Jasmine Carlsson

Fick hem min studentmössa igår och är så himla nöjd!!!
Längtar så himla mycket tills vi springer ut ur skolan och ut till friheten, för en dag😂
Jag ska idag skicka in mitt cv till några affärer idag och hoppas på det bästa.

Denna vecka hopps jag kunna blogga lite då det är lov, men jag har väldigt mycket saker som ska göras så det kommer nog ändå inte bli så mycket, men vi får hopps på det bästa.

Pusspussss

Likes

Comments

Jag har varit borta från bloggen i typ 2veckor😁
Men har inte haft något att skriva eller ja ingen läser ju detta ändå men kände för att lägga ut lite bilder på vad för tatueringar jag vill göra☺️

  • vardag

Likes

Comments

  • ​Jag vill tatuera in ett hjärta på sidan av bröstet under bh bandet.
  • Jag vill åka utomlands i en månad och lära mig att surfa.
  • Jag vet inte hur man sminkar sig eller att göra någon frisyr i håret. Jag kan bara göra en enkel fläta och platta håret! 
  • Det bästa jag vet är att lyssna på mina kompisar när de sjunger så otroligt bra.
  • Jag lever för Gymnastiken och kommer ALDRIG välja bort det för något.  

Likes

Comments

Helgen var varit mysig, i fredags så träffade jag Louise direkt efter skolan och åkte hem till henne och åt en hemlagad pizza (den på bilden)😘 sedan åkte vi in till stan för att sätta oss på en bar och mysa. Senare på kvällen träffade vi upp våra kompisar och gick till en klubb och dansade massor!

Idag så döptes mitt kusin barns barn i Frötuna kyrka och på bilderna så finns dagen outfit. Super mysigt och nu ska jag börja plugga igen och få klart massvis med saker, önska mig lycka till!

  • vardag

Likes

Comments

Mitt liv har blivit väldigt upp å ner senaste tiden.. Jag är aldrig hemma längre. Jag åker till skolan runt 08.00 varje dag och kommer hem vid 23.30 tre gånger i veckan. På onsdagar kommer jag hem sent efter skolan då vi har musikal rep så då kan jag inte göra något, det blir hem äta och sen plugga eller gå och sova. Fredagar slutar jag vid 12.00 men då är jag så slut så jag går bara hem och sover eller så träffar jag någon så att jag ändå inte är hemma. Jag måste ta hand om mig så att jag inte går in i väggen snart. Känner bara hur jag mår sämre och sämre och är trött hela tiden, men jag kämpar på!

Måndag tisdag ser alltid lika dana ut med skola träna barn och sedan träning men i onsdags så hade mina underbara vänner i musik klassen sin slutproduktion!!
Dom var så otroligt bra, satt med gåshud genom hela konserten!

Idag blir det träning snart sen blir det sova hos Johanna💛 så himla skönt att jag får sova hos dom på torsdagar, det betyder så himla mycket!

Imorgon ska jag och min kompis sätta oss på en bar och bara snack skit å dricka😂 ska bli väldigt mysigt!!

Pusspusspuss vi ses i helgen🍒

Likes

Comments

Min helg har varit helt underbar. Jag har bara träffat kompisar och pluggat! Helt jävla underbart.

Lördags kvällen bestod av Louise A och jaz, vi åt mat och bara snackade skit. Så mysigt det bara kunde bli. Drog hem runt nio så var hemma runt halv elva tiden.

Söndagen har bestått av en heldag hos Louise H med Linnea för att fira Louise födelsedag😍 stort grattis till dig beautiful! Vi år brunch och kollade sedan på hsm, så himla kul att titta på de filmerna igen efter en sån långt tid. Jag skulle egentligen ha åkt på träning runt sex men jag hade för mycket mensvärk så kunde knappast röra mig från soffan hos Louise. Jag fick vänta ut smärtan för att sen försöka dra mig hemmåt. Kom hem för några timmar sen och har nu ätit och pluggat.

Nu ska jag försöka sova. Puss å kram finisar

Likes

Comments

Fredag - Dagen börjades hemma hos Johanna i Vallentuna sedan vidare mot skolan. Lyssnade på en föreläsning om Nepal som tog allas hjärtan med storm💛 så fint & vill bara åka dit och hjälpa alla nu.
När skolan var slut så gick jag och mary till danssalen och jobbade på vårt Gymnasiearbete och sedan gick vi till Täby c för att hänga i flera timmar tills bion började :) såg "the 5 wave" så himla bra film!!!!!!
Filmen var slut runt halv 12 så var hemma vid 01.00😁

Lördag- idag när jag vaknade så började jag plugga religion direkt för att sedan åka på 7års kalas. Super mysigt! Nu är jag påväg mot Täby igen för att träffa Louise & Jaz. Vi ska ha mys kväll och äta middag och lite ost och kex. Vi får se när jag kommer hem ikväll för imorgon är det en ännu mer fullspäckad dag som väntar!

Pusspuss mina fina!

Likes

Comments

Sitter just nu framför min dator och ska börja plugga, har en uppgift som måste in ikväll och sedan några andra som jag måste bli klar med idag/fre då jag har träning imorgon och hinner inte plugga då.. Är så stressad men försöker få allt att funka ändå!

I veckan har jag gått i skolan och tränat, inget speciellt. Imorgon efter träningen så ska jag sova hos min kompis då jag börjar vid 08.30 på fredagar. Hon bor i Vallentuna så då får jag sova längre, så skönt!
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och hoppas på det bästa!
Pusspusspuss

  • vardag

Likes

Comments