Jag var 12 år gammal jag skulle gå ifrån staden Kristianstad i tivoliparken hem. Jag gick i tivoliparken på grusvägen vid vattnet ,efter någon minut så känner jag att någon går bakom mig jag går automatiskt fortare , jag känner plötsligt en hand vid min axel o får en reflex o skriker till det var en man han frågar blev du rädd o skrattar till jag sa ja han frågar sedan om vägen jag svarade var vägen va in till stan o fattar ingen konstigt med det jag fortsätter gå fram o då puttar han in mig i buskarna jag börjar kämpa i mot o försöker skrika o sparka han börjar klä av mig jag fortsätter försöka komma därifrån han kör in sin sån, o jag börjar gråta han säger det är inte farligt o jag vill bara därifrån,efter ett tag märker han att de kommer folk han hör de han håller för min mun så hårt att de inte går o skrika o även mina ben med sina ben,efter 1-2 min när dem personerna har gått förbi så tar han sina kläder o springer därifrån , jag går sakta hem o haltar lite grann, när jag är hemma så säger jag att jag hade ramlat darför grät jag sen går jag in i rummet o lägger mig.. hur fan kan en person ens våldta någon denna människan var typ 20 år gammal, fast de spelar ingen roll, fyfan att ens en människa kan göra något sånt här jag fattar inte det själv. jag grät varje dag sen det hände men idag är jag starkare jag har kämpat jag kommer ALDRIG glömma det som hände jag kommer fortsätta ha de inom mig men vad som en händer kommer jag alltid kalla mig själv för stark , för jag har klarat att gå igenom en sån här sak , o de är jävligt jobbigt kan jag tala om för er, men händer de någon av er eller har hänt gör inte som jag o inte polisanmäla det för de drabbar bara dig själv polisanmäl de för svinen ska ha sina straff! jag är här idag och jag kan till o med le ! :) "Kod för att importera min blogg till Nouw: 4592240204"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att ha en pappa på distans..

Jag är 16 år , och bor i Skåne

Min pappa bor på Gotland ..

jag kan säga att hur gammal man en blir så kan man känna en saknad.. en tanke på när man träffar sin pappa igen..

jag bodde ett tag på Gotland eller nån månad och jag och pappa satt o skrattade och umgicks varje kväll vi hade också dem dagarna då vi kunde va sura som alla har med sina föräldrar..

men att knappt träffa sin pappa gör ont

de är en saknad och de gör ofta ont..

nu tänker alla säkert "han övergav er " 

men nej de gjorde han inte min pappa ringer varje dag han hör av sig och alla har inte de så bra jag älskar min pappa men de är en otrolig saknad efter honom..

Min pappa har det bra i Gotland ..

jag har det bra i Skåne

men jag önskar att han var här hos mig ibland.. jag vet inte om han kommer läsa detta men gör du det ska du veta att Jag älskar dig och är så glad att just DU är min pappa..

jag och min mamma bor tillsammans och hon jobbar skiten av sig , hon finns alltid hos mig jag kan prata med henne om allt hon har nästan alltid varit ensamstående och det är tufft men mamma du vet Jag älskar dig och alltid kommer kriga för vår familj <3

Likes

Comments

Många människor idag väljer att klä sig som andra , vara som andra utan att vara sig själva, o det skrämmer nog många , du kanske tittar dig i spegeln & bara vill vara någon helt annan, dina polare kanske inte tycker om dina andra vänner men i själva verket vet du inte vilka du ska lämna , hur du ska vara för hur dem där populära människorna ska vilja umgås med dej eller den polaren du alltid skrattar med, men du ska aldrig vara rädd för att klä dig som du vill , vara som du vill eller vara hur crazy som helst , för alla människor är på sitt sätt och det finns en för alla, jag har absolut inte många vänner men dem som inte bryr sig om mig snackar skit om mig eller inte gillar sättet jag är på pissar jag på rent ut sagt för jag är jag o dem som inte tycker om mig kan dra så långt bort som möjligt , jag har varit den bruden som gör allt som alla gör klär mig som alla andra , men idag säger jag fuck off, går min väg o följer mina egna fotsteg fast de e jobbigt ibland ,jag har valt bort mycket folk från mitt liv , & jag har typ 3 äkta vänner som jag vet ALDRIG skulle hugga mig o jag är så glad att jag har dem vid min sida, jag ville bara komma med en sak med detta inlägget o det var , våga vara dig själv, låt ALDRIG någon försöka bestämma över dig eller hur du ska vara eller göra, alla är unika! så skit i alla andra och lev ditt liv

ha de bra alla !

Likes

Comments

Allt började för några år sedan,ungefär 2013-2014 jag mådde psykiskt dåligt rent ut sagt , jag blev mobbad och har även blivit de sen jag var liten, ingen grov mobbning hände från jag bytte skola, när jag bytte skola så va de inte bara mobbning som hände utan även sexuell trakassering , jag blev kallad hora,slyna o ja allt man kan tänka sig, tjejerna på skolan vägrade öppna dörren till gympan låste ut mig osv, och då börjar man undra vafan händer med världen? jag tittar på min lillebror idag (ungefär samma ålder som jag var i) o är rädd för han ska få gå igenom dem sakerna jag har fått gå igenom jag tittar upp varje dag vad som händer med min lillebror,vilka som håller på med honom och allt, för dagens samhälle är sjukt, vad tänker barn med idag ? & var fan är deras föräldrar, när man märker att 13-14 åringar ska visa bröst & röv, dem kallar varandra det ena o det andra då undrar man vad som hänt, detta är inte okej, jag fattar inte vad som händer med världen , idag ska man ha dem dyraste kläderna , de dyraste sminket, den nyaste iPhonen, annars har man inga vänner vad fan är det? alla ni som tycker så kommer växa upp, alla ni bortskämda snorungar rent ut sagt som aldrig lärt er vad spara är eller något kommer ångra er , jag tackar mina föräldrar till gud idag att dem kunde säga nej för jag har lärt mig att stå på egna ben och det hoppas jag ni också gör , mobbning är ALDRIG okej & jag hoppas att alla vet det alla är värdefulla och fina på sina sätt ha de nu så bra och glöm ej att ni e fina som ni är puss och kram!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Ny tatuering och jag är så nöjd !

vad tycker ni om tatueringar?:)

vet om att vissa tycker det är skit fult och så , men själv trivs jag med tatueringar :)

lämna gärna en kommentar om vd ni tycker !

ha en fortsatt trevlig dag!


Likes

Comments

Nu drar jag upp ett ämne som har dragits upp väldigt mycket under många år..

Varför i helvete blir en tjej kallad Hora för den har legat med fler än vad nån annan har ?

och varför blir killen kallad "kung"?

vad är man kung i? att ha satt på massa tjejer ? varför är inte tjejer kings när dem legat med många varför blir dem horor när inte killar blir mans horor ?

blir bara så trött på att vi tjejer döms så jävla hårt , sminkar vi oss för mycket ja men då är vi slampor, klär vi oss så man visar en del av brösten då vill man visa upp sig och att alla ska glo , går man med kort korta shorts då vill man att en kille ska ragga /sätta på en.

men nej kära killar de e faktiskt inte så, vi klär upp oss, visar hud osv för att vi vill för att vi tycker om det är så trött på att tjejer blir kallad massa saker för att man går klädd som man vill och ser ut som man vill, vill jag ha kort korta shorts, mag tröja då har jag det utan att NÅGON ska bry sig och så är det och ni killar kommer aldrig bli kings för att ni sätter på massa tjejer :) ( OCH NEJ DETTA ÄR INTE MENAT TILL ALLA KILLAR )

Likes

Comments

innan jag träffade denna kille visste jag knappt vad kärlek var jag visste inte hur man kände eller något , denna killen har fått mig att inse vad äkta kärlek är hur man visar kärlek osv ! Jag & han bråkar ja de gör vi men vilka gör inte det , jag är så glad att denna kille fortfarande är hos mig för jag är nog den svartsjukaste tjejen haha , han betyder allt för mig han har fått mig o le , han har fått mig att skratta så jag bara vill gråta han e den killen jag vaknar upp bredvid håller om önskar en bra dag & bara tar hand om & han tar hand om mig, när jag träffar honom så pirrar det till i magen så kär jag är ! Han är mer än min pojkvän han är min bästavän han accepeterar mina misstag o han har sätt alla mina miner & de bästa av allt jag kan vara mig själv med honom idag har vi 1 år & 3 månader & 3 dagar , & jag blir bara mer o mer kär för var dag som går ! Jag älskar dig Anton & de hoppas jag du vet! Aldrig ska jag göra dig besviken kämpar för vår skull o vår framtid du är min första riktiga kärlek! ❤️


Likes

Comments

Hej , idag har jag varit hos min syster hela dagen och även gått o tatuerat mig , första gången jag är utan min älskling på 2 nätter så de e tufft.. Imorgon kommer de bli bad med syrrans barn o även passa dem nån timme !
Sen torsdag blir de Tomelilla-Helsingborg så hem! Men slänger in lite bilder på dagarna som kommer typ som imorgon o så, ursäkta för jag inte har bloggat men inte riktigt haft tid ha en bra kväll, jag avslutar min kväll med ett blogginlägg o ligga o ha de mys med katten ! Ha de gott massa pussar !!💞

Likes

Comments

påväg med tåget från Helsingborg - Kristanstad
För & träffa bästavän & även mamma en stund sen ikväll blir de hem & mysa med killen innan han ska lägga sig för sista dagen på jobb imorgon innan helg . Ha en toppen tag nu för de ska jag ha!

Likes

Comments

Verkligen inte trött & brukar sova som en gris just nu.. Någon som har tips på någon komedi serie eller något ?:) godnatt till er alla fina där ute !:)

Likes

Comments