Header

God morgon kära ni, hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott i natt?!

Jag har inte sovit en blund för blev inbeordrad att jobba natten tills idag, inte helt van vid det men det har ändå gått förvånansvärt bra. Kan till och med känna en saknad till att jobba vakna nätter, får nog börja ta lite fler sådana när tillfälle ges.

Lillprinsen är lämnad i skolan/fritids av Fredde så jag får se vad dagen har att erbjuda mig innan det är hämtning av barn.

Melvin ska ha med sig en kompis hem efter skolan idag, så roligt! Håller tummarna för att vädret ska bli bättre så dem kan leka ute också, annars får dem roa sig inne. Planen är hittills att vi ska in om Mc Donalds på vägen ifrån skolan om inget annat så dem får lite mat i magarna.

Vet att jag egentligen borde sova, men ska försöka hålla mig vaken så jag somnar ikväll. Så en aktiv dag för min del måste de bli.

Hur ser er onsdag ut? 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God kväll finisar!

Jag har arbetat hela dagen ifrån cirka elva och allt har gått i non stop. Därav har jag inte hunnit alls med att skriva inlägget ifrån blogg utmaningen men bättre sent än aldrig, så nu kör vi!

Bloggutmaningen har jag tillsammans med fina Jennifer under april månad.

Dagens fråga/rubrik är: Vad föredrar du, hemmakväll eller festkväll? Motivera ditt svar!

Jag föredrar hemma kvällar alla dagar i veckan, hur skönt är det inte att bara koppla av hemma tillsammans med familjen? Särskilt att krypa ner i soffan med täcke och kudde tillsammans med dem man älskar och se en bra film.

Fest kvällar är så mitt gamla jag och jag har haft mina roliga och flippade kvällar!

Det kommer upp en ny fråga/rubrik var dag under hela april månad och ni får mer än gärna haka på, glöm dock inte att tagga eller länka till oss. Bästa utav allt är att det är fri tolkning på frågorna/rubrikerna, så det finns varken rätt eller del.

Likes

Comments

God morgon finisar, hoppas allt är bra med er idag och att ni sovit gott?!

Jag har sovit hur bra som helst och även lyckats trycka av mina larm i morse, inte det smartaste men skönt. Ställde bara tre larm på telefonen igår och tyckte det borde räcka istället för mina annars jätte många larm, men det misstaget lär inte hända igen. Jag har verkligen svårt att komma upp på morgonen även fast jag vet att det egentligen bara är att gå upp när första larmet ringer, kan inte vara ensam om det? Sova är så skönt och särskilt på morgonen, kvällarna är en annan sak för då kommer jag sent till ro.

Lillprinsen är lämnad i skolan i alla fall och det gick hur bra som helst, han var rätt nöjd över att vi hade försovit oss för han slapp samlingen då. Tur i oturen! Nu lär det inte hända på länge förhoppningsvis för jag tycker verkligen inte om att komma sent, känns så respektlöst.. Men ibland händer det och idag var en sådan dag, ingen är felfri.

Jobb står på schemat för min del, egentligen 13-21:30 men ska gå in redan vid 11 för att fixa med lite nycklar osv. Måste vara klart och bra inför privatiseringen nästa vecka, en jäkla massa att ordna med. Skulle ljuga om jag sa att det inte ska bli skönt att släppa alla ansvarsområde, har alldeles för många och utav det har jag lärt mig att i framtiden säga nej. Visst är de kul med ansvar, men lagom är bäst.

Hur ser er tisdag ut? 😘

Likes

Comments

Detta är en del utav blogg utmaningen som jag har tillsammans med Jennifer och hennes blogg finner ni på @TheQueenieSe, vår utmaning är relativt personligt och under hela april månad!

Vi publicerar var dag en fråga/rubrik som vi sedan besvarar, ni får mer än gärna vara med. Glöm dock inte att tagga eller länka till oss om ni väljer att svara på frågorna och vara med, vi vill ju inte missa någons inlägg! Var fråga/rubrik har fri tolkning vilket innebär att det finns varken rätt eller fel, hur bra?

Dagens fråga/rubrik: Nämn tre saker som gör dig glad?

- Min son är den som gör mig allra gladast och att se han lycklig värmer ända in i själen.

- Min pojkvän, herregud vad jag älskar han och behöver han i mitt liv.

- Mina föräldrar och syskon, världens bästa.

Family is forever!

Som ni kan förstå utav texten ovan är jag rätt beroende utav mina nära och kära, så länge jag har dem är jag mer än nöjd och väldigt glad. Visst har även vi våra mindre bra stunder ibland, men vi löser det alltid och har varandra.

Likes

Comments

God förmiddag kära ni, hoppas att ni mår bra?!

Jag mår hur bra som helst, men herregud vilken start på denna veckan. Lite rörigt och annorlunda!
Jobb stod på schemat idag 8:45-12 så enbart lite extra timmar, detta innebar att lillprinsen behövde vara på morgon fritids en halv timme innan skolan började. Vi använder oss sällan av fritids på morgon och helt förtjust i det är han inte och idag var en sådan dag när han visade det.. Jag gick därifrån med en stor klump i magen och så fort jag stängt dörren kom mina tårar, att se han ledsen på riktigt är inget jag klarar av. Mammas plutt 😪

Skickade givetvis ett sms till hans lärare/fröken att dem skulle kolla om det var något sen när han gick över till dem och fick ett fint svar. Dem är verkligen klippor! Lättare att åka till jobbet när man vet att allt blir bra och att han inte är ledsen.

Väll på jobb så visar det sig efter 15 minuter att jag inte ska arbeta, det har blivit lite fel och dem extra timmarna skulle bort.. Skönt med en ledig dag, men samtidigt hade jag sluppit den tuffa morgonen med lillprinsen. 😕

Men nu väntar två lediga timmar innan det är dags att hämta i skolan och jag ska små pyssla lite här hemma varvat med att ta de lugnt i sängen. Behöver en sån dag känns det som och vädret är ju perfekt för lite tända ljus och inomhus mys.

Vad ska ni hitta på idag? 😘

Likes

Comments

God kväll finisar, hoppas att ni haft en bra söndag?!

Vi kickstartade faktiskt vår söndag med brunch här hemma och så gott det var, tror alla tre var nöjda! Ska faktiskt försöka få in det som en vanesak varannan söndag, vi har varit lite kassa på att mysa/lyxa till det sista tiden. Det har varit en del som kommit i mellan, har jag inte jobbat så har jag bokat upp dagarna med en massa annat. Men från och med nu ska det bli lite ändringar, jag måste lära mig att stressa ner och ta det lugnt hemma ibland.

Melvin hade bestämt kompis lek med en kille ifrån klassen så vi åkte och hämtade han runt lunch tid och sen lekte dem fint i några timmar, även Philip en kompis ifrån gården var med en stund. Vet dock inte vad dem lekte för rummet ser ut som ett krig, men de var fullt stim och nöjda barn. Fixade även lite gott mellanmål till dem, pannkaks buffé med alla möjliga tillbehör. Vi körde hem Emilio (klasskompisen) på eftermiddagen så lillprinsen skulle hinna varva ner lite inför kvällen, blev matlagning i alla dess olika former, att tömma frysen på rester är rätt nice ibland!

Jag har bosatt mig i soffan och är helt slut, ska försöka samla krafter för imorgon väntar en arbetsdag och början på sista veckan på nuvarande arbetsplats. Det är en massa som måste fixas nu inför slutet, det ska bli skönt när det är över. Visst kommer jag sakna dem som bor där, men nya äventyr väntar och jag blir mer förväntansfull för var dag som går. Ska bli kul med nya kollegor faktiskt, lära känna nytt folk!

Hoppas att er vecka varit bra?

Likes

Comments

Detta är en del utav blogg utmaningen som jag har tillsammans med @TheQueenieSe under april månad.

Vi kommer var dag att publicera en fråga/rubrik som vi sedan besvarar, ni får mer än gärna vara med. Glöm dock inte att tagga/länka till oss, vi vill inte missa någons inlägg såklart. Frågorna/rubrikerna är valda utefter att ni ska få lära känna oss bättre, men även vi er - hur bra? Det är fri tolkning som gäller, så det finns varken rätt eller fel.

Dagens fråga är: Om du fick ändra en sak med ditt utseende, vad skulle det vara då?

Halleluja, att bara välja en sak är svårt. Det finns massor jag vill ändra på i mitt utseende, säg hej till tjejen med noll självförtroende liksom! Men faktiskt, det finns en sak som jag skulle vilja ändra på först utav allt men som tyvärr kostar mer än vad min ekonomi tillåter. Jag hade velat fixa mina tänder fullt ut, få en perfekt tandrad och otroligt vita.


Likes

Comments

Detta är en del utav blogg utmaningen som jag har tillsammans med fina Tosse under april månad.

Vi kommer var dag publicera en fråga/rubrik som vi sedan besvarar, ni får mer än gärna vara med men glöm då inte att tagga/länka till oss så vi kan läsa era inlägg. Det bästa med denna utmaningen är att det är fri tolkning så alla svar kan bli helt olika och tanken är att ni ska få lära känna oss bättre men även vi er!

Dagens fråga är: Beskriv vad orden bekant - kompis - vänskap, har för betydelse för dig?

Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om detta tidigare och tycker detsamma än idag, så väljer att det får bli samma.

Bekant: Det kan enligt mig vara när man vet vem personen är lite sådär ytligt men knappt känner varandra, det kan ju vara så att man känt varandra tidigare i livet men med tiden/åren slutat umgås. Skulle man/jag träffa en bekant ute så hälsar man kanske byter några ord med varandra men inte mycket mer än så.

Kompis: Vi har nästan all folk vi umgås med ibland, hittar på saker och har roligt tillsammans. Ringer när man har tråkigt eller bara vill berätta något, tar fikor på stan osv. Man kan göra det mesta tillsammans med sin kompis, däremot så litar man inte fullt ut på sina kompisar och håller dem ändå på ett relativt avstånd när det kommer till privata/hemliga saker.

Vänner: Det är liksom det finaste av dem här tre orden, vänner är dem man alltid har och som finns där. Oavsett hur sällan eller ofta man träffas så är dem aldrig längre än max ett samtal bort. Tilliten för vänner är den starkaste och man delar en massa hemligheter, värdesätter relationen till varandra osv. Man kan tillsammans med sina vänner vara sig själv och bli uppskattad. Vänner är dem man ska vårda och ta vara på.

Jag personligen har flest bekanta och kompisar, riktiga vänner är svåra att hitta. Men när man väll hittar sina vänner, då finns dem där och är bäst! Tänk nu på att detta är mina tankar och åsikter, varken rätt eller fel!

Likes

Comments

God kväll, hoppas att ni haft en bra fredag?

Min har varit hur bra som helst, dock inte alls som planerat. Jag hade planerat en massa städ och fixande, så det var klart att det kunde komma roligare saker i mellan. Kort efter att lillprinsen vart lämnad i skolan hämtade Kikki upp mig för lite frukostmys ute på landet, nybakade bullar och kaffe, hur gott och perfekt en fredag? Blev lite prat om allt mellan himmel och jord innan det var dags att bege sig mot Helsingborg igen.

Kikki släppte av mig vid affären så blev lite små handlat till kvällens middag innan det var dags att hämta lillprinsen, handlade även lite saker för att kunna baka. Händer inte allt för ofta men idag ville jag överraska min stora kärlek lite och ha en eftermiddags aktivitet tillsammans med Melvin.

Hämtade lillprinsen vid 13 - tiden när skolan slutade och begav oss hemåt, jag städade och han bakade med stöd ifrån mig såklart. Det blev silvia med grädde och jordgubbar, hur gott tror ni det var? Melvin är verkligen hur duktig som helst i köket och det är kul att se hans utveckling för vad gång han är med och bakar eller lagar mat. Jag ska faktiskt försöka bli duktigare på att låta han vara med i köket och be han om hjälp, i alla fall en gång i veckan så länge han tycker det är kul. Hur gör ni som har barn? Dela gärna med er.

Från det ena till det andra, jag har inte bloggat som jag vill och ska den senaste tiden. Jag är inte ens nöjd med detta inlägget, men ni ska få veta varför. Det har varit oerhört mycket runt om mig den senaste tiden som rört mitt privatliv, det mesta om beslut som ska tas inom arbetslivet - gör jag rätt? Ångest över det har nästan ätit upp mig och känslorna har varit kaos, hoppas ni har överseende. Personer som stått mig nära har visat sina sanna sidor och jag börjar ta avstånd ifrån dem, givetvis är inte det kul och gör mig ledsen. Mitt i allt detta så ville jag nästan ta en paus ifrån allt, men ändå inte, men någonstans där så blev det som att jag glömde bort varför jag bloggar och tappade lusten, kände det som ett tvång. Jag börjar hitta tillbaka, jag ska hitta tillbaka, jag mår bra av att skriva av mig, dela med mig, lära känna er osv. Men jag behöver stöd och förståelse på vägen, det blir så mkt lättare, ni betyder mycket för mig, det gör mig glad att ni kollar in här och vill ta del av vår vardag.

Likes

Comments

Detta är en del utav blogg utmaningen som jag har tillsammans med @TheQueenieSe under april månad.

Vi kommer var dag publicera en fråga/rubrik som vi sedan besvarar, ni får mer än gärna vara med men glöm då inte att tagga/länka till oss.

Dagens fråga är: Vad lyssnar du på för musik, nämn gärna någon favorit!

Jag har en rätt blandad musik smak. Länkar någon här nedan, lyssna gärna!

https://www.youtube.com/watch?v=oXaUpoPJPTk

https://www.youtube.com/watch?v=RqpKDkVzlqU

https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg

Likes

Comments