Nu har jag kommit fram till beslutet att jag inte kommer blogga på ett tag, pga av priva skäl, jag kommer fortfarande uppdatera på Instagram där ni kan följa mig gypsyprinsess___ med tre under sträck!
Många av er har skickat meddelande till mig och jag uppskattar alla eran kärlek och feedback 😘
Kram Jasmine

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Små badrum är oftast väldigt vanliga speciellt i hyresrätter och bostadsrätter!
Många satsar på att renovera sina badrum inte allra minst för att hitta en fungerande funktion utan även harmoni och balans!
Det är svårt att veta vad man ska göra och jag tror många av oss har just det problemet med att inreda ett mindre badrum!

Här gäller det att inte vara rädd för färg, att ha vitt kan se stilrent ut i ett badrum om inte annat väldigt rent och fräscht.

Men duschen/badet är en fristad för många där man kan slappna av och tanka ny energi, och rensa tankarna under några minuter genom lite värme genom kropp och själ!

Släppa allt runtomkring och bara få vara i din egna värld.

Likes

Comments

Vardagsrummet är det mest populäraste rummet att inreda, nu när våren är runt hörnet står alla inför dilemmat att ändra toner och nyanser!

Dova toner, naturligt material och massor av mönster som dominerar inredningen!

Guld krukor och gröna växer är också väldigt populärt och sticker oftast ut lite extra.

Att inreda  med allt det rätta!?!

Soffan är ju vardagsrummet största investeringen och är också den möbeln som sätter största präglet på rummet!

Antingen bör man välja en soffa som sticker ut och sätter lite sprätt på resterande inredning eller så går man mer mot det neutrala och stilrena som smälter in.
Vilken inredningsstil vill du ha, vilken har du?Vet du inte än så är de ingen fara det finns så många olika ställen att vända sig till och få inspirationer från!
Oftast så brukar man säga att man inreder oftast efter den stilen man klär sig i, och det vet man ju att det kan variera en hel del( skrattar)Så här fram mot våren är det oftast en otroligt  blandning av färger och man ska inte vara rädd för att ösa på då det inte finns några rätt eller fel!
Likes

Comments