Heeeej, ledsen för dålig uppdatering.
Ska vara mer aktiv, men i alla fall så kommer jag att tävla i helgen.

Lördag: Heby, elit omg. 3 & en Msvb.
Söndag: Gävle, Msvb.

Sen ska jag och mamma samt Tage åka till Danmark, Baltic Cup i Fredensborg.

Jag ska hålla mig uppdaterad och vi hörs ikväll!

Byeee🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Heeej! 

Tänkte höra med er fall om någon eller några skulle vilja hjälpa mig att ta sommarbilder med en (kamera) och inte en mobil. I så fall hör av er här, på instagram DM eller på min mail jasminelindblomlinde@gmail.com .

Om det skulle vara  flera som vill fota så kan vi 

Ordna det med olika datum som funkar för oss båda. Jag vill ju då ha lite somriga bilder på mig och min kossa. Tveka inte med att höra av er <3

Kraaaam <3

Likes

Comments

Idag så har det blivit klart. Jag kommer nu att vara sponsrad av stockholms Hästbutik här i Stockholm på Norr Mälarstrand vilket är det perfekta läget då jag bor ca 150 meter därifrån med pappa och mamma bor lite längre bort fast ändå nära.

Såå himla roligt att dom ville sponsra mig och gå in och kolla lite i antingen deras butik eller på deras hemsida om det är något snyggt ni söker. Kan det vara ett schabrak eller ett täcke? Inte vet jag, men ni kan ju gå in på hemsidan:

http://www.stockholmshastbutik.se/ryttare/

Kraaaam <3

Likes

Comments

Påsklovet, ja det tog slut igår vilket inte var ett dugg skoj. Idag var första skoldagen på 10 dagar och själv fick jag ångest av tröttheten till att behöva gå till skolan till 8:30.... Idag vilar Tage för att måndagar är hans vilodag, jag ska skriva en deckar novell till svenskan, (så gärna idéer) tack!! Måste även göra matten och engelska fast efter det äta gott.

Hur har eran dag varit?

Kraaam <3

Likes

Comments

Tja, vad ska man säga? Vilken fantastisk helg! Vinst i båda nationella Msvb:erna plus att det var inverkansridning på bägge vilket jag alltså var nolla i och vann. Som ni ser ovan så är jag inte ett dugg bra på youtube eftersom att jag aldrig använt det för att lägga upp videos på innan utan har bara kollat på videos själv, därför blev det lite konstiga rubriker...😄❤️

Tage har skött sig exemplariskt och nu taggar vi till Åsebo om bara två veckor med eliten.🎉❤️

Likes

Comments

Åååå, världens bästa Tage gick in i en riktigt tuff nationell Msvb inverkan och var en av två nollor med högsta stilpoäng av alla kategorier. Alltså vinst.✌🏼️🏆❤️
Klassen innan var en La och då fick vi ett stopp P.g.a att jag slutade rida helt, så man kan inte ens säga att det var ett stopp då jag typ "stannade" honom framför hindret. Men resten av banan var superbra.❤️ Tage är bäst✌🏼️❤️

Likes

Comments

Imorgon bitti beger jag, mamma och min lilla skönhet på bilden oss upp till Sundsvall för två dagars tävling. Jag ska uppdatera varje dag. Jag kommer att hoppa La och Msvb Inverkan båda dagarna.

Kraaam.

Likes

Comments

Heej!!

Idag så var jag ledig från stallet och därför så är det min pluggdag. Jag kom hem till denna underbara salladen som mamma har gjort. Det är en Ceasar sallad från början, men med gurka då jag älskar gurka.

Ingredienser:

Romansallad

Kyckling som är stekt med endast chicken stake krydda.

Gurka

Krutonger

Många använder tomat, jag gillar dock inte tomater

Parmesanost

Sedan dressingen Ceasar sallad eller som vi har med en orientalisk dressing

Hoppas ni har det bra och att ni är nöjda så hörs vi.

Kraaam

Likes

Comments

Imorse hade vi morgonfodring vid 7:30 och efter det så hade vi lunchen vid 11:00.
Idag trimmade jag honom bara. Lite skänkelvikningar, mycket tempoväxlingar och bytte galopp mycket. Han var lugn och oerhört avslappnad. Efter passet så fick han laser och stog bara och njöt.
Imorgon börjar skolan och sen nästa helg så åker vi och tävlar i Sundsvall.

Likes

Comments

Idag red jag ut på Tage i skogen för att träna på lite högre tempo under längre sträckor och i några fall backar. Jag red i ca en timma.
Tage var inte så jätte muskulös när vi köpte honom för två och ett halvt år sen, men efter mycket träning i skog med sandbackar på ca 10 meters höjd och långa uteritter så har han blivit en riktigt muskulös ponny så många tror att han är en D-ponny.
Om ni har en ganska maskulin ponny så tipsar jag om att rida ut mycket i backar och gärna sandbackar för då får de arbeta mycket mer och sen även att man rider mycket trav och galopp istället för skritt under uteritten.
Tack för mig och om ni har frågor så är det bara att ställa dem.

Likes

Comments