Hej igen, igår berättade jag om att jag skulle lägga upp ett inlägg som är lite mer om mig om man säger så. Jag har under en längre tid haft stora problem med min nacke som gått vidare till ryggen och huvudet. Under året 2012 fick jag min underbara gamla B-ponny Shanaia som var den starkaste ponnyn vi kunde ha köpt. Jag kunde stanna henne men hon var inte i närheten så lydig som hon blev året 2015 och som hon varit sedan dess. Under drygt två års tid hade jag svårt att rida henne i form då hon var så stark vilket idag lett till att mina axlar är framdragna, vet att det låter konstigt men det är sant. Dock var det endast under de två åren, resterande år med henne var hon helt fantastiskt. Men under denna tiden har mina skulderblad blivit försvagade och det har gjort att jag är svag i mina armar. Mina ryggmuskler är strama och ihoptryckta vilket är en stor anledning till den hemska huvudverken jag får och har haft i två veckor nu, därför sitter jag nu på akuten för att bli undersökt och kanske röntgad. Jag har alltså stora problem med mina rygg och nackmuskler, detta gör även att jag fått en dålig stående och sittande position som leder till att mina nackmuskler aldrig riktigt kan vara avslappnade.

För att lättare kunna förklara min huvudverk så kan man jämföra det med att någon sätter sina händer på fram- och baksidan av ditt huvud och trycker tills det känns som att huvudet ska explodera. Typ så har jag haft det ny de närmsta två veckorna. Idag hoppas vi få remiss till Spine Center vilket är ett nack- och ryggspecialist center.
Alla har sagt till mig att ta värktabletter - alvedon och Ipren. Det är dock svårt när dessa tabletter inte funkar då det sitter muskelärt. Jag kommer att skriva mer efter undersökningen.

Undrar ni något så fråga i kommentarsfältet nedan ;-)

"Wish me luck"

Kramis <3

Saknar min lilla vita fara, bästa Shanaia<3

Likes

Comments

Hej allihopa!

Då jag tyvärr inte kommer in på min gamla blogg så skapade jag denna. Jag kommer att vara mycket mer aktiv och skriva ett inlägg varannan dag till varje dag. Här kommer jag att skriva om tävlingarna, träningarna och mycket mycket mer som ni ser i arkiven. Om ni har frågor att ställa så kan ni kommentera här eller på instagram. Jag kommer inte bara att blogga utan även börja med youtube så skriv gärna vad ni vill se för videos. Jag kommer att försöka mig på ett nyttigare liv med mycket fysisk träning och jag kommer att lägga ut mycket recept. Jag tycket att det är jättekul att blogga och ni verkade gilla min förra blogg så varför inte fortsätta?

Första inlägget kommer redan imorgon och handlar lite mer om mig.

Ha det bra, så hör vi.

Kramis Jasmine

Likes

Comments