Jasmine Moell nouw.com/jasminemoell

Inbillningen av att allt är okej, att man mår helt okej, kommer alltid ifatt en till slut. Det är skönt att slippa frågor och ledsna blickar för en stund, när de länge har känts som att allt sviker. Inbillning av att man mår bra för att slippa medlidande och svaghet.  

Tills det tar stopp

Tills känslan av att vara glad övergår till känslor av att ha misslyckats, att misslyckas

Tills tårarna började rinna och aldrig tar slut

Tills..

Tills..

Tills..

Tills man somnar i hans armar och vaknar upp nästa dag och är okej igen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har länge längtat efter sol, värme, paraplydrinkar, saltvatten, sand mellan tårna, utländsk mat, fina klänningar, stekheta plattor utomhus så att man måste springa för att inte bränna sönder fötterna, brunbränd hy, och att få svettas i bikini.

Allt detta har känts så långt borta under så lång tid, sist jag va utomlands va inte sommaren som var utan den innan. Det har kommit en väldigt massa saker emellan som inte har gjort det möjligt att få sätta sig på ett flyg mot varmare breddgrader. Men nu känns det inte så himla långt borta längre, förmodligen så lutar det mot Spanien i början av Juni. Och att pojkvännen i så fall ska med gör allt bara ännu bättre.

Sist jag va utomlands så va jag i Grekland med min bästa vän, den resan var så himla fin på alla sätt och vis. Ni får lite bilder från den resan (utan ordning), så förstår ni varför jag längtar! Så håll tummarna med mig nu för att allt går ihop, och för att jag förhoppningsvis kommer ligga på en strand med en paraplydrink i handen i början av Juni!🌴☀


Likes

Comments

Just nu längtar jag så otroligt mycket till våren. Längtar efter att se snön smälta bort, att få känna solstrålarnas värme stiga, att få se träden bli gröna och att höra fåglarna kvittra.​ 

Jag tycker att vintern kan vara mysig, att se hur snön faller, att ha tjocka sockor, att dricka varm choklad under en filt till en bra film, och framförallt att julen infinner sig. Men något jag avskyr med vintern är kylan. Det kan vara mysigt och skönt någon gång, men att ha kylan utanför dörren i så många månader är inget som lockar för mig.

Så just nu drömmer jag mig bort till våren, våren då luften blir varmare och lättare att andas in. Detta collage med en typisk våroutfit enligt mig får mig att inte deppa ihop allt för mycket för att de faktiskt är minst 3 månader kvar tills våren kommer på riktigt.

Likes

Comments

Gör väl ett nytt försök med att blogga. Bloggade för några år sedan, men satt sedan lösenord på min förra blogg och har endast skrivit ett få antal inlägg sen dess. Kommer säkert inte orka eller ha inspirationen till att hålla denna blogg uppe heller, men vafan testa skadar ju inte, haha. Välkommna iallafall, hoppas att ni finner någon inspiration eller nyfikenhet och vill stanna kvar, kram!

Likes

Comments