Då tackar vi Götet för denna helgen. Det har varit så skönt att få komma hemifrån och bara fått tagit det lugnt.
Det hela började med att vi kom till hotellet runt två tiden. Det rummet som vi fick hade stora fönster som gick från golv till tak med en utsikt som var jättefin. Rummet var jättefint och det levde verkligen upp till mina förväntningar.

Det som hände sen var att vi gjorde oss hemmastadda. Jag kollade på en fotbollsmatch mellan IFK Göteborg och Malmö ff (det blev 1-1).
Ungefär kl. 16.45 gick vi till bion som låg tvärs över gatan bara och där kollade vi på smurfarna, den var helt okej men jag skulle rekommendera den för de lite yngre barnen.
Efter bion så gick vi till donken och hämtade mat, eftersom vi skulle se på smartare än en 5:e klassare. Efter allt detta så gick vi och la oss eftersom det hade varit en lång dag.
Dagen därpå så gjorde vi inte så mycket mer än att vi åt frukost på hotellet och duschade, sedan så åkte vi hem med ett stop i Alingsås för att gå in på vimpeln och handla lite.

Sammanfattnings vis så tyckte jag att denna helgen har varit skit bra och kommer definitivt komma tillbaka till det där hotellet. Jag rekommenderar starkt scandic opalen i Göteborg👍🏼

Nu säger jag tack för mig så ha det gött haj❤😂

Förlåt för dålig bildkvalitet😢

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka efter ett litet uppehåll ifrån bloggen, pga personliga själ. Men nu är jag tillbaka starkare och gladare än någonsin. Jag kommer att vara mer aktiv här, eftersom denna bloggen är något jag vill kunna syssla med i framtiden också.

Nu till varför jag inte har varit så aktiv på bloggen, och det är för att jag inte har mått så bra helt enkelt. Det har gått en massa tankar i mitt huvud och de har bara snurrat runt där utan att jag har kunnat komma fram till något bra svar. De här tankarna har gjorde så att jag började att tvivla på mina vänner, de gjorde så att jag tog avstånd från mina vänner och de gjorde så att jag mådde så himla dåligt psykiskt. Jag kan inte förklara med ord hur jobbig denna perioden var för mig, men det enda jag vet och önskar är att ingen människa ska behöva gå igenom det som jag gjorde. Jag kan bara säga en sak och det är att inte hålla det hemligt för någon, jag tycker att man ska berätta för en förälder, lärare, mormor/morfar, farmor/farfar eller en kompis m.m. Gör inte som jag och håll det för dig själv, för att en dag exploderar du och då kommer alla känslorna på samma gång och då är det jätte svårt att få stopp på de. Jag har testat det massor av gånger och jag ångrar det varje gång. Men om man vill vara en "cooling" så visst då får man vara det, men då får man också betala för det och det kan vara rätt så jobbigt.

Jag är inte perfekt, du är inte perfekt ingen är perfekt. Folk som tror att de är perfekta snackar bara en massa skit snack. Vi är människor inte robotar, vi är föda till att vara just människor inte föda till att vara perfekta robotar.

Så med det sagt så vill jag bara säga att var den du är och låtsas inte vara någon du inte är.

Puss och Kram Jasmine

Likes

Comments

Idag har jag varit i Göteborg med 3 av mina bästa kompisar. Vi var först på universeum i ungefär 1,5 timme. Sen så gick vi till femman huset och åt, shoppade, fikade och sen så shoppa vi lite till. Vi hade det jätte trevligt och ska göra om det snart igen. Men, nu är det skönt att vara hemma. För att nu har jag så ont i mina fötter. Ett tips gå inte med stövlar som har en lite högreklack😂

Toppen: Gina tricot 129 kr
Kjolen: HM 50 kr

Ha det gött haj😂

  • 17 Readers

Likes

Comments

Då var 2016 slut och jag känner en liten lättnad av det. Det har varit ett händelserikt år på alla sätt och vis.
Mitt nyårslöfte är att jag ska vara och tänka hälsosammare och jag ska se till mitt eget bästa lite mer.

Min jumpsuit är ifrån Lindex och skorna är från skopunkten.

Nu vill jag hälsa er alla ett riktigt gott nytt år🎉🎉

  • 17 Readers

Likes

Comments

Detta är några av mina julklapparna som jag fick.
Det som är på bilden är: Nellie Berntssons bok, ett iPhone skal, ett silvrigt berlock armband, ett halsband med en månadssten, en regal klocka i färgen rosé guld och en svart chocker.
I år så fick jag inte så mycket men jag är ändå väldigt glad att jag fick så fina och bra julklappar som jag ändå fick.

  • 22 Readers

Likes

Comments

Idag blev det en liten tur till Alingsås där jag handlade födelsedags presenter till lilla syrran det blev även en tv till mig som jag är jätte nöjd över👌🏼
Sen så kom vi hem och myste till det lite och nu så sitter vi och spelar Bingolotto och har det gott❣️

  • 18 Readers

Likes

Comments

Hej! Vet inte riktigt om jag ska skriva om det här men känns ändå så viktigt att ta upp. Detta gäller alltså Tova Helgesson och hennes förre detta pojkvän Raed. Jag tror att alla har hört talas om det men inte riktigt bryr sig och det gör mig riktigt förbannad, eftersom detta är en sån allvarlig sak och det är inte okej att de sker. För er som inte vet vad det är jag pratar om så kan ni gå in på youtube och kolla på Jocke och Jonnas senaste video som heter #backatova där dom tar upp allt som har hänt plus lite till. Men det jag ville komma fram till var att psykisk misshandel gör minst lika ont som fysisk. Bara för att psykisk misshandel inte syns så betyder det inte att det inte gör ont. Man behöver inte ha blåmärken bara för att man har blivit misshandlad, blåmärkena kan sitta på insidan och dem går oftast inte bort.
Detta var allt jag ville säga och jag hoppas att ni backar Tova i det här. #backatova ❤️❤️

  • 17 Readers

Likes

Comments