Header

Något vi människor pratar om alldeles för lite är psykisk ohälsa. Jag personligen tycker det är super viktigt att prata om det & förmedla allt vad det innebär. Man tror nog att det är en ganska liten del av befolkningen som faktiskt har psykisk ohälsa men så är inte fallet, tyvärr. Det är också allt fler yngre som har psykisk ohälsa & vi måste försöka ha mer förståelse för människor som tampas med detta & faktiskt stötta dem, inte döma så lätt.

Här kommer ett klipp som jag känner väldigt mycket för & som handlar lite om just psykisk ohälsa. https://www.youtube.com/watch?v=UnVaF1qOZzw


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen! Idag har jag & Alex varit i väg i princip hela dagen då vi mötte upp @jossipersson & hennes pojkvän inne i stan. Det blev en lång fika på Darins, vårt favoritställe som ni vet😉. När vi var klara där åkte jag och Alex till Eko en runda, men hittade dessvärre inget där idag.

Ha en fortsatt bra lördagskväll!
/ Jasmine

Likes

Comments

Hej alla! Nu är det den tiden på året då gymnasiemässorna är igång. Vår skola hade mässa i Hässleholm förra veckan & idag hade vi för dem i Kristianstad. Vi var tre st elever från skolan som stod där och pratade med de blivna gymnasieeleverna & jag skulle bland annat vara modell för stylist linjen i vår skola. Eftersom jag var modell har jag fått gratis fransförlängning idag och jag är så nöjd!

Efter mässan begav jag mig mot Scorett för att köpa ett par skor åt mig själv som jag hade lagt undan, man måste ju unna sig själv lite! När jag var klar där tog jag bussen mot sommarlust för att hämta ut ett paket & i detta fall var det min studentmössa!! Fan vad fin mössan var, nu längtar jag verkligen! 😊

Likes

Comments

Halloj bloggen! Äntligen är det fredag igen, vilket betyder att jag får träffa Alex ☺️, vi träffas inte på veckorna nu när skolan har börjat så varje vecka längtar man tills det är fredag haha!

Ikväll är hans två killkompisar här & vi har en chillkväll med lite poker och pizza. Väldigt trevligt faktiskt, nu har vi idol igång på tvn också så det är mys!

Nu ska jag fortsätta ha kul så vi hörs!
Kram Jasmine 😊

Likes

Comments

Nu är hösten verkligen här! Vet ni vad det betyder? Det innebär att man äntligen kan tända lite levande ljus inomhus till det mysiga höst mörkret och dricka varm choklad 😍🍂

Likes

Comments