Godmorgon.. Hur mår ni alla idag? Är de bara jag som tänker mycket på vad som händer efter livet ? Om de finns en fortsättning eller om det är slutet ? Själv så tror jag att de finns en fortsättning att man inte bara går bort sen händer inget vad tror ni..? Jah tror att vi föddes av en anledning & att man går bort av en anledning jag hoppas & tror på en andra chans i himmeln!

Likes

Comments

Rädslor

Har ni några rädslor? Så fall, vadå för rädslor? Vad är du rädd för?

Det finns många rädslor, tusen tals.

Det finns människor som bara har 1 rädsla och det finns människor som har flera stycken rädslor.

Vi alla har rädslor av något sorts slag.


Min största rädsla

Min största rädsla är för mig själv.

Jag är rädd för mig själv, jag är rädd för den jag kommer bli och jag är rädd för hur jag kommer att förändras.

Jag är rädd för min framtid.

Jag vet inte vad jag är kapabel till. Jag vet inte hur min framtid kommer se ut. Kommer jag leva ett normalt och lyckligt liv, eller kommer jag vara mig själv nere i grunden, och leva olycklig?

Kommer jag ha barn? Kommer jag inte ha barn?

Kan jag ens få barn?

Har ni samma rädsla som mig?

Har ni då frågat er själva...

'' Vem är jag? ''

Det har jag gjort iallafall och ännu inte hittat mitt svar.


Likes

Comments

Det är okej att må dåligt ibland. Det är okej att gråta ut. Det är okej att skrika ut smärtan. Det är okej att söka hjälp, för att kunna må bättre. Man ska inte skämmas över den man är, man ska inte skämmas över att kunna säga '' jag mår inte så bra '' när någon frågar dig '' hur mår du? '''

Depression

Depression har vi alla någon gång här i livet. Depression är inget som ska döljas. Det är helt normalt under en depression att inte må så bra. Vi alla har våra dagar, när man inte känner för att gå ut och träffa sina vänner, när man inte känner för att umgås med familjen. och då oftast så kommer de till att man låser in sig mellan fyra väggar. Och bara sitter i ett mörkt rum för sig själv och tänker på livet eller någonting annat som gör att man mår dåligt. vissa har grövre tankar som t.ex självmordstankar eller hur man ska göra för att få bort smärtan. Smärtan inuti ens huvud. och då tänker man att ett rakblad eller något vasst för att skada sig fysiskt hjälper dig psykiskt. Men ja, det kan hjälpa för stunden.. Men när den stunden är över så mår du lika dåligt igen, vänd dig till hjälpen som finns att få, eller att du kanske hellre vänder dig till en nära vän eller familjemedlem som kan hjälpa dig att tänka mer på det positiva hållet än på det negativa. Det finns mycket man kan göra för att kunna tänka positivt och kunna känna att man har kommit ut ur depressionen. T.ex börja bygga ett självförtroende, ta ett bad med lite levande ljus och bara lite lugn musik för att kunna låta kroppen koppla av. Tränar du? och bär på en depression? Ut och spring i naturen, istället för att gå till gymmet och känna dig instängd, så känn dig fri.

Många tror att depression inte går att bota. Men de gör den! tänk inte så negativt hela tiden! börja tänka framåt och se på den ljusa sidan.

Kom ihåg!

DU klarar vad som helst, håll ditt hopp högt och ge inte upp <3


Likes

Comments

SAMHÄLLET!


Jag har tänkt på en sak ett tag nu.. Hur många tycker igentligen världen har spårat ut? De va inte många år sedan jag själv var i 13-14 årsåldern och idag så har dem flesta 12-14 åringar spårat ut dem dricker ,ligger ,ute på nätterna, tar drogor, asså i den åldern så ska man väll knappt få va ute? Haha ,jag tycker att allting har spårat ska man ens veta vad alkohol är i den åldern mer än att det inte är bra? Ska man veta vad sex är mer än att de är så man kom till?:s & droger borde man bara veta att man ska hålla sig borta ifrån? Hur ser ni på det? Jag tycker iallafall världen har blivit sjuk på alla möjliga sätt ... Av:Jasmine & Ida

Likes

Comments

Det var en tjej hon var 12-13 år gammal hon gick helt lugnt men även tittade sig bakåt hela tiden , hon var påväg hem en kväll i våren det var ljust men ändå mörkt .. Då hände det tjejen kände en hand på sin axel o hon hoppar till ,hon blev rädd .. Det var en man ,mörkklädd & vid 20 års åldern kanske, han frågade bara vad klockan var & att hans mobil va död flickan svarade honom sen blev flickan lugn ,hon gick därifrån o tänkte nu var allt lugnt jag e snart ute från parken , men nej hon hade fel hon skulle aldrig tagit de lugnt den biten 12 år gammal blir dragen en bit o försöker sparka o skrika allt hon kan .. Han sliter av hennes kläder hon kämpar för sitt liv men nej de går inte hon verkligen försöker o skrika men han håller både fast henne o försöker , han våldtog henne , sen hör han att några närmar sig ditåt så han tar på sina byxor o springer därifrån ,12 åringen reser sig o försöker sakta gå därifrån.. Denna 12 åriga flickan var jag , & dessa skador efter händelsen har varit kämpiga , de är 5-6 år sedan nu & jag har fortfarande flashbacks utav det och ångest attacker , de finns idioter o detta är mitt ärr för hela mitt liv .. Jag ber er alla bara vara rädda om varandra för detta är det hemskaste jag någonsin varit med om!

Likes

Comments

Hejsan mitt namn är Jasmine & nu ska jag skriva ett par ord.. Jag är så trött på att man inte kan klä sig hur man vill längre att man ska få höra spydiga kommentarer om att man är det ena eller det andra varför kan inte alla bara ge sig .. Alla människor är fina på sina sätt .. Sen är jag även trött på att vi tjejer framförallt ska behöva va oroliga ute på gatan vi ska va oroliga när vi går hem i för lätta kläder vi ska behöva höra det ena och det andra vi kan aldrig gå med två hörlurar i , skita i & titta bak , gå lugnt hem utan vi ska alltid behöva stressa , o det är så fel !vi ska kunna gå i dem kläder vi vill.. Jag är även trött på att har man varit med om visa saker så kan man verkligen inte gå ut som man vill för då får man oftast höra, "du har inte varit med om det " eller "klarar du av att gå ut så där kan de inte va stora besvär " man bara ,man måste vinna sin rädsla & stå med sitt huvud högt , vill man gå ut lätt klätt då ska man kunna göra det utan att en liten jävel ska lägga sig i .. Tänk på det allihopa håll huvudet högt & kämpa , alla är fina på sina sätt skit i dem som försöker trycka ner er dem är bara avundsjuka , ta hand om er & va försiktiga kram ❤️

Likes

Comments