Ska försöka komma igång igen😜. Såå vad vill ni se på bloggen?💛. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, kände för att lägga upp ngt💙 Gammal bild😄....

Likes

Comments

​Hej hörni😊. Det var ett tag sedan😣 Det är så att  jag har tappat lite intresse för sso nu och jag har spelat det så länge😱. Jag ska försöka komma igång igen men det är nu på sommarn då jag hittat annat för mig men jag tror att jag kommer igång igen på vintern⛄. Ska snart till skolan så jag måste sluta skriva nu men ni får ha det så bra hejdå😄.

Likes

Comments

Hej på er! 💜 Jag har inte lagt upp något på senaste tiden, jag har inte ens haft tanke på det 😝 . Men jag försöker lägga upp ett inlägg så ofta det går. Men nu är det sommar 😄  och det är så skönt, jag önskar att sommarn var längre men det är ju bättre än ingeting 😊 . Jag har typ inget att skriva om men hoppas att ni mår bra så ses vi i nästa inlägg, hejdå 💙 .

Likes

Comments

Heeej 🐴

Tänkte bara lägga ut en liten uppdatering så bloggen inte skulle bli så tyst 😊

❌Gammal bild❌

Likes

Comments

Halloj 🐎

Jag har tagit en väldigt lång paus från SSO och bloggen❕ Jag har bara inte haft lust så jag kommer nog inte vara så aktiv på bloggen men ibland så kommer det ett inlägg❕ 💗 Vad tycker ni jag ska blogga om i SSO❔ Jag har ingen aning snälla hjälp mig det kan va vad som helst 😊

💢 OBS❕❕❕ Gammal bild❕ 💢

Likes

Comments

Hej 👋. Som jag sa skulle jag visa lite bilder på Epona i Starsable! Jag tycker Epona är jätte fint och jag kanske lägger upp lite bilder hur Epona ser ut på sommarn! Aja här kommer lite bilder på Epona!

Här har vi Kvarteret i Epona!

Här har vi träsket i Epona! Sååå fint!!!

Här har vi Grytan i Epona! Så vackert!!!

Här har vi ett jätte coolt ställe som jag tyvärr inte kom ihåg vad det hette!!!

​Det var alla bilder jag hade men det kommer säkert fler och jag ska lägga upp bilder på Epona när det är sommar!       

​                                                          Vi ses!!!

Likes

Comments

Hej på er! Nu så har vi ett nytt år framför oss! Vintern har kommit för länge sen både i starstable och i verkligheten.

Jag har blivit så dålig på att spela starstable jag har tappat lusten men nu börjar jag komma igång igen.

Som ni har märkt kan jag inte hålla ett löfte om att vara aktiv på bloggen haha 😂. Mycket i starstable har utvecklats tex. Epona har kommit till jorvik! (bilder på Epona kommer i nåt annat inlägg) och man kan leda hästen i starstable. Islands hästar och shire hästar har kommit :D och mer.

​Här ser ni några bilder på mig och Sonja som rider under en fantastisk fin himmel 😊.

Likes

Comments

Heej 👋. Nya morgan hästar har kommit till jorvik och en av dem har fått komma hem till mig😄 Så jag tänkte göra hans info nu :)

Namn: Applemadness

Aka: Lillen

kön: Hingst

Ålder: 3 år

Ras: Morganhäst

Inrikting: Western, hoppning, terräng

Om Applemadness: Lillen är en busig litten unghingst som har lätt att sticka iväg när man rider på honom. Han kräver en erfaren ryttare som vet vad den gör på hästryggen. Jag ville ta i hårdhandskarna och köpa en unghingst men jag visste inte att det skulle va såhär svårt. När han kom till mitt stall var han inriden men inte mycket, dem hade hoppat med honom terräng hinder också sen var han western inriktad. Åsså är han en smutsgris! när jag hämtar honom från hagen har han rullat sig! när jag hämtar han från boxen har han rullat sig! Och.... galen i äpplen! Men annars är han en söt och en av dem mysigaste hästarna jag har. Mitt mål med han är att han ska få tävla och bli en duktig tävlingshäst men vi får se han kanske inte blir en tävlingshäst?🐎 det kanske inte passar in på han? 😄


Likes

Comments

Hej nu är jag äntligen tillbaka på bloggen😄

 Det som har fått mig att bli så oaktiv på bloggen är att jag ej haft tid och inte orkat. Jag vet inte om jag kommer va så aktiv på bloggen under sommarlovet men vi får se, jag ska iallafall försöka göra ett inlägg lite då och då om jag kan 😊

Likes

Comments