Multa kysytään todella usein mun lävistyksistä sattuko ja mistä niin päätin tehdä MUN näkökannalta tän. Lähetään liikkeelle siitä mitä mulla on/ollut ja ne on napakoru, kielikoru, korvikset, smiley sekä microdermal, josta eniten sitten kysymyksiä pukkaakin.

Naparakorun olen noin 4-3 vuotta sitten ottanut suurinpiirtein ehkä vähän päälle Putka Tattoossa. Sattuko se? Ei sillä pihdit puuduttavat koko alueen tunnottomaksi.

Kielikorun olen myös ottanut Putka Tattoosissa noin 4-3 vuotta sitten en muista kunnolla ajankohtia, mutta suht. noin kauan siitäkin hankinnasta on. Pihdit jälleen kerran puuduttivat ja voin sanoa että pihdit sattuivat enemmän kuin itse reijän tekeminen, eikä tämä semmoista kipua todellakaan ole etteikö sitä joku kestäisi niin nopeasti se on ohi. 

Smiley on ollut myös, mutta repesi valitettavasti. Laitto ei sattunut itsessään pelkät pihdit vain tuntuivat jälleen vain ylivoimaisesti inhottavalta. 

Viimesenä on vuorossa Microderma, joka on multa ainakin ollut kysyitin asia uusien ihmisten näkemisessä " mikä toi on " " onks se oikee, miten se on kiinni " "sattukse!?". Kävin ottamassa tämän Igorissa noin 3-2 vuotta sitten, enkä ole katunut eikä myöskää tippunut mihkään mitä on miettinyt useimmat. Valitsin  valkean timantin, mutta muitakin vaihtoehtoja varmasti löytyy ja jälleen kerran tunnoton prosessi. Lainasin joltain sivulta pienen pätkän joka kertoo asian sillä en itse löytänyt oikeita sanoja tämän selittämiseen ;

"Ihon alle tehdään pieni “tasku” johon Microdermalkorun litteä jalkaosa asennetaan. Jalkaosasta ihon pinnalle asti nousevaan varteen kierretään korun näkyvä osa esim. pallo, piikki, tai diski.
Näin saadaan aikaiseksi vaikutelma ihoon “ruuvatusta” korusta. Microdermalkoruja voidaan asentaa lähes mihin kohtaan kehoa tahansa."

Tässä olivat nämä mitä on ja on ollut. Itselläni on mielessä muutamia suunitelmia lävistysten suhteen, mutten niitä paljasta vielä.

Muistakaa että sattuminen on täysin henkilökohtainen asia vaikkei se minua sattuisi en voi luvata että se on yhtä " kivutonta" sinulle.. Kuulostaa kauhean raa´ alta kipu sana vaikka ei se sitä ole :D 

​Hyvää viikonalkua ja kerro ihmeessä mitä olit mieltä, omia kokemuksiasi!


Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Heipparallaa!

Halusin laittaa tämmösen Q&A tyylisen aloituspostauksen jota oli hauska tehdä. Tein tänä vuonna jo aikaisemmin blogin, ja joskus todella kauan sitten tein myös joka vain jäi sivutielle. Mutta tämän vuotisen blogin pito ei onnistunu itsestään riippumattomista syistä sillä oli todella huono pohja ensinnäkin jota oli vielä huonompi kontrolloida millään lailla mihinkään, mutta voitokseni löysin tämän paikan enkä voi kun hymyillä tätä tehdessä oman näköseksi!
Aihepiiri pysyy lifestyle tyylisenä jossa on paljon mukana muotia , kauneus sekä matkailu aiheisia juttuja sillä niistä tämä likka pitää ja paljonkin.

Mikä mun nimi on? / Jasmin Emilia Ruohonen

Mistä olen? / Tampereelta

Olenko töissä/koulussa? / Opiskelen ravintola alalla Åkerlundilla, minusta tulee yrittäjä. Tällä hetkellä en ole töissä vaikka vähän väliä sieläkin olen ollut!

Onko mulla lemmikkejä? / On, kaksi Paplo ja Boris. Boris on amstaffi ja Paplo sekarotunen.

Ketä mun perheeseen kuuluu? / Minä, iskäni, äitini, poikaystäväni!

Olenko ollut ulkomailla? / Olen. Espanja, Vietnam, Thaimaa, Bulgaria, Turkki, Ruotsi, Viro, Brasilia mitkä ainakin nyt muistaisin ei enempää pitäisi olla sillä ollaan perheen kanssa käyty monet kerrat Thaimaassa valehtelematta varmaan noin. 20 kertaa. Käyn noin 2. Kertaa vuodessa ulkomailla.

Mitä harrastat? / Käyn salilla ja Oriflamella olen töissä mutta pidän sitä harrastuksena enemmän kuin töinä.

Mikä on mulle tärkeintä maailmassa? / Perhe on ehdottomasti tärkein. Perhe tulee aina ykkösenä ja tähä kategoriaa kuuluu myös papat, mummut, poikaystävä rakastan mun perhettä valtavasti eikä mikään mene niiden edelle koskaan!

Miten kuvailisit itseäsi tai miten sua kuvaillaan lyhkäsesti? / Hyväntuulinen, ilonen, huumorintajuinen, ahkera, nauravainen, puhelias, luotettava, mukava. Tässä on sekalaisesti kaikilta vastauksia ja vastaisin itse samanlailla.

Kuinka pitkä olen? / 165 cm

Mikä on sun lempiruoka ja juoma? / Mulla ei oo yhtä lempiruokaa sillä kaikki kotiruuat on mun herkkua, salaateista tykkään kans ihan sikana ne on mun karkkia ja juomia joita juon usein on sitruunavesi/vesi, maito, kaakao (ei joka päivänen) , mehua.

Tässä on nämä faktat musta, ja pistäkää komenttia tulemaan ihmeessä!


Love from jasminemilia

Likes

Comments