View tracker

Att ha en pappa på distans..

Jag är 16 år , och bor i Skåne

Min pappa bor på Gotland ..

jag kan säga att hur gammal man en blir så kan man känna en saknad.. en tanke på när man träffar sin pappa igen..

jag bodde ett tag på Gotland eller nån månad och jag och pappa satt o skrattade och umgicks varje kväll vi hade också dem dagarna då vi kunde va sura som alla har med sina föräldrar..

men att knappt träffa sin pappa gör ont

de är en saknad och de gör ofta ont..

nu tänker alla säkert "han övergav er " 

men nej de gjorde han inte min pappa ringer varje dag han hör av sig och alla har inte de så bra jag älskar min pappa men de är en otrolig saknad efter honom..

Min pappa har det bra i Gotland ..

jag har det bra i Skåne

men jag önskar att han var här hos mig ibland.. jag vet inte om han kommer läsa detta men gör du det ska du veta att Jag älskar dig och är så glad att just DU är min pappa..

jag och min mamma bor tillsammans och hon jobbar skiten av sig , hon finns alltid hos mig jag kan prata med henne om allt hon har nästan alltid varit ensamstående och det är tufft men mamma du vet Jag älskar dig och alltid kommer kriga för vår familj <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon allihopa!

Ny tatuering och jag är så nöjd !

vad tycker ni om tatueringar?:)

vet om att vissa tycker det är skit fult och så , men själv trivs jag med tatueringar :)

lämna gärna en kommentar om vd ni tycker !

ha en fortsatt trevlig dag!


Likes

Comments

View tracker

Nu drar jag upp ett ämne som har dragits upp väldigt mycket under många år..

Varför i helvete blir en tjej kallad Hora för den har legat med fler än vad nån annan har ?

och varför blir killen kallad "kung"?

vad är man kung i? att ha satt på massa tjejer ? varför är inte tjejer kings när dem legat med många varför blir dem horor när inte killar blir mans horor ?

blir bara så trött på att vi tjejer döms så jävla hårt , sminkar vi oss för mycket ja men då är vi slampor, klär vi oss så man visar en del av brösten då vill man visa upp sig och att alla ska glo , går man med kort korta shorts då vill man att en kille ska ragga /sätta på en.

men nej kära killar de e faktiskt inte så, vi klär upp oss, visar hud osv för att vi vill för att vi tycker om det är så trött på att tjejer blir kallad massa saker för att man går klädd som man vill och ser ut som man vill, vill jag ha kort korta shorts, mag tröja då har jag det utan att NÅGON ska bry sig och så är det och ni killar kommer aldrig bli kings för att ni sätter på massa tjejer :) ( OCH NEJ DETTA ÄR INTE MENAT TILL ALLA KILLAR )

Likes

Comments

innan jag träffade denna kille visste jag knappt vad kärlek var jag visste inte hur man kände eller något , denna killen har fått mig att inse vad äkta kärlek är hur man visar kärlek osv ! Jag & han bråkar ja de gör vi men vilka gör inte det , jag är så glad att denna kille fortfarande är hos mig för jag är nog den svartsjukaste tjejen haha , han betyder allt för mig han har fått mig o le , han har fått mig att skratta så jag bara vill gråta han e den killen jag vaknar upp bredvid håller om önskar en bra dag & bara tar hand om & han tar hand om mig, när jag träffar honom så pirrar det till i magen så kär jag är ! Han är mer än min pojkvän han är min bästavän han accepeterar mina misstag o han har sätt alla mina miner & de bästa av allt jag kan vara mig själv med honom idag har vi 1 år & 3 månader & 3 dagar , & jag blir bara mer o mer kär för var dag som går ! Jag älskar dig Anton & de hoppas jag du vet! Aldrig ska jag göra dig besviken kämpar för vår skull o vår framtid du är min första riktiga kärlek! ❤️

Likes

Comments

Hej , idag har jag varit hos min syster hela dagen och även gått o tatuerat mig , första gången jag är utan min älskling på 2 nätter så de e tufft.. Imorgon kommer de bli bad med syrrans barn o även passa dem nån timme !
Sen torsdag blir de Tomelilla-Helsingborg så hem! Men slänger in lite bilder på dagarna som kommer typ som imorgon o så, ursäkta för jag inte har bloggat men inte riktigt haft tid ha en bra kväll, jag avslutar min kväll med ett blogginlägg o ligga o ha de mys med katten ! Ha de gott massa pussar !!💞

Likes

Comments

påväg med tåget från Helsingborg - Kristanstad
För & träffa bästavän & även mamma en stund sen ikväll blir de hem & mysa med killen innan han ska lägga sig för sista dagen på jobb imorgon innan helg . Ha en toppen tag nu för de ska jag ha!

Likes

Comments

Verkligen inte trött & brukar sova som en gris just nu.. Någon som har tips på någon komedi serie eller något ?:) godnatt till er alla fina där ute !:)

Likes

Comments

Nu var de att tag sedan jag skrev..

men har helt enkelt inte haft något & skriva om, idag har de inte hänt ett skit

killen kommer snart hem från jobb så då blir de väl o hoppa in i duschen, ligga i sängen

& bara umgås. torsdag blir det hem till mammi & fredag rix fm med vänner !

ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

Är så trött på falska personer där ute ..
Ni som ljuger , skapar rykten & verkligen inte har något liv! Jag har fått höra under mina år att jag är en hora att jag är en slampa , att jag går på droger att jag är ful o allt annat, säger bara va fan är ni ? Guds änglar ? Perfekta ? Är ni helt perfekta har ni INGET som är fel ? saken är den vill jag gå med kort korta shorts då gör jag de vill jag gå med en stor kill tröja då gör jag de vill jag ha på mig tighta jeans då har jag det , jag har på mig precis vad jag vill utan & fråga er där ute , jag ska kunna ha på mig & nästan göra vad jag vill , utan att folk ska säga någonting , folk där ute ska ta o skita i de , jag har inte den perfekta kroppen men de har fan inte nån av er heller INGEN kan ha perfekt kropp ! Ingen kan ha perfekt utseende , alla människor har något man inte är nöjd med så låt alla människor ha de för sig själv o låt alla jobba med sitt klanka inte ner på andra för de får dej inte o må bättre ! Ha nu en bra dag.

Likes

Comments

Idag har de varit en bra dag varit på stan med mamma & ätit lite o även handlat nya jeans o en tröja hoppas er dag har varit lika bra som min nu blir de mys med killen ! <3 ha en fortsatt trevlig kväll !

Likes

Comments