Allmänt, Träning

Veckan lider mot sitt slut och vi är redo för en ny vecka efter en riktig tjej mys helg med massa tjejsnack, planer inför de kommande månaderna (!!) och två härliga tränings pass.

Igår fick vi ta med träningen ut när de blev lite krångel på gymmet, så fick bli lite back intervaller. Men idag blev det ett mag&rygg pass på STC Stenungsund innan de va dags att skiljas åt haha 😉 Kul att byta lite gym/tränings miljö för att höja motivationen lite, annars är de Nordic Wellness som gäller!

Nu: melon&ananas framför tv:n innan läggdags! / Laila

Likes

Comments

Tja, två glad brudar från Göteborg, som tänkte bjuda på allt crazy som händer i våra liv, om de nu händer nåt crazy vill säga 😉 Och allt där emellan från träning, vardag, familj, äventyr och tankar. Hope you gonna like it


De är jag som är Jasmine, 17 snart 18 år, bor i Stenungsund. Efter en jobbig start i tonåren börjar livet äntligen rulla på igen, pluggar transport andra året då jag fått gå om ett år haha. Nu efter många om och men har jag kommit till insikt att träningen är viktig och de är nåt jag vill hålla på med, då jag vill nå mina mål och drömkropp. Därför vi starta denna blogg för att vi ska kunna se förändringen, egentligen för oss själva men varför inte dela med oss när vi ändå kan 💁


Laila 19 snart 20 årig tjej från Göteborg, jobbar på förskola lever singel livet och bor med mammsen. Träning är en stor del av min vardag lite som ett beroende. Har lite drömmar om att utbilda mig till personlig tränare inom något år. Annars då? Umgås mycket med min familj och mina vänner. Ni kommer få läsa mycket om våra spontana äventyr och dumma idee´r.

Likes

Comments