God förmiddag kära ni, hoppas allt är bra med er?

Onsdag och vi alla är lediga idag, riktigt skönt. Fredrik var snäll och gav mig sovmorgon så jag vaknade för en timme sen och steg nästan precis upp från sängen. Blev en välbehövd sovmorgon även om jag inte längre tycker om att sova bort halva dagen. Jag tycker att nio är en lagom tid att vakna, tänk att få göra de var dag - vilken lyx!

Planen för dagen var att vi skulle åka iväg till en lekplats och åka pulka, men såklart har all snö regnat bort i natt. Hur typiskt? Får se vad vi kan hitta på idag förutom städ och fix här hemma, kanske en tripp till lekplatsen ändå och hoppas där är fler barn ute. Vädret är inte det roligaste men en hel inne dag känns inte helt lockande.

Förresten jag var så osäker igår angående mitt bloggande, om jag skulle fortsätta. Jag älskar att läsa tillbaka sen men just nu är det så mycket på jobb att det känns som vartenda inlägg bli dö tråkigt.. Tänkte på det alldeles för länge och vill gå upp ifrån sängen och hitta motivation. Vi får se hur det blir längre fram, men jag kom fram till att jag inte vill sluta ännu. Kanske ni har tips på inlägg dem dagarna som jag arbetar länge? Har fått några mejl angående länkbyte, till er kommer svar så småningom. Jag måste bara landa lite i mig själv och finna lugnet, nu är jag mer en levande zombie som gör vad jag måste.

Hur ser er onsdag ut, vad ska ni hitta på idag?


Likes

Comments

Detta är en del utav blogg utmaningen under Januari månad som @VictoriaJongard står bakom! Nu är vi halvvägs in och det känns redan lite tråkigt att den kommer ta slut med tiden..

1. Mitt första mål är att börja planera bättre. Jag måste lära mig det, för visst försöker jag men helt plötsligt så har jag tagit mig vatten över huvudet. Detta beror i grund och botten för att jag inte planerar som jag ska. Bloggen har blivit drabbad utav det bland annat, för helt ärligt har min planering gått åt skogen och jag är helt slutkörd.

2. Graviditet är både en dröm och ett mål som jag hoppas kan bli till verklighet inom snar framtid, förhoppningsvis inte helt omöjlig heller. Jag tjatar kanske lite mycket om det, men dem som vet längtan - dem vet!

3. Tid med min familj mer än i skrivande stund är ett mål och dröm, jag måste precis som tidigare nämnt planera bättre och inte vara helt slut på mina lediga dagar. Det har blivit mkt jobb sista tiden och ja, det förstör privatlivet till viss del.

Likes

Comments

Hellu kära ni, allt bra med er?!

Jag har egentligen tänkt skriva hela förmiddagen, men inte alls hunnit.

Dagen består utav jobb 9-22 så det kanske förklarar en del. Veckans blogg kommer upp sen likaså ordentliga inlägg sen! Förlååååååt 😪

Likes

Comments

Denna rubrik är en del utav bloggutmaningen under Januari som @VictoriaJongard står bakom!

Jag har en del rädslor som så många andra, nu får ni veta några.

Min allra största rädsla är att det ska hända Melvin något som gör att han far illa eller blir ledsen, det kan vara alltifrån ett litet bråk med en kompis till något riktigt hemskt. Jag vill alltid att han ska vara välmående, glad och trygg. Hade det varit möjligt hade jag i princip velat se varenda steg han tar och höra vartenda andetag, men de är omöjligt!

Jag är även rädd för döden, att någon nära mig ska gå bort. Dem som står mig nära älskar jag väldigt högt och även om jag inte träffar eller pratar med dem var dag kan jag inte föreställa mig ett liv utan dem. Döden är något man inte kan ha kontroll eller bestämma över och det äter upp mitt psyke i perioder. Jag har fått vara med om två dödsfall och det räcker, inte fler.

Ensamhet är inget jag direkt insett att jag har som rädsla, men jag har ändå väldigt svårt för att vara ensam. Jag är beroende av att ha folk runt om mig till stor del. Visst är det skönt att vara ensam då och då, men inte allt för ofta.

Min nästa graviditet är också något som skrämmer mig, kommer det ens bli en nästa? Förhoppningsvis och om den kommer så har jag en rädsla över hur jag kommer må, min graviditet med lillprinsen innebar till stor del att bo på sjukhuset vilket inte är möjligt nu när jag redan har ett barn. Jag vill inte förlora nio månader av hans liv, det går inte.

Likes

Comments

Veckans blogg

Jag har följt vinnaren i veckans blogg sen långt tillbaka och alltid tyckt att hon levererar bra inlägg!

Helt ärligt var den hon som fick upp mina ögon för att starta en blogg igen, jag blev motiverad av hennes vardags inlägg. För hur kul är det inte att ha sitt liv dokumenterat till stor del?

@ThereseQueen du är en inspiration för mig!

Likes

Comments

Detta är en del utav bloggutmaningen under Januari månad som fina @VictoriaJongard ordnat med. Jag är verkligen imponerad över vilka frågor hon kommit på, vet att jag nämnt det tidigare men kändes värt att nämna igen!

Min allra största dröm är dagens fråga, min första tanke var att detta svarar jag lätt på men nej.. Behövde verkligen tänka efter vad som verkligen är min allra största dröm, det blir faktiskt mer än en.

Den första drömmen är en helt omöjlig, men önskar så att det fanns möjlighet att få träffa dem som lämnat oss. Jag hade väldigt gärna träffat mina farföräldrar och fått lära känna dem samt träffat två utav mina nära vänner som lämnade alldeles för tidigt - jag saknar er var dag!

Min andra dröm är att min familj och mina nära alltid kommer få vara friska och leva ett lyckligt liv. Dock kan man inte bestämma eller trolla bort en sjukdom, så tyvärr förekommer det..

Tredje drömmen är att vi blir en större familj och att jag inom snar framtid bär på vårt andra gemensamma barn, detta är väll den största drömmen som kan bli sann. Men inget är säkert och efter att ha längtat/försökt i ett år, tappar man hoppet. Jag vet man inte ska tänka på det osv, men tror inte att tanken påverkar så mycket!

Min sista dröm är att vinna en stor vinst och få leva ekonomiskt oberoende.

Likes

Comments

Denna helg ligger bloggen lite vilande.. Jag har jobbat väldigt mkt senaste tiden och behöver återhämta mig.. Fick ett sms i morse om att jag såg trött it igår och behövde ta de lugnt. Det stämmer. Visst är bloggen inget jätte jobbigt, men jag kan inte "leverera" när jag är trött.

Veckans blogg kommer upp senare, såklart!

Bloggutmaningen kommer jag lägga upp två inlägg sen (helgens) då jag inte orkade igår.

Hoppas att ni har det bra :)


Likes

Comments

Dagens fråga i januaris blogg utmaning som fina @VictoriaJongard ordnat är väll ändå en dröm?

Hade jag haft turen att vinna 10 miljoner hade jag blivit världens lyckligaste, på riktigt. Pengar är inte allt, men det är mycket!

Jag hade först av allt betalat av exakt allt som finns och njutit av att inte ha en räkning kvar.

Ett hus ute på landet hade blivit aktuellt och jag hade köpt ett som vi hade kunnat renovera och inreda precis i min smak.

Min morfar hade jag hjälpt med en flytt närmare mina föräldrar samt betalat av hans skulder, så han hade fått leva bra.

Barnen hade fått in extra mkt pengar till framtiden på sparkonton.

Jag hade gjort en bröstförstoring samt fixat till ett riktigt vitt och fint leende.

Min familj såsom föräldrar och syskon hade givetvis fått ta del av pengarna också ❤

Likes

Comments

Tänkte dela med mig utav ett väldigt lätt recept men fantastiskt gott. Ni borde prova de, lovar att ni inte blir besvikna! 

  • 5dl socker
  • 13,5 dl mjöl
  • 4tsk kanel
  • 4tsk mald kryddnejlika
  • 4dl vatten
  • 6dl filmjölk

Lägg allt i en stor skål och blanda sen samman med en visp, rekommenderar elvisp! När allt är blandat häller ni upp det på en ungsplåt och sen har det i ugnen på 200grader i 20minuter, hur enkelt?

Man kan äta det som de är, men jag brukar ta smör och gräddost på för bästa smakupplevelsen 👌😍

Likes

Comments