Mackis har hittat en ny vän som legat och gömt sig i hans rum. Vi har nu döpt honom till Björn. Förut idag hette Björn, Marcus. Men eftersom Björn inte kan prata så fick han inte heta Marcus längre. Björn är väldigt gosig, mjuk och snäll säger Marcus.

Nu ligger Björn och sover bredvid Marcus andra vän Vargen. Hon heter Kissemiss. Godnatt, pusshej säger Marcus nu. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi äntligen satt oss ner i soffan, med varsin drink i handen. Himla god är den! Restorate + Activize = Kärlek i vinglas ❤️

Jag är så sjukt nöjd med dagen shopping, det ni ser på bordet, förutom glasen då. Fixar bättre bilder imorgon i dagsljus!

Till middag blev det lax och blomkålsmos (endast lax för mig ikväll, men imorgoooooon!), samtidigt som vi lagade mat/åt så lyssnade vi på Hilda och hennes kollega Frida som höll ett webinar om träning, ni var superduktiga! 😘

Ha en fin kväll vad ni än har för er ❤️

Likes

Comments

Idag har jag haft världens dipp och i princip tyckt väldigt synd om mig själv, större delen av morgonen. Vi bestämde oss för att ta en sväng med bilen. Vi hamnade i Mariefred och jag gick in på Hedlandet en sväng (typ två timmar), medan pojkarna lekte i en jättemysig lekpark utanför.

Det införskaffades lite grejer, kan fixa bilder när vi är hemma igen!

Nu bär det av hemåt för lite storhandling och ett kort IKEA-besök 😍

Likes

Comments

Min hjärna är helt utan funktion nu känns det som. Jag har hel dagen suttit med Administraionen. Jag har färdigställt ett dokument av 6(!!!) i detta uppdrag. Just nu suger skollivet ganska hårt och det enda som har hållit mig på banan idag är min mumsiga lammfilé jag handlade igår och har avnjutits ordentligt när det varit dags för mat.

Likes

Comments

Sitter just nu på Castello i Huddinge Centrum med världens bästa lillebror! 😍

Jag frågade lite lätt "Finns det något speciellt du vill prata om idag?"

Till svar får jag detta: "Att du är så vacker".

MysNicke!

Likes

Comments

Godmorgon!

Andreas vaknade av att ha somnat och sovit hela natten i soffan 05:49 (detta händer bara när han sover i soffan btw), jag vaknade till och var sedan bestämd på att inte somna om. Det fungerade och nu har jag helt enligt dagens schema redan druckit min morgondrink, tagit mina aminokapslar och ätit frukost!

Jag ska nämligen träffa Nicke idag klockan 16:00, han ville fika idag och då tänkte jag att om jag får i mig mitt mellanmål innan jag åker dit, så kommer jag inte vara så sugen på allt och kan kanske njuta av en kopp svart kaffe. 😊

Vad gäller suget efter allt onyttigt så känner jag mig rätt bra. Har inte haft någon craving alls om jag ska vara örlig, utan det har flytit på bra.

Jag ska alldeles strax gå och dricka vatten, för att sedan starta igång med dagens pluggande. Igår tog det mig fan hela dagen att bli klar med första kapitlet i andra uppdraget i Administration så jag känner mig lite stressad. Inte för att jag behöver vara det egentligen då det uppdraget inte ska vara inne för ens den 20/2, men jag har fullt upp och vill helst bli klar i början på nästa vecka så jag kan sätta igång med nästa modul och uppdrag i Information och Kommunikation.

Babbel, babbel nu ska jag sluta skriva strunt och sätta igång med pluggandet.

​Lite helt random bilder från förr.

Likes

Comments

Dagen har gått fantastiskt bra måste jag säga, när jag väntade på mamma stod jag och dansade samtidigt som jag sminkade mig och kände mig bara jätteglad! Skön känsla ☺️

Mamma hämtade mig vid 10, sen har vi åkt runt lite på några ärenden och snart ska vi iväg igen. Det är så härligt att ha sådana här dagar med mamma, dem behövs verkligen. ❤️

Såhär ljust hår vill jag ju ha i verkligheten också!

Likes

Comments

Jahopp. Nu har jag suttit och pluggat sen i morse, med paus för lite mat och Restorate. Snart är det dags för mellanmål! Jag har faktiskt gjort klart två studieguider, den ena ska vara klar nu på söndag (14/2) och den andra den (söndagen den 21/2). Jag har endast kvar en studieguide och ett prov samt uppdrag i Administration 1 som ska vara inne den 20/2. Detta börjar jag med på onsdag. Det känns verkligen som att jag är i fas just nu med plugget. Det känns riktigt bra och roligt såklart!

Hur känner jag mig nu då såhär första dagen? Det känns bra, ingenting är jobbigt alls idag, ingen hunger än så länge i alla fall 😃

Just nu sitter jag och lyssnar igenom Sia's nya album This is acting. Hon är som alltid grym och generellt är hela albumet underbart! En ny favoritlåt är denna nedan.

​Btw, Hilda du är en underbar person och jag kan inte vara gladare över att få ha dig som coach! Tack för att du ville dela med dig här hos mig. Självklart får du skriva fler gånger 😉❤

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det Hilda här bakom skärmen för första gången och jag ska väl presentera mig lite grann i alla fall. Jag är ung, träningstokig, bor i Solna och driver mitt eget företag. Jag är god vän med Jasmine, men just idag är jag här i egenskap av coach. Jag jobbar som hälsocoach med speciell inriktning på viktpsykologi och långsiktiga förändringar och det tar oss lite osökt in på ämnet jag ska snacka om idag - livsstilsförändringen Jasmine ska köra igång med!

Jag (och Jasmine) och förmodligen du som läser har någon gång försökt gått ned i vikt utan att lyckas långsiktigt. Tyvärr har vi ju en hel del olika hinder som oundvikligen möter oss när vi ska försöka gå ned i vikt eller få bättre vanor och de allra flesta dieterna/träningsprogrammen är dömda att misslyckas (läste någonstans att av alla som påbörjar en diet är det endast 1/9 som lyckas att bibehålla sina resultat efteråt? Galet va?) på grund av...ja bland annat att kroppen jobbar emot oss.

Kroppen vill ju alltid bibehålla normalläget och det är tyvärr därför vi känner av en massa tråkiga saker som hunger, huvudvärk, förkylningar, brist på motivation, sötsug osv när vi har påbörjat en livsstilsförändring. Kroppen jobbar emot oss eftersom att vi börjar förbruka dess "nödlager" och buffert, alltså kroppsfettet.

Detta motstånd som kroppen gör, i samband med att vi har svårt att bryta gamla vanor och beteenden samt lever i en extremt mat-fixerad värld (åt skräpmat, godis, fredagsmys, afterwork-ölen, tisdagsvinet, bakispizzans håll alltså) gör att vi behöver ta tag i dessa hinder och komma över dem på olika sätt för att ha en chans att lyckas.

Jag tycker vi har lyckats väldigt bra med det i det här programmet som Jasmine med min hjälp ska köra (och som jag själv precis klarat av 5 veckor av, lika skönt varje gång).

Programmet bygger på några viktiga grundstenar

- Ingen hunger

- Inget sötsug

- Fullständig näring av högsta kvalitet - ingen svält, mer energi, inga förkylningar, balans i kroppen

- Välmående under resans gång!

- Inga måltidsersättningar - riktig mat från början

- 6 mån-period med möjlighet till fortsättning (ingen quickfix men stora, hållbara resultat)

- Bra vanor från början

- Viktpsykologi (hur man skapar nya bra vanor, närvaro när man äter, bli medveten om din kropp och dess signaler och när ska man lyssna på dessa och mycket mer)

- Coaching. Vi behöver alltid någon som helhjärtat stöder oss och som vi kan bolla med. Hur många har vi någon som faktiskt helt fokuserat och närvarande lyssnar enbart på oss själva och som enbart vill se oss lyckas - och som faktiskt ger oss tid/energi/fokus varje vecka? Det är tyvärr ovanligt (inte för att människor inte vill oss väl utan för att man ofta är så upptagen med det som händer i sitt eget liv) och väldigt nödvändigt för att vi ska lyckas i vår resa.

- Förutom under utrensningsfasen: Inga förbud! Man ska kunna unna sig. Mat ska kunna vara gott och man ska få njuta - det är också en del av en livsstil. Har vi med oss detta kommer våra resultat bli mer långsiktiga och livet lättare.


Det ska bli otroligt kul att följa med Jasmine på den här resan och ni kommer säkert få se mig mer här (om jag får för Jasmine hehe) så kan jag ju alltid berätta lite mer om produkterna, om kosten, om vår syn på träning osv... Men kände att det här höll på att bli en roman så man får ju begränsa sig lite grann!

Ha en toppenfin dag!

P.S. Om ni undrar vad det är för stolle som skriver kan ni alltid besöka min och Kickos blogg wellnessprojektet för att ta reda på lite mer om oss.Likes

Comments

Instagram@jasminejense