Header
View tracker

Inspiration, Resor

Efter studenten vill jag åka utomlands och upptäcka världen, jag har alltid velat ta ett sabbatsår bara för att resa och se mig omkring. Hitta lite inspiration & kanske ta någon kurs i fotografering eller något annat kul.

Det finns så många länder jag vill åka till, men jag har valt ut 4 st ställen som jag gillar & blir inspirerad utav och dessa är New York, Paris, Italien, Dubai.

Att få komma till Paris & New York hade varit en dröm, jag menar kom igen Sex & the city är ju inspelad in NYC!


Notmypic!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tankar, Vardagar

Året börjar gå mot sitt slut & då är det dags att summera hur det har varit.

För min del har 2016 varit riktigt hemskt. Det har hänt såå mycket tråkiga & jobbiga saker i mitt liv, som har påverkat mig väldigt mycket! Jag vet att varje år säger jag "detta året ska bli det bästa".. Men faktum är att detta året har nog varit det värsta i mitt liv.

Man kan se det som både negativt & positivt med att ha gått igenom hemska saker i sitt liv. För min del är det både och, eftersom att detta har gjort mig starkare som person & jag tror inte att många i min ålder hade klarat av det som jag har gjort, utan att hamna i dåliga kretsar.

Alla gör dåliga val någon gång i sitt liv, men jag är ganska stolt över mig själv över hur mogen och vuxen jag blivit på bara några år.

Likes

Comments

View tracker

Skönhet, Vardagar

Nu sitter jag äntligen på tåget! ✨
Ingen skola för mig idag för vi blev lediga, så härligt! Det blev en fika med Jossi istället & sedan tog vi en runda på stan. Jag hade även en tid hos frisören idag så det blev perfekt tajmat med fikan och allt! Jag är så nöjd med färgningen asså, det går verkligen åt rätt håll nu med färgen 👏🏻💁🏼.

Ha en fortsatt bra fredag, för det ska jag ha!
// Jasmine

Likes

Comments

Mat, Vardagar

Jag & pojkvännen firar 4 år tillsammans på måndag, alltså imorgon! 

Eftersom att vår årsdag är imorgon, så tänkte vi fira den nu i helgen istället.

Vår dag igår började med en god&mysig frukost på espresso house, det var så underbart. Efter frukosten skulle jag jobba ett par timmar så jag gick mot jobbet & Alex tog sig en runda på stan!

Efter jobbet mötte Alex upp mig på Cervera & han hade en bukett rosor med sig, jag blev så glad när jag såg dem! Sedan satte vi oss i bilen och körde en lång & mysig runda.

Efter bilturen hann det bli mörkt & när vi kom hem tog jag en dusch och gjorde mig i ordning inför vår kväll. Det blev en romantisk kväll med sushi, tända ljus & film.

Likes

Comments

Vardagar, Tankar

Äntligen fredag! Är det bara jag som tycker att veckorna går så jäkla snabbt? När måndagen & tisdagen väl har varit är det redan onsdag & sen är det fredag igen.

Jag sitter här hemma hos Alex i mina myskläder framför datorn & har gossip girl igång på tvn, medan han är iväg på julbord med sitt jobb. Jag får ju underhålla mig själv med något under tiden han är iväg, haha.

I snart tre veckor har vi haft APL - Veckor & med det menas att man är ute på praktik hela veckor. Det kan vara skönt att slippa skolan lite, men fy vad trött man blir i kroppen när man ska hinna med både läxor & praktik. Man kommer hem sent och vissa dagar är man verkligen helt utmattad.

Det är så skönt med helg nu med tanke på all praktik, men jag ska upp tidigt imon & sedan ska jag faktiskt jobba ett par timmar. Denna helgen lär nog inte bli någon mysig & lugn helg, tyvärr. Men det är bara till att bita ihop, julen är ju snart här så vinterlovet bara väntar på mig.

På tal om julen, hur känner ni inför den?

Är ni exalterade, tycker att det ska bli jätte mysigt och roligt eller känner ni mer att det är en deppig & jobbig högtid?Alla tycker vi olika & en del kanske inte har sina nära och kära vid liv eller kanske har man inte kontakt med en av sina föräldrar, men det kan också vara så att ens föräldrar är skilda & det kan vara kämpigt för många barn. Vissa barn tvingas välja mellan sina föräldrar, alltså vem man ska fira julafton med.

Själv så älskar jag julen! Det är så mysigt med alla tomtar, julbelysning och allt annat vad det innebär såsom god mat, godis & julbak. Man får även spendera extra mycket tid med sin familj & pojkvän, vilket kan behövas.

Samtidigt som jag älskar julen kan den kännas lite jobbig för man har alltid så höga förväntningar & vill göra det till den bästa julen osv osv..

Likes

Comments

Vardagar

Hejsan hoppsan, läsare!
Jag vet att mina senaste uppdateringar har blivit nu varje söndag, men jag har typ inget att skriva om just nu & då känns det inte lönt att blogga, bara för att.

Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på youtube för jag har fått mens och har haft så ont i magen. Dagar som denna är det okej att bara ta det lugnt & bli ompysslad av sin partner. Alex gjorde lite te till mig innan, gav mig en Ipren & bäddade ner mig i sängen. Det är så skönt att ha en pojkvän som tar hand om en när man inte mår bra!💖

Likes

Comments

Vardagar

Usch idag är det inget roligt väder hörrni! Jag vill bara ligga i sängen hela dagen låång när det är sånt här väder.

Nu har denna veckan redan gått & höstlovet var slut för den här gången. Det går alltid lika snabbt.

Trevlig Söndag på er alla!

/ Jasmine

Likes

Comments