Header

min roliga vardag

Och så var fredagen här igen. Helgens planer är väldigt oklara, får se hur det blir.

Skolan är igång och perioden är fööör jobbig. Fulla dagar och när man kommer hem har man en hög av läxor och förhör att läsa till. Börjar faktiskt fundera om jag kommer klara den här perioden utan att bli underkänd i någon kurs haha. Senaste dagarna har varit lugna, men veckan har ändå inte varit så bra för min del, får hoppas på en bättre vecka efter helgen. Hade egentligen inte något speciellt att berätta men tänkte kika in och önska er en fin helg! Pusssss

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

wanties

Jag har aldrig varit en person som kan hålla mina nyårslöften. så i år tänkte jag testa på något nytt. Har nämligen sett att många gör en bucketlist, så jag tänkte hoppa på trenden. Vill dessutom inte sätta höga krav på mig själv, så kommer skriva in saker som kan vara helt självklart för en annan person. Har även tänkt fylla på listan under året, så den kommer uppdateras.

Gå ut första året på gymnasiet, med ett betyg som jag är nöjd över. Hittills har det gått bra, och jag får hoppas att det fortsätter så. Även första terminen på andra året får ju gärna gå bra, haha.

Se en hel serie, varje säsong och varje avsnitt! Jag bryr mig inte riktigt vilken serie det är, men jag har aldrig sett ut en serie. Har alltid börjat kolla, men slutar med att de sista tio avsnitten glöms bort.

Resa, det får vara en resa inom Finland eller längre bort, huvudsaken är att jag får åka till en annan plats än mitt lilla område jag rör mig på.

Göra något med mitt utseende, ett nytt hål i öronen räcker, eller färga håret en annan färg.

Minska mitt koffeinintag, och speciellt på energidricka. Dricker inte såå överdrivet mycket, men vill gärna minska på det i alla fall.

Bli mer positiv, är enligt de flesta runtom mig ganska negativ, men jag själv kallar mig realist haha. Vill inte drömma om saker som jag vet är omöjliga i min situation till exempel, eller ha för höga förväntningar, för när det då skiter sig blir jag besviken. Men lite positivare vore ju ändå bra haha, så jag får drömma lite jag med.

Likes

Comments

min roliga vardag

Och så var det måndag igen. Min helg har varit väldigt mysig, har varit hemma hela helgen med familjen och William. Jimmy och Emilia kom på besök på fredag och vi bestämde oss för att åka och skrinna. Jag och William somnade redan klockan 23 efter Talang, och vaknade relativt tidigt på lördag. Hela lördagen myste vi och tog det lugnt, och mot kvällen kom Johanna och skrinnade med oss, innan vi köpte massa gott och bänkade oss framför Gladiatorerna. Johanna for hem cirka 12, och jag och William gick och la oss. Igår for vi hem till Williams, och ska sova där inatt också. Skönt att inte behöva sitta i buss hela dagarna när jag sover hos honom.

Just nu sitter jag på religionstimme, men orkar verkligen inte lyssna, är trött på skolan redan haha.

Förresten, har ett utkast med min bucketlist för 2018, men vet inte om jag ska lägga ut den, vad tycker ni? Ha en fin vecka, kram.

Likes

Comments

Fashionbaby

Två dagar före julafton bestämde jag och William oss för att öppna julklapparna vi hade köpt åt varandra. Jag brukar tänka att William känner mig bättre än vad jag själv gör, och det är sant. Vi hade by mistake köpt typ likadana tröjor åt varandra, och jag är så kär i min! Det är en dope "huppari" från Ridestore, och som ni kanske vet är jag helt obsessed med deras kläder. Tack min älskling ♥

Likes

Comments

min roliga vardag, deep shit

Hur har ni det? Jag själv mår lite sisådär. Skolan började idag igen och jag har redan ångest, blä. Ska även sova första natten utan William på flera veckor, känns skit. Haha, jag är inte på så bra humör som ni kanske märker.

Jullovet gick allt för fort, men kanske bra att få tillbaks rutinerna. Får bara se framemot sportlovet som det inte är så länge kvar till. Har inte gjort något speciellt under de senaste dagarna, annat än att ha umgåtts med William och några vänner, vari ut på byjin och sovit. Ganska skönt det med.

Skolan började som sagt idag, och kom hem med en höööög av läxor, har fått det mesta gjort nu under kvällen i alla fall. Har även dragit på mig världens förkylning, får bara hoppas att det går över fort. Känner verkligen att jag inte har någonting att skriva om, men en uppdatering behövdes eftersom att det kommer bli färre inlägg på grund av skolan. Ville bara kika in och säga hej.

Likes

Comments

Fotografering

Och så var 2017 över. Känns inget speciellt för min del, och har heller inga nyårslöften. Hoppas bara på ett roligt och händelserikt år. Ska bara gå in med inställningen om att 2018 är mitt år.

Min nyårsafton började på en lokalfest, men det var inte speciellt roligt så jag, William, Jenna, Jacob och Johanna åkte vidare till Jennas för att bada bastu istället. En relativt lugn nyårsafton, som jag gillar det. Och jag fick min nyårspuss av bebi. Mysig kväll, kan inte klaga. Vad gjorde ni för att fira in det nya året?

Likes

Comments

Fotografering

Mina finaste tjejer. För cirka en vecka sedan tog jag och dessa brudar jullov. Det var så kallt att stå ute och fotografera, men vädret var så fint hela dagen, så det var värt det. Och hallå, hur fina är inte mina flickor? Wow.

I alla fall, det är sjukt skönt med jullov, och jag njuter för fullt. Om en vecka är det bara att ta tag i skolan igen, har dessutom jobbigaste perioden på hela året, men får hoppas att det går bra. Kram.

Likes

Comments

Fotografering

Har befunnit mig i grannlandet med familjen i två dagar. MYYS. Bilderna är kanske inte av bästa kvalité, men tog inte med mig kameran eftersom att jag visste att den inte skulle användas så flitigt. Resan bestod mestadels av shopping och mat. Vi hann även med lite bowling och under kvällen satt vi i "baren" på hotellet. Jag är inget stort fan av att åka båt, på grund av min rädsla för djupt vatten och hav och hur lätt jag blir åksjuk, men det gick super bra och hela familjen underhöll sig med att spela på maskinerna som fanns på båten. La troligtvis mer pengar på det en själva shoppingen, haha. Roligt att få åka bort med familjen ett tag, men var så skönt att komma hem till Finland, av någon anledning vill jag alltid hem efter bara en dag. Resten får bilderna berätta.

Likes

Comments

Fotografering

Här har ni två bilder från varje månad 2017. Själv skulle jag vilja säga att jag har ändrats lite grann i alla fall, men vad tycker ni?

Likes

Comments