Jag blev hÀromdagen nominerad utav fina @Readthis att göra denna listan, sÄ nu kör vi!

Hur lÀnge har du bloggat?
Jag har bloggat fram och tillbaka under flera Ă„rs tid, men denna bloggen skapade jag under sommaren 2016.

Varför började du blogga?
Jag ville skriva av mig mina kÀnslor i samband med att min son skulle börja skolan, samt kunna lÀsa tillbaka om vÄrt liv lÀngre fram.

Vem/vilka Àr dina favorit bloggare?
Oj, jag har faktiskt nÄgra stycken. Men dem jag kollar först Àr @Readthis @kikkirebecca @Missjennifer @ssandras och @Josefinnorberg

Vad tycker du Àr roligast att skriva om?
SvÄr frÄga - men jag Àlskar att skriva om min son nÀr de Àr nÄgot jag vill "dokumentera" och kunna minnas tillbaka. Samarbeten och att kunna stÄ bakom produkten Àr ocksÄ fantastiskt kul.

Vem/vilka fÄr du inspiration ifrÄn?
Jag skriver det som behagar mig, fÄr inspiration av mitt mindre hÀndelserika liv.

Tycker du det Àr roligt att fixa nya designer pÄ din blogg?
Haha, nej! Jag har noll koll pÄ hur man fixar sÄnt..

Hur lÀnge tror du att du kommer fortsÀtta blogga?
Det vet jag faktiskt inte alls, men jag hoppas lÀnge. Bloggen Àr ju en dagbok online samt man fÄr en sÄ fin gemenskap med dem flesta utav er lÀsare och den vill jag behÄlla.

Vilken kamera anvÀnder du för att fota dina bilder till bloggen?
Jag anvÀnder mig utav min mobil, iPhone 7.

Vilket Àr sitt favorit stÀlle att fota bilder till bloggen?
Jag Àlskar nÀr de Àr ljust runt om och gÀrna vitt.

Hur kom du pÄ ditt bloggnamn?
Jag har en sÄ jÀkla bra fantasi att ni anar inte, att ta mitt för och efternamn var inte helt fantasilöst.

Om du fick vÀlja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara?
Jag svarar nog ingen pÄ denna frÄgan, jag har bloggen som min dagbok till viss del.

Hur mÄnga bilder tar du pÄ en dag?
Det Àr verkligen sÄ olika, vissa dagar massor och andra ingen alls.

Lyssnar du pÄ musik nÀr du skriver ett blogginlÀgg?
Nja, ibland hÀnder det.

Vem/vilka taggar du att göra denna listan?
@Zezze @FrökenRödlök @Saramadelene

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon kÀra ni, hoppas allt Àr bra med er och att ni sovit gott?!

Jag har sovit helt ok men nÀr klockan ringde i morse snoozade jag verkligen in i det sista, kom upp tio minuter innan bussen skulle köra. Blev rÀtt sÄ stressigt men huvudsaken var att jag kom ivÀg, vÀll i stan köper jag min kaffe och sÀtter mig pÄ bussen mot jobb och dÀr inser jag - mina jÀvla cigg ligger kvar dÀr hemma.. Ni kan tro att jag Àr röksugen, den dÀr morgonciggen Àr rÀtt viktig! Ska frÄga F lite sÄdÀr försiktigt och fint om han kan lÀmna dem till mig sen, lÀr bli en vÀldigt lÄng och pÄfrestande dag för min del annars.

Dagens mÄste Àr jobb 7-15 och sedan fÄr eftermiddagen och kvÀllen bli som den blir, förmodligen lite fix hemma och umgÄs med lillprinsen. Jag Àr inne pÄ min Ättonde arbetsdag men efter idag vÀntar tvÄ dagars ledighet och det ska bli sÄ skönt, har bara varit ledig en dag sen vi kom hem ifrÄn semestern. Men har man mÄl att nÄ krÀvs det hÄrt arbetande, och jag fixar detta.

Vad har ni för mÄsten/planer idag?

Likes

Comments

I DID IT

Vi har möjligheten att vart Är att önska sysselsÀttningsgrad pÄ min arbetsplats, alla Är har det varit en sjÀlvklarhet för mig att arbeta heltiden. Jag har valt detta enbart av ekonomiska skÀl och visst Àr jag lika beroende utav pengarna nu som dÄ, dÀremot har jag valt att skicka in lappen och gÄ ner till 85% nu nÀr schemat ska Àndras.Hur mkt jag kommer förlora ekonomiskt vet jag inte Ànnu men tanken Àr att börja plugga lite smÄtt och sen har jag Àven mitt extra jobb inom ÀldrevÄrden som kan rÀdda oss ekonomiskt. Tanken Àr ocksÄ att försöka hitta fler extra jobb med tiden och komma ifrÄn vÄrden mer och mer.

Jag Àlskar att arbeta med mÀnniskor och inom olika omrÄden i vÄrden, men jag behöver testa nÄgot mer - se vad som passar mig bÀst. Hade sÀkert kunna att gÄ ner Ànnu mer i tjÀnst men det vÄgar jag inte riktigt Ànnu, man Àr beroende av den ekonomiska tryggheten och testar detta ett Är nu för att se hur de funkar.

Ni som arbetar, hur mĂ„nga procent har ni i mĂ„naden? 😘

Likes

Comments

God morgon kĂ€ra ni, hoppas allt Ă€r bra med er och att ni sovit gott?! 😌

Jag har sovit helt ok men var helt matt i kroppen nÀr jag vaknade, men var bara att slÄ upp dem blÄ och efter lite morgonmys med lillprinsen var det dags att gÄ upp och starta denna veckan.

Jag har arbetat lite extra pÄ ett Àldreboende i helgen inne pÄ en demens avdelning, det har varit rÀtt tungt fysiskt men herregud vad det har gÄtt bra. Det Àr sÄ lÀrorikt att göra nÄgot utöver det man Àr van vid och arbeta med Àldre mÀnniskor Àr verkligen nÄgot som berör mitt hjÀrta. Demens Àr dessutom en sjukdom som intresserar mig, den Àr hemsk men samtidigt fascinerande. Har ni nÄgon erfarenhet utav demens och vad tycker ni?

Melvin har studiedag men eftersom bÄde jag och F arbetar idag stÄr fritids pÄ schemat för han, först var mitt samvete lite dÄligt över att han inte skulle fÄ vara hemma - men han var överlycklig att det bara var fritids för dÄ kunde han och hans kompisar leka hela dagen. Det kÀndes sÄ bra i hela kroppen, att han trivs pÄ skolan och fritids Àr stort för oss.

Jag har hunnit fixa med frukost till lillprinsen och snart gjort i ordning mig sjĂ€lv sĂ„ snart Ă€r det dags att bege sig mitt fritids och jobb, sen lĂ€r hela denna dagen försvinna rĂ€tt snabbt. Vad ska ni hitta pĂ„ idag? 😘

Likes

Comments

God morgon kĂ€ra ni 😌

Hoppas ni har sovit gott inatt? Jag har sovit helt ok faktiskt, Àr lite mkt som snurrar i huvudet just nu bara. Det dÀr med att ta beslut, det kan göra kaos i mitt huvud.. Men allt har en mening och allt kommer bli bra, var sak har sin tid.

Fredag och för min del stÄr jobb pÄ schemat, men enbart 7-13 hur skönt? DÀrefter ska jag hÀmta hem min skatt ifrÄn fritids och ha tid tillsammans och njuta som bara den.

Vad ska ni göra idag? 😘

Likes

Comments

God kvÀll fina ni, hoppas att er dag varit bra?!

Min har bestÄtt till största del utav jobb vilket kÀnns helt ok, blir sÄ mkt lÀttare att jobba nÀr man har bra kollegor. PÄ tal om jobb, idag har jag tagit för mig ett stort beslut och detta ska bli otroligt intressant. Kommer jag fixa förÀndringen? Det ÄterstÄr att se.

Nu har jag landat hemma och ska Àta lite sen vÀntar sÀngen, imorgon vÀntar ett extra pass ute pÄ landet. Kort men inte intensivt, tror jag. Tycker de Àr super kul att fÄ lÀra mig nya saker, Àven om det Àr tufft. Jag vet inte om jag sagt de innan men min fasta anstÀllning Àr pÄ ett LSS-boende dÀr mÄlgruppen av boende har autism och har sedan nÄgra mÄnader börjat arbeta lite extra pÄ ett Àldreboende, bÄde med "friska" och dementa - vilket Àr otroligt tufft men lÀrorikt.

Vad arbetar ni med? 😘

Likes

Comments

Min födelsedag nÀrmar sig med stormsteg och detta Äret kÀnns lite annorlunda faktiskt. Jag brukar lÀngta och önska mig massvis av saker, men sÄ Àr det inte denna gÄngen.

Jag önskar mig faktiskt inget sÀrskilt men sÄklart finns dÀr nÄgot och allra högst upp pÄ min önskelista stÄr tid med mina nÀra.

Tid Àr verkligen det mest vÀrdefulla och dyrbaraste man kan ge och fÄ.

Det andra Àr en lÀppförstoring och den önskan har hÀngt med lÀnge nu, men tyvÀrr alldeles för dyrt.

Tredje önskan Àr presentkort pÄ tatuering, jag har en stor tatuering som gjordes södra för spontant och Àr sÄ inte jag - att fÄ tatuera över den vore en dröm, men ocksÄ alldeles för dyrt.

F har frÄgat vad jag önskar mig och mitt svar har varit tid tillsammans, för jag vet inget annat som jag önskar mig mer Àn det. Helt uppskattat har svaret inte varit, men sant om inget annat. Har ni nÄgra tips i materiella ting? För det Àr det han vill veta.

Bilderna i kollaget nedan Àr lÄnade ifrÄn Google, sÄ skulle bilderna tillhöra er sÄ bara sÀg till om ni vill jag tar bort dem.Likes

Comments

Jag kom över en del saker nÀr H&M hade stor rea för nÄgon vecka sen, mest till mig sjÀlv tyvÀrr men Àven lite till lillprinsen. Har lite svÄrt att bestÀlla online till Melvin eftersom han Àr rÀtt sÄ smal mÄste jag helst se klÀderna in real innan jag köper dem.

Första bilden Àr ett set jag hittade till Melvin och han har haft liknande sen nÄgra Är tillbaka, sÄ det var bara ett mÄste! Tycker det Àr lite hÀftigt nu i höst. Det blev Àven en T-shirt men sÄklart glömde jag fixa bild pÄ den. Lillprinsen behöver verkligen nya klÀder, sÄ vet ni bra sidor fÄr ni gÀrna hojta till. VÀxer som ogrÀs och smutsar ner med flÀckar som inte gÄr bort vÀrre Àn gud vet vad och med en mamma som Àr allergisk not flÀckar behövs det nya allt för ofta.

Den andra bilden Àr lite fynd Ät mig sjÀlv, tyvÀrr var den ljus rosa tröjan för stor. Typiskt, men gav bort den till Martina. Men kolla dem rosa shortsen, alltsÄ jag dör lite sÄ fina den var och Àr. Den var dessutom riktigt mysiga och passade alldeles utmÀrkt!

Likes

Comments

God morgon kÀra ni, hoppas ni har sovit gott inatt?!

Jag har trots den hemska upplevelsen igÄr kvÀll sovit helt ok, trodde natten skulle bestÄ utav mardrömmar men det slapp jag. DÀremot vaknat i panik nÄgra gÄnger och kÀnt hur det krupit spindlar pÄ mig, jag hatar dem alltsÄ..

Nu Àr lillprinsen lÀmnad i skolan efter en kort men lekfull och mysig morgon, min Àlskade skatt - vad jag saknar dig nÀr jag arbetar sÄhÀr mkt. Jag ser fram emot morgondagen nÀr vi har hela eftermiddagen och kvÀllen tillsammans, ska försöka ha ork att hitta pÄ nÄgot litet extra.

Jag ska spendera förmiddagen med att stĂ€da lite samt trĂ€ffa Martina en runda, sen stĂ„r jobb pĂ„ schemat resten utav dagen. Vad har ni för planer idag? 😘

Likes

Comments

God kvÀll finisar, hoppas att er dag varit bra?!

Min har bestÄtt utav tolv timmars jobb men har haft en lite bÀttre arbetsdag Àn vanligt, för hur mÄnga spenderar sin arbetsdag med shopping i Ullared? Tror inte det Àr allt för mÄnga och nÀr det vÀl hÀnder, dÄ njuter man lite sÄdÀr extra mkt.

Jag passade pÄ att köpa en ny skolvÀska Ät lillprinsen samt lite nya underklÀder till han, kanske inte dem roligaste sakerna men viktiga. Givetvis var jag tvungen att köpa nÄgot lite roligare ocksÄ sÄ Melvin fick tvÄ nya slime och tre böcker. Blev inte nÄgon super shopping eftersom att jag var dÀr med jobb, men vad gör det nÀr en tripp dit Àr bokat nÀst vecka med min bÀsta vÀn? Det bÀst utav allt Àr vÀll ÀndÄ att lillprinsen var hel nöjd med sakerna han fick och sÄ tacksam.

KvÀllen har spenderats hemma (hos F) i lugn och ro, den korta stunden innan Melvin skulle sova Ät vi och sedan blev det lÀsning och mys i hans sÀng. DÀrefter gick jag in i duschen och nu ska ni fÄ höra det sjukaste och jag överdriver inte - jag har nÀstan precis tvÀttat klart kroppen och sÀtter mig ner i duschen, helt plötsligt ser jag en gigantisk spindel precis vid dörren. Jag fÄr smÄtt panik eftersom spindlar Àr en utav mina största fobier och inser att jag Àr fast, det finns ingen stans för mig att ta skydd och jag kallar pÄ F som kommer och tror jag överdriver. Men den var sÄ stor att Àven han tyckte det var obehagligt, till slut inser jag att det bara Àr att springa förbi den och de gör jag - nyduschad och helt blottad och i panik över att den kan bita mig var fan som helst. Jag ljuger inte nÀr jag skriver att den var stor som en tarantella eller vad de heter, det enda som skyllde var att den inte sÄg jÀtte hÄrig ut. NÄgon som vet vad de kan ha varit och varför fan finns dem hÀr? Det kryper överallt pÄ mig sedan dess, Àven om F till slut lyckades döda och spola ner den.

NĂ€, nu ska jag faktiskt umgĂ„s lite med F och sen försöka sova. Hoppas att ni somnar gott sen, sjĂ€lv lĂ€r jag antagligen ha mardrömmar om spindlar. Godnatt pĂ„ er och dröm sött 😘

Likes

Comments