ännu mera jösses
- & snart går vi in i nytt år

Det har hänt så mycket detta året , kommer ju inte vara ett favorit år i listan direkt !

Så , är ni klara med klappar och pynt ännu? Eller kommer ni vara som jag gå och trängas bland folkmassan dagen innan julafton haha?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att denna unge kan göra ett helvete med mamma är ju ja jag vet inte . Gud vad han har hållt på , hela kvällen igår . Vägra somna sen hela natten har han vaknat och skrikit och sparkat och haft sig .

Jag tror inte det är många som pratar om det här jobbiga sidan att ha barn också , allt är inte tiptop jämnt och ha barn är hur fantastiskt som helst , det bästa som
Hänt mig .

Men sen finns det en jobbig sida där det är lite sömn och där det krävs mycket tålamod och den biten måste man prata om tycker jag .
Det säger bara att man är människa och inte super mamma jämnt ;) hihi

Min son gillar inte aty borsta tänderna , vilket barn r inte det haha men iallafall jag köpte en sån här tandborste som ger ljud ifrån sig som ett star wars svärd. Men detta måste ju funka och han kommer tycka att det är skoj hahha där fick jag allt nä istället han är livrädd för den !

Likes

Comments

Min son är så smart och lär sig nya grejer jättefirt, räcker att jag visar honom hur man ska göra eller härmar ett djurläten så vet han det till nästa gång.

Han älskar nämligen djur och kan härma jättemånga djur men med en twist på sitt lilla egna vis :)

Hund blir vovvov
Anka blor kvack kvack
Lejon blir ett vrål från milian haha
Elefant: assi
Bi : bzz bzz
Lamm: bäää

Och massa mer söta grejer han har för sig.

Och hans ordspråk har blivit en del , han kan komma och säga en grej till mig som jag aldrig hört innan eller jag har inte lärt honom då har han ju gjort de på dagis istället .
Men han blandar lite oxå eftersom han är tvåspråkig så en del spanska och svenska och bäbis språk haha

Snart kommer det släppa och då lär vi inte få en tyst minut men som jag längtar :) men samtidigt börjar jag få lite små panik att han börjar bli så stor. Snart vill han inte kela med mamma mera :/ haha

Likes

Comments

Godmorgon morsning

Asså det här är så himla underbart , igår gjorde jag mitt allra allta sista prov i skolan och vet ni vad jag klarade det och är härmed färdigutbildad undersköterska 😁 jag är så glad att detta äntligen är över och som jag har kämpat , med familj,barn och jobb vid sidan av mina studier som var på 100 % .
Det har minsan vart mycket på senaste och nu kan jag äntöogen släppa den stressen och lägga fokus på annat istället :) så Happy happy !

Sen har jag även blivit några år äldre med mina nya glajjor :) väldigt ovant att ha någonting i fejjan hela tiden men man vänjer sig :)

<3

Likes

Comments

God morgon :)

Vet du vad igår kväll gjorde jag något som jag aldrig skulle gjort. Tog fram saxen och skulle klippa milian , aj aj aj han ser ut som den snubben edward scissorhand i huvudet ! 😂 men han kunde inte sitta stilla så idag gör jag ett nytt försök med rakapparatrn . Jag är ju trots allt utbildad frisör , PINSAMT!

Blev inget lekland igår så det ska vi besöka idag istället innan jag börjar jobba :)

♥️

Likes

Comments

Älskar denna jacka från zarah 😍 bra kap!

Friyay och solen skiner så idag ska vi komma ut en sväng , kanske gå en promenad till skogen och mata ankorna . Sen tänkte jag ta honom till leos lekland.

ska fösöka mig på att klippa milian idag också , om jag får, han hatar det och stilla sitter han inte så det blir ojämnt vissa partier . Haha men de får man ta tycker jag :)

Vad ska ni hitta på idag?

❤️

Likes

Comments

Hejhej

Sitter på jobbet och har rast just nu , börjat på ett nytt arbete efter som jag bara ha halvtid på det andra . Har bredvid gång på jobb nr 2 och måste bara säga att det går 👍🏻

Nu måste jag bara fixa med lite grejer och skriva göra en delegering . Men en tabbe jag gjorde var att skriva på kontrakt trots att jag inte var nöjd med timlönen , opps ! Tänkte snacka med chefen om det. Hoppas det ordnar upp sig .

Min trollunge är hemma hos pappa och han börjar bli sig själv igen , inget kul när dem små blir sjuka . Men han missade sin halloween fest på dagis tyvärr . Han älskar sitt dagis , så himla bra ju . Jag var rädd i början att han skulle hata det eftersom han är så mammig som han är men nä han vinkar faktiskt iväg mig när jag lämnar honom varje gång haha

Nä nu måste jag tillbaka

<3

Likes

Comments

Jajamänsan nu är det dags igen , Att ha sjukstuga hemma är mindre kul när man hade planerat massa skojigt idag !

Blir mycket barnprogram speciellt babblarna så man är ju lagom slut i knoppen , försöker stänga ute oväsendet haha men grabben älskar ju det . ♥️

Glad måndag på er

<3

Likes

Comments

Morsning morsning

Det var faktiskt jättelängesen jag uppdaterade men mycket har hänt på vägen.

Vi har flyttat till större lägenhet , de bästa jag gjort haha speciellt glad att slippa backa ut ur vår 5 km stora toalett varje gång .

Men de jag sett så mycket fram emot är inredningen av milians första rum . Han har fått ett stort rum som vi målat i ljusgråa väggar och lyckats med många motgångar bygga en hussäng ✌️

Det här är bara början och har mycket kvar men inte hundra hur jag vill ha det ännu , här är lite av min inspiration

Likes

Comments

God kvällens

Helt överkörd efter dagens roadtripp och en heldag med ett barn som går på duracellbatterier .

Idag var vi på dop för en av mina bästa vänners dotter , lilla mia . Vet ni om att Mia och milian ska gifta sig en dag ? Haha

Nä men iallafall bli bffs som deras mammor är

Tant jasmine är stolt

Likes

Comments