Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå! Just nu befinner jag mig på jobbet, förväntar mig inte att det kommer vara mycket folk i gallerian idag. Det är mitt i veckan, veckan innan löning och skolstart för många idag. Min bästis börjar sista året på gymnasiet idag, good luck to you!

Det var två år sen jag började sista året och jag saknar det inte alls. Konstigt va? Trodde jag skulle sakna det jättemycket. Jag är mycket hellre i butiken och tjänar pengar än bakom skolbänken med tyngd på axlarna.

Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna. Finns inte mycket att tillägga kring bilderna, jag följde med Victoria till stallet och jag var ute en kväll.

Imorgon är det en vecka kvar tills jag åker till England!!! Om det finns någon spirituell kraft som styr tiden, snälla hör min önskan nu, jag begär inte mycket och jag är snäll. Låt dagarna innan gå snabbt och dagarna i England gå långsamt tack.

Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag berätta att jag bokade tid för tatuering igår!!!!! Om en månad sitter jag med nålar och bläck mot min hud. Heeeeej svejs!

Likes

Comments

Igår fyllde jag 20, och i förrgår så firades jag utav ett gäng tjejer med förfest hos mig och VIP. Jag hade en jättetrevlig kväll. Det skrattades mycket och jag fick fina presenter. En kväll jag kommer att leva på ett tag.

Nu är det mindre än en månad kvar tills jag beger mig mot England!! Finns inget jag längtar till så mycket som det. Snaaart är jag där.

Likes

Comments