Fick denna grymt fins paletten med basic färger samt glitter, denna kommer användas flitigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 180 Readers

Likes

CommentsVakna upp till detta är inte speciellt mysigt längre nu när julen är över! Det har verkligen snöat hur mycket som helst, och jag hoppas det går bort lika snabbt som de kom! Det enda roliga med snö just nu är typ om man skulle åka skidor eller något sånt, men annars är det bara jobbigt och i vägen. Just nu längtar jag till sommaren hur mycket som helst, och jag har även bestämt mig för att i slutet på denna månaden när man får in alla pengar ska jag börja spara pengar 200-250 i månaden och detta ska jag göra ända till sommaren! Då har man ju alltså liite att roa sig för i sommar, plus att jag fyller år och kommer även lägga undan lite av pengar jag får när jag jobbar! Såå jag längtar så in i!! Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske bara slappa eller nåt, får se! kram

Likes

Comments
Denna paletten består av väldigt många färger som har med rosa att göra, väldigt fina och naturliga färger, om ni vill kan jag lägga upp en video när jag pratar lite om paletten? Ska användas flitigt! kram

Likes

Comments

Bas: Antingen kör jag mineral puder, eller så kör jag på någon utav foundationen, alltid en primer under, denna är utan olja vilket mattar ner huden och gör att huden inte ser fet ut! Foundationen applicerar jag antingen med händerna eller en borste. Mineral pudret applicerar jag med borstar från Bare minerals.


Contouring i ansiktet gör jag med min palette från Anastasia, finns sex olika färger där i, ni kan läsa mer om den på nätet, hur bra som helst!! rekomenderar!


Ögonbrynen fyller jag i med en ögonbryns penna från kicks, den är krämig även fast det är en penna, och färgen är blonde, den passar mig väldigt bra!


Läpparna varierar, men just nu så fuller jag i dom med en läpp penna från kicks som är lite nude färgad, över det så använder jag mig utav ett babylips som är väldigt nudefärgat och är väldigt återfuktande och luktar mint!

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja det har jag! bland annat börjat gymnasiet och börjat frisör linjen!

Hur har ditt 2014 varit? - Ett bra år och fått många nya goda vänner samtidigt som man har tappat kontakten med en o annan.

Tror du att år 2015 kommer blir bättre? - Det tror jag verkligen!!!

Blev du kär i år? - Ja det blev jag!

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? - 14 januari då mitt hus blev kaos då jag hade hemma fest, haha..! ni som vet ni vet! Sen 4 april då jag var på fest hos en kompis o hitta en person som betydde väldigt mycket för mig en längre tid! sen även 6 juni då man slutade nian!

Bästa köpet? - hmm, asså det är svårt! finns mycket!!..

Vad spenderade du mest pengar på? - Mat tobak och kanske alkohol , haha tyvärr! :))

Gjorde någonting dig riktigt glad? - alla as bra vänner man har umgåts med, nollningarna i början av gymnasiet! alla fester i början av året! och självklart att mysiga sommar kvällar :')

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? - Walking dead - steerner remix // Blame - calvin harris // samsara!! // även i'm an albatraoz / typ dom som mest påminner om året!

Vem har du umgåts med mest? - mina närmaste vänner :)

Hur många kysste du? - ingen aning faktiskt!

Har du haft ett förhållande under 2014? - japp! :)

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? - Nej, 2015 ska bara va ett singel år som jag bara ska ha kul o leva livet på!! :)

Vad önskar du att du gjort mer? - roat mig mer i somras!

Vad önskar du att du gjort mindre? - Lagt energi på fel saker!

Favoritprogram på tv? - svenska hollywood fruar! lätt haha, sen var det ph när det gick!

Bästa minnet från 2014? - Bulgarien i somras!

Största musikaliska upptäckten? - ingen aning, finns många på den frågan!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? haha typ en dam cykel, o pengar, de va inget speciellt :)

Vad gjorde du på din födelsedag? - Va med kompisar och på kvällen min dåvarande pojkvän! :)

Vad fick dig att må bra? - Familj, vänner!

Vem saknade du? - Finns en person som alltid finns bland min saknad och det är min saknade pappa som gick bort 2009! love

De bästa nya människorna du träffade? - de flesta från min klass är jag verkligen så glad över att ha kommit så nära! helt otroligt goa bruds! sen även från parallell klassen, love them girls' !! <3

Det bästa du har åstadkommit i år? - att en kille är inte mycket att ha nu när man är i min ålder, det håller oftast inte hela livet ändå, så varje slösa sin tid på att leta efter en "sådan" haha!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? - Ha så kul du bara kan och lev livet med nära o kära och best friendozarna! pöss


Likes

Comments
Likes

Comments