Halloj!

Det här med glossybox... Hur fungerar det? Är det så att man får hem olika produkter av olika varumärken varje månad? Och tycker ni det är värt det? Det är ju ganska läskigt ändå eftersom man inte har någon aning om vad man får hem. Men ändå väldigt spännande att få testa olika saker, och vem vet? Man kanske hittar sin livs bästa produkt!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Nu var det ett tag sen man skrev här! Vet inte om jag vill börja blogga igen riktigt. Känns som att det var roligare förr! Slänger in en randombild i alla fall.. En såndär snapchat bild..


Likes

Comments

Hallåå igen alla finisar!
Japp, idag ser man ut såhär.. Denna bild är tagen av My story på snapchat så lägg till mig gärna där - jasse_99
Hursomhelst, dagen går ut på att kolla match, eventuellt lite serier och kanske åka hem till bae lite senare på dagen och sova där. Som sagt så är det inte så säkert, men vi får se vad jag hittar på.. För nästa vecka söndag reser jag!! ☺️

Likes

Comments

Om en timme ungefär börjar Sverige - Italien matchen! Är ni taggade? Jag är ganska taggad faktiskt.. Vi får se om Sverige klarar det här den här gången. Dock så tror jag inte att det kommer gå så bra för sverige den här gången heller, men det återstår att se!

Likes

Comments

Nu ska jag och lillen ut och promenera lite.. Det är min mammas bästa väns barnbarn btw.. Vi säger bara att det är min kusin... Så slut på den diskussionen! 😂

Likes

Comments

Hej alla kära!

Alltså ni anar inte hur sugen jag har varit på plankstek dem senaste veckorna, nej det gör ni verkligen inte! Det är såååå gott och det var så jäääääävla längesen! Jag och min pojkvän har försökt oss på att käka det ca. två gånger men varje gång vi gått till restaurangen så hade de köket stängt, vilken jävla otur! :( Sådana saker måååste alltid hända mig, det bara är så. Hursomhelst, så har pappa lovat att han ska bjuda i alla fall, därför är jag ändå väldigt glad. :D Alltså förstår ni vilken kärlek jag har för mat? Det är så obeskrivligt och det går liksom inte att finna ord. Det är min största hobby - att äta mat.

Kolla bara på hur det ser uuut?!?!?!?! Jag typ dreglar snart!

(Bilderna är tagna från google)

Likes

Comments

Hej alla småttingar!

Haha låter så konstigt.. Nej men på riktigt! HEJ!

Jag har haft flera bloggar förut, men på blogg.se. Ni vet när den här fjortisperioden fanns då alla tjejer hade en blogg. Jag var direkt ingen fjortis så, men jag bloggade väldigt mycket för skojsskull ändå. Nu vill jag göra det för att jag just kommit på att det är sommarlov - vilket betyder att jag inte har någonting att göra till jag reser (nästa vecka). Jag tänkte faktiskt inte berätta så mycket om mig själv, utan ni får se och avgöra själv vad ni tror jag är för typ av person. Visst brukar man tycka att det är roligare att läsa en blogg i början där det inte avslöjas mycket? Äsch, jag vet inte..

Än har jag inte tänkt videoblogga eller liknande, då jag inte har en bra kamera, men vi får väl se vad som händer i framtiden.Men jag hoppas på att vi kommer bra överens och att jag kommer fortsätta tycka att det är kul att blogga, så hörs vi mer sen!

Här får ni en annan bild på lilla mig :)


Likes

Comments