Jag älskar fast and furious filmerna, jag kan kolla på dom hur många gånger som helst! Och jag älskar när dom kör race, okej jag tror ingen bryr sig men jag vill skriva om det så. "London race" är mitt favorit race :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, imorgon börjar skolan igen.. skulle helst vilja ha 3 veckor lov igen men men.. jag längtar till praktiken, att få träffa alla barn igen, jag har lärt känna dom så bra nu så det blir alltid kul att få träffa dom varje dag när jag kommer dit! Och personalen där är så snälla och roliga, jag får till och med en julklapp varje år, förra året fick jag naglack, i år fick jag en poncho som jag använder hela tiden!

Övrigt i julklapp så fick jag kläder, presentkort på h&m och bio, en väska, köks saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, victoria's secret parfym, choklad och pengar. Jag var hos mamma en dag också och träffade 3 av mina syskon, det var kul.

Och så har jag tagit bort min tandställning också, det var ju en bra start på 2015 :)

Ha det bra och ta hand om varandra. Xx

Likes

Comments

Hej, förlåt men jag har glömt att blogga och jag har inte orkat men jag kommer blogga när jag har lust.

Våran hund har gjort illa tassen så han får ha en tratt eller något på sig haha, stackarn


Likes

Comments

Jasmine V är min idol, hon är så bra! Lyssna på hennes cover på "Me and my broken heart" :)

Likes

Comments

Hej. Idag är det måndag igen och jag har praktik den här veckan också. Igår kväll kunde jag inte somna, jag somnade vid kl 2 och vaknade kl 5. Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik, jag spelar sönder selena gomez nya låt "the heart wants what it wants" och jag kan redan texten. Hoppas ni har en bättre måndag än jag!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort någonting, bokstavligen. Jag har bara legat i sängen och lyssnat på musik. Till middag åt vi tacos och nu blir det godis :) Ha en trevlig lördagkväll

Likes

Comments

Hej! jag har tre saker att berätta, det första är att Alexa vega följer mig på twitter 😱 hon är en jätte bra skådespelerska, hon är gift med en sångare som heter Carlos pena, han är jätte bra.

Den andra saken är att min mamma och låtsas pappa kommer idag, det ska bli kul. Jag saknar mamma :(

Och den tredje saken är att vi har fredagsmys på praktiken idag, vi fick glass och massa gott. Ha en bra fredag :)

Likes

Comments

Alla är lika värda, eller hur? Var alltid dig själv, var glad för den du är, lev livet som du aldrig levt det förut, man vet aldrig vilken dag som är den sista, det kan vara vilken dag som helst.

Likes

Comments