Header

My life

Efter att ha varit hos stallet och kollat igenom henne samt göra maten. Så har man laddat upp med inför veckans första avsnitt av Sveriges Mästerkock genom lite pizza ifrån Grandiosa, cola & några avsnitt av The walking dead.

Imorgon så blir de att ta ett lösgörande pass med Modena för att bli lite varm i kroppen inför fredagens dressyr pass + lördagens pass med en ny ryttare på sig. Och för min del är de att bli varm i kläderna inför helgen då de är första jouren sen vi kom till det nya och stallet. Är dock förvånad att jag är peppad till 100% för de, just nu iallafall. Men de återstår att se om man är lika mycket taggad när man väl kommer dit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

My life

Efter att ha varit igång sen halv 8 i morse så kan man nu sätta sig ner i soffan och andas lite innan man drar igång igen. Det ända som står kvar på dagens att göra lista är små kolla på sista uppgiften i första delen i samhällskunskapen. Där man ska göra en enkätundersökning om en valfri samhällsfråga, så ja de är dags att börja geniknölarna och fundera över vad vilken man ska ta plus komma på 5 frågor som folket ska svara på, men vad de blir återstår att se.

Förutom det så ska man värma lite rester från igår för att få lite mat i magen med andligen en film eller en serie framför sig innan man ska dra iväg till stallet för att ta en snabbt pass i pausen, precis som igår. Gud vad jag längtar tills man kan rida i paddocken!! (går säkert att rida där i dag med tanke på all snö som har kommit nu, men är man lätt frysen så är man 😉).

Likes

Comments

My life

Idag så fick de bli att gå upp vid halv 8 tiden för att starta dagen med att tvätta lite kläder och efter att ha startat dom första maskinerna med kläder så sitter man nu med lite frukost framför för sig för att snart ta tag i ännu en uppgift i Samhällskunskapen. Tanken är att man ska hinna göra klart den förra man ska dra iväg till jobbet för att tjäna lite pengar.

Funderar på att ta upp något om jerringpriset då detta har varit en hel så himla stort varje gång en ryttare har vunnit de, men de återstår att se vad jag hittar för något helt enkelt. Och känner jag mig rätt så kommer de säkert bli lite sims som belöning när man är klar med denna uppgiften.

Likes

Comments

My life

Efter att ha tagit veckans först 30 min pass med Modena så fick de bli att åka hem och hoppa in i duschen innan de va dags att bänka sig framför tv:n för att kolla på idrottsgalan, för att se om ridsport sekten kan ge jerringpriset till Peder Fredriksson & All In detta priset för andra året i rad.

Vilket de blev!!! För andra året i rad så tog Peder och Allan hem jerringpriset. Ridsport sekten äger!!😉

Så med de resultatet så fick de bli att dra sig till sängen för att orka upp till den tidiga tvätt tiden. Men för att avsluta alla mina inlägg om 2017 så har jag tänkt att dela med mig av mina julklappar för 2017. Vilket resulterade i;

 Kokbok om Ramen, shaker + mått, blender, vinter ridsövlar,Toffife, gunghäst, egen designad almanacka från personligalmanacka.se & pengar (valde att inte ha ta med dessa på bilden)

Likes

Comments

My life

Efter att ha börjat lite smått med första delen i samhällskunskapen så är de snart dags att börja laga mat som idag kommer bestå av nudlar med röd curry quorngryta, innan man drar till stallet för veckans första pass. Och ja de är väl bara att dra igång att dela med mig av hur min & Modenas vecka ser ut.

Måndag: Joggning.

Tisdag: Joggning. Tvätta kläder. Jobba.

Onsdag: Vila. Möte med läraren.

Torsdag: Lösgörande. Ta ur linser

Fredag: Dressyr. I nya linser. Kvällsfodring.

Lördag: Stalljour. Lösgörande (en kompis ska prova rida Modena)

Söndag: Stalljour. Lösgörande.

Likes

Comments

My life

Alla önskar vi oss dyrare saker i julklapp eller födelsedagspresent men de är inte alla gånger man kan få allt man önskar sig av släkt, familj & vänner. Utan de blir ofta att man får spara ihop och köpa dyrgriparna till sig själv istället och med tanke på ens intresse samt sporten man håller på med så finns de några dyra inköp på min önskelista, där bland annat dessa ingår

Värmebalja till Modena, rid kappa ifrån uhip, systemkamera, bärbar data & en köksmaskin

Likes

Comments

My life, Modena G

Efter att jag kollade på alla tre Jurassic Park filmerna så fick de bli att åka till stallet för att hoppa upp på Modenas rygg igen. Igår så var de dressyr som gällde där man la mest fokus på volter och att jobba henne på den "fyrkantiga" volten, hon skötte sig bra även fast hon till en början inte ville gå framåt. Vilket gjorde att sporrarna fick följa åka på stövlarna idag. Planen var att jobba henne över bommar, men valde att ta ett till dressyr pass där jag fortsatte på samma spår som igår men la extra mycket energi på att jobba med tempoväxlingarna på henne.

Och idag va de en jobbig mamma som satt på Modenas rygga tydligen, vilket gjorde att jag valde att när hon gjorde rätt i galoppen en gång så gick man vidare direkt till nästa övning istället för att tjata på henne och få en bra känsla för både Modena och min del.

Imorgon är de städning, lösgörande ridpass, putsning av utrustningen & hö lastning som står på min att göra lista för denna veckans sista dag. Men just nu blir de att spela lite sims innan sängen kallar 😊.

Likes

Comments

Instagram@jasminehessler