Idag har jag varit hemma hela dagen och gjort absolut INGENTING... Det var inte förens på kvällen som jag gjorde mig iordning för att ge mig av till min bästavän Josephine,  som fyller 19 år idag. Grattis!

Imorgon måste jag till skolan, jag behöver bara ta tag i allt och klara av gymnasiet. Men för mig är det tyvärr lättare sagt än gjort, jag vet inte varför men jag kan bara inte. Det känns omöjligt, jobbigt och ångestfyllt att bara tänka tanken på hur jag ligger till och vad jag måste göra framöver.
Gud ge mig styrka...

Såhär såg jag ut ikväll.

Och detta bjöd de på, såååå gott!😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna vecka har jag.... varit i skolan, tränat , jobbat, vart hemma och pluggat en del.

Någonting som jag har extremt ångest över för tillfället är mitt gymnasiearbete. Jag har preciiiis kommit igång med min idé och känner att jag är långt ifrån klar och att tiden inte räcker till... 
Det hela gör att jag får svårt att ta tag i det hela och få något gjort, motivationen finns inte där ännu helt enkelt. HJÄLP.

Likes

Comments

Hej!

I veckan tog jag fram min systemkamera som jag inte använt på 100 år och fotade min kära syster som precis har startat en blogg med namnet "Insulinmamman", klicka in och kika vettja!

Jag fick då alltså ett uppdrag att fota lite bilder som skulle användas till bloggen och jag hade tänkt visa upp några fy av dom här på bloggen!

Likes

Comments

Gott nytt år på er!

Jag hoppas att ni alla hade en riktigt fin och underbar nyår - det hade jag iallafall och min nyår spenderades med familjen mestadels. Detta år har jag planerat att börja blogga, jag vill dokumentera lite om vad so händer omkring mig, samtidigt ta tillbaka min kreativa sida som jag känner att den har försvunnit lite... 😔 Jag har en held del planer för detta år och det är en hel del kopplat till varför jag väljer att starta blogga igen.

Vad vore ett nytt år utan några nyårslöften? Jag har nog som flera andra, satt nya mål för mig som jag ska sträva efter lite extra i år.


Likes

Comments

Godkväll på er!
Idag har jag gjort lite allt möjligt och jag har hunnit med det ena och det andra. Först på morgonen gjorde jag en steg-för-steg sminkning som alldeles snart kommer att komma upp här på bloggen, efter det gav jag mig iväg för att arbeta på en resturang som heter "Dinos", som ligger vid IKEA/ COOP forum.
Detta är min upplevelse och uppfattning efter att jag arbetade där:
När jag var ombytt och klar för arbete, då var det väldigt tomt i restaurangen och de som arbetade där sa att det inte typ fanns något att göra för tillfället. Min första tanke vid det laget var " Perfekt, nu kan dom ju gå igenom allt för mig och berätta allt som jag behöver veta om restaurangen." Men icke var det så, självklart fick jag städa omklädningsrummet och toaletten och när jag var klar med det hela då hade det kommit väldigt mycket folk och det blev stressigt. Personalen hade fullt upp med sina arbetsuppgifter och där står jag och vet ingenting och har inte fått reda ett endaste skit om något. Jag visste varken om det var bordsservering eller inte?!
Det som jag då gjorde var att jag gick runt och plockade disk och torkade bord eftersom det var det enda som jag visste att man skulle göra eftersom det är en resturang. Sedan var det en riktigt otrevlig kvinna som arbetade där, en servitör, som bara struntade i mig när jag bad henne om hjälp då det var en arg kund som bad mig öppna en kassa till och hallå dom hade inte ens visat mig hur den fungerade!?! Känslan när jag slutade där var: Never again. Rififi for life, bästa restaurangen...
Efter den där händelserika upplevelsen på Dinos, så åkte jag till Fitness 24/7 och tränade i en och en halvtimme och bar mig efteråt hem.

Likes

Comments

Hejhej! Jag har nu på senare tid bestämt mig för att börja blogga och dokumentera lite om vad som händer runt omkring mig och i mitt liv. Haha fast det är mest för att jag behöver en fritidssysselsättning...

Idag vaknade jag kl 08:30 eftersom jag hade sovmorgon till 10:20, dock gick jag inte på min försts lektion eftersom jag hade socmöte kl 11.
Efter det åkte jag till skolan och hade endast två lektioner, skoldagen gick väldigt snabbt och när skolan var över så stressade jag in till stan för att jobba. Jag jobbar nämligen extra på restaurangen Rififi som ligger på stan.

Jag slutade jobba på någon timme sedan och jag skypear nu med min pojkvän, Neri som för tillfället är i Albanien. Dit ska jag om två veckor så jag längtar otroligt mycket!

Detta är vad vi gör i skola, haha...

  • Vardag

Likes

Comments

Just nu sitter jag på Västeråscentralstation och har suttit här i 1,5 h och ska sitta här ytterligare 1,5 h... Jag väntar på Neri som är i Eskilstuna och hämtar sin resväska innan vi åker vidare till hans systrar i Askersund.

På lördagmorgon börjar vår riktiga resa till Albanien och jag är såååååååå taggad och entusiastisk inför den!!Likes

Comments

Godmorgon, härmed introducerar jag min nya blogg med en typisk "frukostbild", lyckat... Nejmen jag är en person som alltid har bloggat på bloggportalen blogg.se och nu i slutet kände jag mig lite trött på att blogga där och ville testa något nytt - vilket jag nu gjorde (obviously).

Jag hoppas att det kommer finnas någon som diggar bloggen och jag är faktiskt väldigt peppad över att börja blogga här!

​Just nu sitter jag och äter frukost medan jag bloggar och skriver på min allra sista uppgift för denna termin, dock ska den lämnas in imorgon och jag är inte ens i närheten av klar. Därför ska jag vara hemma från skolan idag och köra all in på denna uppgift.

  • Vardag

Likes

Comments

Jag är en 18 årig tjej som är bosatt i Sveriges fjärde, största stad - Uppsala.

För tillfället bor jag ensam i en lägenhet, studerar mitt sista år på gymnasiet och jag jobbar även extra på en italiensk resturang.

Någonstans emellan all sysselsättningen gör jag roliga saker som intresserar mig - vilket är: Fotografering, träning, tv-spel och umgås med vänner och familj.

Allt detta är det som kretsar omkring i mitt liv för tillfället och det är det som min blogg kommer att handla om bland annat.

Jag hoppas att ni gillar det som fylls här, kram!
   

Likes

Comments