Header

God morgon finisar, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott?!

Jag har sovit hur bra som helst och mår förvånansvärt bra trots att klockan ringde alldeles för tidigt, brukar annars ha ett illamående på morgnarna men icke idag. Det borde nästan innebära att en kanon dag väntar, fast det återstår att se 😏

Måndag och denna veckan skulle egentligen börjat med en ledig dag, fast som vanligt blev det inte så. Dock står inte jobb på schemat utan en dag med föreläsning i Lund väntar, spännande! Lillprinsen är lämnad på morgon fritids, ska ringa dem om 20 minuter och kolla hur det går för som vanligt är det inget han uppskattar.. Det gör ont i mitt hjärta och lämna han ledsen, men i eftermiddag/kväll får vi ha det mysigt..

Hur ser er dag ut? 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hellu finisar, hoppas allt är bra med er idag?!

Jag städade lite på bloggen igår och har en del kvar, men alla onödiga inlägg ska bort. Det vankas en ny start, antingen börjar jag om på denna bloggen eller skapar en helt ny. Vad tycker ni? Jag är så kluven 🙄

Fredag och en ledig sådan för min del idag, hur skönt? Melvinbus är i skolan fram till 13 och jag har gått en runda i stan och nu ska jag ut till väla en snabb runda. Ska överraska mina älsklingar imorgon, dem ska få lite egentid 😌😍

Vad ska ni göra idag? 😘

Likes

Comments

God morgon finisar, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott?!

Jag har sovit som en prinsessa hela natten men dessa tidiga morgnar är hemska, usch vad det inte är min sak. Tur det snart är helg och en ledig sådan, det ska bli såå skönt med sömn och tid för vänner och familj. Blev som vanligt rätt sent igår också, har en del tankar som snurrar i huvudet.

Det är en del nu men innan måndag ska jag vara klar med vilka beslut som måste tas, blir bara värre av att dra ut på det och osäkerheten blir större. Vad det handlar om, ja det kommer ni få veta nästa vecka när jag har gjort mitt val. Känns som att det är ett steg i rätt riktning om jag tar det beslutet det lutar åt, spännande!

Men nu till dagen, onsdag och för min del står jobb på schemat nästan hela dagen. Passet är egentligen 7-19 men eftersom det ska vara grillkväll på lillprinsens skola idag får jag ta bort några timmar i eftermiddag. Skönt med kortare arbetsdag, men brukar vara rätt slut faktiskt. Däremot ska det bli kul att vara med på skolan ikväll, köpte lite godsaker till oss igår eftersom man ska ha med picknik själv. Håller tummarna för att det blir en bra kväll, man vet ju aldrig!

Hur ser er dag ut, ska ni hitta på något skoj?!

Likes

Comments

Godmorgon finisar, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott?

Jag har sovit som en prinsessa, men alldeles för få timmar. Det var tusen tankar som cirkulerade i mitt huvud igår, att behöva tacka nej till en förändring som vi vill ha känns oerhört tufft. Men vår tid kommer, det var bara inte meningen just nu, måste bara landa i detta beslutet. Tårarna har varit många och fler lär det säkert bli, men det är okej att vara ledsen för efter regn kommer solsken - sägs det i alla fall. Måste dock klara ringa och berätta vårt beslut, det tar emot som fan..

Morgonen har iaf varit lugn, lämnade lillprinsen på fritids för att åka mot dagens första jobb pass. Har tagit extra så blir nästan som delad tur idag, om jag ångrar mig? Absolut! Men timmarna ska in så bara att få dem gjorda. Blir en runda till väla med mami mellan turerna iaf, så välbehövt!

Hur ser er dag ut? 😘

Likes

Comments

God kväll, hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag?

Vi började denna veckan med att jag följde med lillprinsen till skolan, visst var det kul att se han i skolan men att sitta på en soffa och vara lugn är inte min sak. Jag blir rastlös och måste göra något, om så bara skriva för att ha något att göra. Men att observera hur han och dem andra barnen är samt bemötande ifrån fröknar och lösningar på vissa saker, det var intressant och har gett mig lite mer kött på benen. Jag ska diskutera detta lite med min kära mamma, för att se så jag inte överreagerar. Som mamma ser man ju givetvis till sitt barns bästa och kanske hittar små fel, jag vet inte? Har dock nästan bestämt mig att hur jag än ska lösa situationen, så ska Melvin inte gå kvar på den skolan efter sommaren. Det är inget personligt emot fröknar, men det är inte en skola för vår skatt.

Lite kort sammanfattning är att min son var verkligen riktigt lugn när han var på dagis, aldrig någonsin hört något annat ifrån pedagogerna där. Det var aldrig så att han var inblandad i bråk eller konflikter överhuvudtaget, han hade gott om kompisar och lekte alltid med dem, pojkar som flickor. Nu när han började skolan förra hösten blev det en väldigt stor förändring i Melvins attityd och han kom ofta i bråk under skoltid och slutade leka med flickor. Hemma däremot leker han fint med kompisar, pojkar som flickar.. Jag förstår inte riktigt, ni som har barn känner ni igen detta? Snälla, hjälp mig i så fall.

Annars har vi spenderat dagen ute på landet hos mina föräldrar, hur mysigt som helst. Vi var även iväg på ett äreende där som skulle bli en bra förändring, men så blev det inte.. Hallelulja vilket besvikelse! Kan med handen på hjärtat säga att jag har bölat som en idiot och varit förkrossad.. Men nu är planerna ändrade och det blir en annan form av förändring antagligen, spännande.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

God förmiddag kära ni, hoppas allt är bra med er?!

Hos oss är allt bra och vi kickstartar denna vecka med en chans till förändring i vårt liv. Ser fram emot vad eftermiddagen har att erbjuda och hoppas verkligen på det bästa 🙏

Morgonen och förmiddagen spenderar jag i skolan tillsammans med lillprinsen, skulle ljuga om jag sa att det var roligt men absolut givande.

Kommer uppdatera sen, kan inte sitta med telefonen här så passade på under en rast 😌🙈

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Hellu finisar!

Förmiddagen har verkligen bara swishat förbi, lämnade Melvinbus i skolan i morse och därefter blev det direkt mot jobb för ett möte.

Jag var inte helt positiv till detta mötet för kände lite att det är som det är i min/vår arbetssituation men herregud vad det gick bra, så skönt det var att få prata av sig och berätta hur man mår. Tror och hoppas att det blir bra till slut, för vi är många som blickar framåt.

Min dag började rätt bra annars, hade fått ett mejl som kan förändra min och min familjs framtid, en förändring som vi behöver snarast. Dock är det en förändring som innebär att jag på något vänster måste fixa fram 19500 snabbt, och hur det ska bli möjligt vet jag inte. Men hoppet är det sista som lämnar och jag är beredd på att sälja allt jag äger och har, bara vi kan få denna förändring så allt kan bli bra och vi kan komma till ro. Det innebär bland annat utan att säga för mkt att lillprinsen kan få byta skola, att han kan få komma till ro och slippa gå kvar där han idag är placerad. Åh, vad jag vill av hela mitt hjärta. Ska dock "sitta ner i båten" och inte hoppas allt för mkt på det omöjliga, sist det fanns en chans löste det ju inte sig..

Annars då? Jobb står på schemat i eftermiddag och resten utav helgen, så inte vidare händelserikt. Hur ser er dag ut? 😘

Likes

Comments

Jag läser Angelicas blogg och igår kom hennes veckans fråga upp som löd: Har du varit med om en pinsam situation, i så fall vad hände?

Jag tror att dem flesta utav oss har varit i olika situationer som känns pinsamma, jag har en del på lager och kommer faktiskt skriva två stycken här. Dem är så lika men ändå så olika, nu ska ni få höra.. Om ni är jätte känsliga, så sluta läs!

Min graviditet var inte en dans på rosor och jag mådde väldigt illa under hela graviditeten, detta innebar att jag kräktes en massa och inte alltid under kontrollerade former. Att hinna till en toalett eller liknande kan ibland vara svårt, så en dag när jag var inne i stan och skulle ta bussen ifrån centralen luktar det rutten tomat och detta sökte mig direkt så mitt i all folkmassa kräks jag rakt ut. Kan tilläga att det inte heller syntes att jag var gravid eller liknande, så pinsamt!

Den andra saken är ännu värre, men hände också under min graviditet därav dem hör ihop! Jag och min pojkvän sov hemma hos hans föräldrar, då dem höll på att renovera så sov hans pappa med F's dotter i rummet bredvid oss, inga konstigheter egentligen. Men rätt som det är så kräks jag helt okontrollerat och rakt ut över hela sängen osv, bara det där var så pinsamt och värre blev det. F's pappa säger att lukten ifrån "renoveringen" luktar alldeles för skarpt så dem tog gästrummet i källaren och detta bara sekundrar efter att jag kräkts, fattar ni hur mkt jag vill försvinna?

Har ni varit med om något pinsamt någon gång, let me know! Jag älskar pinsamheter och kan skratta i evigheter, så länge jag själv inte är inblandad ;p

Likes

Comments

God kväll finisar, hoppas att ni haft en bra onsdag?

Min har varit helt okej blev lite ledsen efter att ha publicerat inlägget angående förra veckans utvecklings samtal, givetvis skrev jag detta på väg till skolan och väll framme brast det för mig helt.

Jag är glad över att jag skrev inlägget för det fick mig att tänka om en del och fundera, som jag sedan kunde lyfta på skolan. Det är inte alltid lätt att både vara förälder och samtidigt förnuftig och lugn. Verkligen inte i ett sammanhang som den vi befinner oss i, men lyckligtvis har Melvins mentor förståelse för detta och bemöter det bra. Jag är verkligen nöjd med T (mentorn) det enda jag känner nu är att detta skulle berättats tidigare, vilket jag även sa till honom. Skolvärlden är rätt ny för honom och förstår att det är inte alltid lätt med alla problem och hur man ska handskas med dem, men bit för bit och detta bli förhoppningsvis bra. Planen hur vi ska gå vidare är inte lagd men till en början är att jag nästa vecka kommer vara med i skolan en dag, få observera och se hur Melvin är samt studera dem andra barnen. Detta är enbart för att kunna försöka se vad det kan vara som gör att lillprinsen inte klarar av det sociala i skolvärlden, har även pratat med min mamma som har enorm erfarenhet av att lösa problem (enligt mig) och kommer ta hjälp utav henne i detta. Till en början ha med henne vid möte men kanske även att hon är med en dag i skolan, får se vad hon tycker.

Eftermiddagen har spenderats hemma och en del spelande med Melvin - fia med knuff, skitgubbe och fyra i rad. Jag lyckas aldrig vinna i skitgubbe över han, fattar det inte! Tur jag inte är en dålig förlorare så länge det gäller barn, annat ör de annars. Fler som mig? Jag verkligen hatar att förlora och har gjort det enda sen jag var barn. Vi valde att köra på lite snabb mat idag för att njuta utav tiden tillsammans, blev spagetti med tomatsås och vegetariska (kött)bullar. Riktigt enkelt och gott, blev en perfekt matlåda till morgondagens jobb också.

Kvällen lär spenderas i soffan med prision break på tv:n är helt fast, jobbigt fast eftersom jag sitter på nålar hela tiden känns det som. Hur ser er kväll ut?

Likes

Comments

Bloggmiddagen i Helsingborg som @emmamatildaa och Jennifer höll i var som tidigare nämnt helt fantastisk och idag tänkte jag faktiskt visa upp en utav vinsterna från lotteriet. Vi hade fri placering vid borden och vid alla platser la det två nummer som var kopplade till olika produkter, super smidigt och roligt.

Jag hade verkligen tur för båda mina vinster var perfekta och den jag tänker skriva om idag är en stor favorit, nämligen ett kit med produkter ifrån https://www.rosenserien.se/ hur lyxigt?

Dessa produkter var inte helt okända för mig då jag tidigare använt mig utav deras läppbalsam och body lotion, så lyckan med en massa nya saker var total. Jag fick även med ett litet beskrivnings häfte och inledningen i detta tänker jag skriva av till viss del, så ni kan få lite information.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidig ta ansvar för miljön. Våra produkter hjälper huden att effektivt återhämta sig samt skydda och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i våra produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Produkterna är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. De flesta produkter är dessutom miljömärkta av Svanen som en ytterligare garanti för att produkterna uppfyller högt ställda miljö-, hälso- och kvalitetskrav. Produkterna är aldrig testade på djur, vi väljer i stället att ingredienser som är kända för att inte vara allergiframkallande och testar våra produkter på frivilliga människor. Rosenserien har produkter både för kvinnor och män.

Jag kan med handen på hjärtat rekommendera deras produkter till vem som helst och lova att man inte blir missnöjd, och detta säger jag absolut inte bara för att jag fick dessa produkter. Valet att skriva detta inlägget är helt frivilligt och inget krav, så ta mig på orden - deras hudvårdserie är den bästa jag testat.

Har ni testat någon utav deras produkter, om ja - vad tyckte ni i så fall?

Likes

Comments