Åtta jobbpass kvar tills att jag åker! Det känns lättare att tänka så än att det är tre veckor kvar. Men det är så himla snart ju? Jag följde med Pastora förra veckan och hjälpte henne kolla ut en ryggsäck, själv ska jag kolla en ryggsäck som jag kan använda som handbagage senare idag. På förra resan så hade jag en gympapåse som handbagage, det funkade men det var svårt att få struktur på ens saker i den. Jag vill ha en stadigare ryggsäck med fack osv så en kan organisera sina saker lättare.

Jag har suttit och skrivit en liten lista på saker som behövs göra innan avfärd:

- Kolla upp visum för Myanmar.

- Skriva ut passkopia och viktiga dokument.

- Tvätta alla kläder som ska med.

- Köpa hygienartiklar osv.

- Ladda ner e-böcker och serier.

- Beställa mat till flygresan.

Inte långt kvar nu hörni, längtar!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag sätter mig på ett flyg som kommer att ta mig till Thailand. Jag vet inte om jag har nämt det här på bloggen men denna gång så har jag inte bokat någon returbiljett. Så som det ser ut just nu så kommer jag att komma hem igen till sommaren, vilket känns sååååå skönt. Jag är mer än redo att komma bort från Sverige under en längre tid. Trots att jag efter min förra resa fick upp ögonen för Örebro så är jag otroligt trött på att vara här just nu. Under varmare tider så kan Örebro vara väldigt trevlig men under kallare tider blir det enformigt och trist.

Jag står just nu på jobbet men har inte så mycket att göra så det är väl därför jag bloggar. Stod också på jobbet när jag slängde upp nyårsresumén igår haha! Under januari så kommer jag inte att jobba lika ofta som jag brukar, ligger just nu på högst 3 pass i veckan. Till en början så var jag jätteorolig över detta då jag lätt blir uttråkad när jag inte jobbar, men nu känns det som att det kommer bli skönt faktiskt. Nu kommer jag har tid till att umgås med mina vänner och fixa allt som behövs innan avfärd. Ska försöka få träningen att bli kontinuerlig denna månad. Träningen har blivit rätt sporadisk på sistone då jag jobbar så ofta och har andra saker för mig. Nu ska jag återgå till jobbet. Puss!!

Bilder från nyår.

Likes

Comments

Januari. Firade in 2017 med mina tjejer, och det blev en lyckad kväll tack vare dem. Januari var som alltid en seg månad. Majoriteten av tiden gick till jobb och om det ej var jobb så var det häng med vänner och familj. Slutet av Januari, den 26de för att vara exakt, så flög jag och två vänner ner till Thailand.

Februari fram till maj var de bästa månaderna under hela 2017, kanske under hela mitt liv? Februari var början på vår backpack-resa och under denna månad prickade vi av tre länder. Thailand, Laos och Vietnam.

Mars. Under hela mars båtluffade jag och Andersson bland de thailändska öarna. Jag tatuerade mig, tog dykcertifikat och drack många buckets. I slutet av mars satte vi oss i en trång minibuss som tog oss till Malaysia.

April. Vi tog oss till Filippinerna som tyvärr var ingen hit. På grund av oroväckande nyheter så ändrade vi lite i planeringen och bokade ett tidigare flyg till Bali.

Maj. Vi spenderade början av Maj på Bali och Lombok. Mycket mopedåk, bad och fest. Vi provade te, tog en yogaklass och besökte ett vattenfall. Slutet av maj var även slutet på vår resa. Vi avslutade resan med shopping och hotel i Bangkok.

Juni. Hemma i Sverige igen som jag faktiskt hade saknat. Reunion med saknade vänner och familj. Linn tog studenten. Många grillkvällar, turer till stallet med Victoria och Open art med Alice. Firade en ordentlig midsommar utanför kollo för första gången med ett skönt gäng.

Juli. Många kvällar spenderades på Satins uteservering. Fyllde tjugo år vilket jag firade tillsammans med ett stort gäng tjejer. En resa till Caitlin som bor i England bokades, min första England vistelse.

Augusti. Hälsade på Caitlin i Brighton. Vi åkte till London över en helg och var på Notting hill carnival. Jennifer blev myndig, mitt kusinsbarn döptes och jag var på Grönalund första gången på väldigt länge.

September rullade på med jobb. Jag och Pastora bokade biljetter för nästa äventyr. Oktober. Jag och Ida åkte upp till Stockholm för att se Lewis Watson. Förutom det så skilde sig inte Oktober mycket från September. Jobb, jobb och jobb.

November. Jag och Pastora åkte upp till Stockholm för att se drugor från RuPauls drag race. Alice fyllde tjugo vilket även var kvällen då jag tappade bort min mobil, trots det så hade jag en jättebra kväll.

December. Andersson kom hem från Sydafrika vilket innebar fest. Jag var på Harry Potter-fest utklädd till Dumbledore. Spenderade julafton med min fina familj och nyår med mina fina tjejer.

Likes

Comments

Femtiofyra dagar kvar tills avfärd! Kan lika gärna börja detta presens-whatshappeninginmylife-inlägg med det, då resan är det enda jag ser fram emot i mitt liv atm haha (vilket ni redan vet FÖRLÅT). Nog om resan. Är det bara jag som hatar julmusik? Det känns som det i alla fall. Sure, Feliz navidad, mer jul osv är catchy. Nästan all julmusik är catchy eller mysig men de är även SÅ UTTJATADE. Hör samma julmusik om och om igen i butiken. Antingen super mega catchy, glad och ”hej vi älskar jul” eller super mega lugn, mysig och ”julen bringar frid och fröjd”. Är inte något fan av julmusik vilket kanske märks.

Vad mer har hänt? Jag firade Alice för någon vecka sedan. Hade så kul under hennes firande med mina tjejer, verkligen en lyckad kväll! Tappade bort min mobil under kvällen med fann den dan efter. Tyvärr så har den nu en stor spricka i sig </3. Det var nog allt för nu. Vi hörs igen om en månad, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu är det den tråkigaste tiden på året enligt mig (i Sverige i alla fall). Precis innan jul och precis efter hösten. Allt är grått, blött och dystert. Hatar att solen går ner redan kl tre på dagen. En hinner bara få D-vitamin i ca 5 timmar, alldeles för lite!!

Något som är lite roligare är att jag far till Asien och Australien om ca 2 månader. Där ska jag stanna tills pengarna tar slut och solen börjar värma i Sverige.

Likes

Comments