Sjunger, dansar, jonglerar, trollar eller målar du? Eller gör du något annat du vill visa upp? Då är UKM helt rätt för dig! En festival för och med unga där man får visa upp sin talang med chans att gå vidare till en regionsfestival. Missa inte årets festival för unga!

Detta är andra året jag är med och arrangerar UKM. Det har varit så otroligt roligt och få vara med och skapa en sådan rolig festival. UKM som står för ung kultur möts och är en festival för unga mellan 13 års tidiga tjugo års åldern. Under förra året lärde jag känna många nya människor som jag fortfarande har kontakt med. Denna festival har gett mycket till mig och jag hoppas den kan göra detsamma till dig. Anmäl dig innan det är försent och visa vad just du går för!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är några bilder på gårdagens outfit. Det var inte meningen att bli helt svart utan det bara blev så haha... Jag fick i alla fall en chans att använda mina nya skor så det var positivt. Ska nu njuta av min sista lediga dag och jag hoppas ni gör detsamma!

Ha det bra<3

Likes

Comments

Söndagskvällen spenderades på bästa sätt. Eftersom att måndagen blir ledig så blev söndagen som en extra lördag istället. Detta betyder väll att det blir måndagsångest istället?

Kvällen startade med sex glada tjejer på Pinchos. Vi var förmodligen de tjejerna som satt bredvid er vilket pratade lite för högt och skrattade onormalt mycket. Vi hade iallafall en väldigt trevlig kväll med väldigt god mat<3
Det var ett tidigt firande för min födelsedag som kommer snart, och om ni undrar önskar jag mig en moppe från mina kära föräldrar.
Kvällen avslutades sedan hemma med långa diskussioner om livet och framtiden.

Ha en fortsatt bra söndagskväll och godnatt till alla mina kära läsare<333

Likes

Comments

​Långfredagen är nu här! Det firas med en jättegod banankaka. Mamma upptäckte att detta var ett perfekt sätt att använda övermogna bananer som man inte vet vad man ska göra med. Detta har gått och blivit min favorit fika och gud vad den är saftig! Själv så är inte sockerkakan en hit eftersom att jag tycker den är för torr. Denna däremot är inte alls torr. Bananen och chokladen smälter i munnen och det är underbart. Rekommenderar er verkligen att testa den. Den är perfekt med en klick glass eller bara lite vispad grädde bredvid. Receptet som jag använde hittar ni här! http://www.ica.se/recept/banankaka-4261/ 

Ha en fortsatt bra fredag!


Likes

Comments

​Köpte in dessa snyggingar igår vid besöket på gekås. Super nöjd med dom verkligen och jag köpte dom till ett väldigt bra pris. Jag var dock väldigt osäker på storleken men valde storleken mindre vilket förhoppningsvis kommer att funka bra. Har aldrig haft skor från märket Vagabond förut, tror jag, men dessa älskar jag!! Dom är väldigt festliga men klacken är väldigt tjock så att dom funkar även att använda vid andra tillfällen.

Likes

Comments

Hej bloggen!
Jag kan äntligen berätta hur det har gått med resan. Jag ville vänta lite med att gå ut med det innan jag visste säkert hur det blir. Som ni kanske räknade ut när ni läste rubriken så kommer jag inte att åka. Hela situationen är väldigt komplicerad och vi har bestämt oss att inte söka visum och vänta med resan istället. Det beror på en del personliga anledningar men vi har bestämt att så fort vi får chansen så åker vi. Jag var väldigt ledsen i början men jag har accepterat det nu och jag stöttar mina föråldras val.

Vi hörs snart

Kram Jasmine
❤️
(Och ja jag ska börja skriva Jasmine ist)

Likes

Comments

Hejjj❤️

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu. Det har hänt en del saker angående vår resa till LA den senaste veckan så därför tänkte jag berätta hur det ligger till.

Som ni kanske vet så bokade vi hela resan dit för några månader sedan. Pågrund av alla terroristattacker på sistone så har USA infört en ny lag som säger att de som har besökt länderna, Iran, Irak, Syrien osv... Får inte komma in i landet utan ett visum. Om ni inte vet vad ett visum är så är det liksom som tillståndet vi söker när vi ska komma in i USA. Fast ett visum är lite dyrare och jobbigare att få.

Vi har dock aldrig sökt ett visum förut men mina kusiner har gjort det när de kommit till Sverige från Iran. Kort sagt så var jag och min familj i Iran förra året och därför kan ingen av oss komma in i landet utan visum. Detta är väldigt konstigt för många eftersom att Iran inte haft något och göra med terrorist attackerna. Just nu är allting lite förvirrande eftersom att USA inte satt ett datum om när lagen ska införas och därför vet vi inte säkert om vi behöver ett visum. Ett visum kostar mycket pengar och du kan bli intagen på intervjuer, därför så inväntar vi tills vi säkert vet att vi behöver ett.

Vi har sökt ett tillstånd för att se om vi får de och vi kommer få svaret i eftermiddag därför är jag lite nervös.

Så ligger det till just nu och jag hoppas att ni inte blivit allt förvirrade. Ha en fortsatt bra dag så kommer jag uppdatera om vad som händer
❤️

Kram Jas
❤️

Likes

Comments

Hallå människor👅
På torsdag går jag på jullov och beger mig mot Spanien. Det ska bli super härligt med lite värme och sol nu mitt i vintern. Vi ska fira jul där med mina kusiner från Frankrike. Så taggad på att få dekorera lägenheten och bara skapa lite julstämning. Dessutom så har jag inte köpt en enda julklapp ännu så det måste bli gjort där med. Ikea finns i närheten med så vi kanske kan äta lite svensk julmat och köpa andra roliga saker
🤘👅
Håll er uppdaterade för annat roligt!
Kram Jas
❤️

En spontan selfie👅

Likes

Comments

Hej hörni!

Senast jag uppdaterade på bloggen var från Budapest. Jag har verkligen inte haft lust att ta upp datorn och blogga​ nu under denna tiden. Jag har haft väldigt mycket med skolan och annat och jag kände att det går före. Men nu är jag tillbaka igen och det är jag väldigt glad över. Fler resor är på väg och jag vill dela med mig av mina upplevelser med er! 

Hoppas ni får en bra början av veckan så hörs vi!

Kram Jas

Likes

Comments