Varför vill man bara ha idiot killar och varför måste dom alltid skriva när man precis har slutat tänka på dom? Gahhh bör galen, men förhoppningsvis var detta sista gången.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

varflr l www jag

Likes

Comments

Jag är så himla rädd. Jag orkar verkligen inte igen....

Likes

Comments

om det är vad jag tror vill jag inte leva nå mer.

Likes

Comments

sämsta vännen, dålig på allt, mitt liv bara faller. inget går bra längre. ja okej livet, jag har förstått, hjälp mig bara nu.

Likes

Comments

För varje gång misslyckas jag lika mycket som förr. Jag tog tillbaka honom och förlorade en vän? Hon som faktiskt gick bakom ryggen på mig. Jag känner mig som världens sämsta vän, och framstår antagligen som en också.
Jag orkar inte längre. Jag vill inte.


Likes

Comments

Jag är en jävla idiot, så jävla dum att det finns inte.

Likes

Comments

jqg ångrar varande jävla sekund. Jag ångrar allt allt allt. Jag är en jävla idiot. skjut mig bara

Likes

Comments

hela september och oktober har varit kaos. Det jobbigaste av allt är nog att behöva gå runt och fundera, fundera på om allt är som det ska vara. Men också att behöva leka glad när allt egentligen bara är helt fucked up i mitt huvud. Det är de läskigaste och det stressar upp mig, jag kan inte plugga, inte koncentrera mig. Allt jag behöver veta är att allt bara är som vanligt igen och jag behöver det nu.

Likes

Comments

För att idag är en sån dag då jag somnar gråtandes i sängen, alldeles själv utan att någon jävel faktiskt vet hur jag mår.

Likes

Comments