Hej!
Igår frågade Patricia om vi skulle gå milen idag som vi faktiskt ganska ofta gör. Vi går och pratar och efter 2km börjar de ösregna!! Självklart ville ingen av oss gå en hel mil i ösregn så vi gick femman istället och var helt dyngsura när vi kom tillbaka till bilarna. Sånt man får räkna med nu när det börjar bli höst, kallt, mörkt, blött och tråkigt. Haha. Nä min inställning till dom kommande månaderna är faktiskt helt bra. Det är efter jul som det är otroligt segt.

Så efter jul skulle jag gärna vilja resa. Inte direkt efter utan i februari-mars nån gång och vara borta nån månad. Hade varit underbart.
Men på tal om Patricia som jag var ute och gick med idag lärde jag känna när jag började på mitt nuvarande jobb 2014. Jag gick även i samma klass som en av hennes bästa vänner så vi började umgås och har gjort det sen dess. I vintras var vi iväg på en resa i Thailand tillsammans med Emma och Evelina. Det var Najs, ska lägga upp bilder från den resan nån dag!

Ha en fin onsdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Sitter här på jobbet efter att ha haft ett 12timmars nattpass. Inte nog med det passet så ska jag sitta i ytterligare 4 timmar på möte, får se om jag orkar stanna hela. Mötet jag ska vara på idag slutar 14 så jag antar att min dag kommer resultera i att sova, jag tror faktiskt jag skulle kunna sova från när jag kommer hem och hela natten haha. Får se, ta de lugnt ska jag iallafall göra.

Igår tog jag det lugnt på dagen sen så hämtade jag upp sötisen zeinab från jobbet och var med henne. Zeinab är en av mina äldsta och bästa vänner. Hon är omtänksam, spontan och rolig (ibland). Love her.

Likes

Comments

Hej!

Har äntligen tagit tag och startat en blogg. Har länge tänkt att göra det men har aldrig blivit av. Anledningen till varför jag startar en blogg är dels för att jag vill dela med mig av min vardag samt ett minne för mig själv så att jag kan kolla tillbaka och se hur najs man hade det eller haha hur sorgligt man hade det. Nää men ni kommer få följa med mig i mitt vardagsliv som involverar jobb, familj, vänner och pojkvän och kanske träning någon gång i månaden.

Och vem jag är då?

Jag är 21 år gammal och tog studenten 2015. Just nu jobbar jag som stödassistent på ett gruppboende. När jag inte jobbar umgås jag med mina vänner, familj och pojkvännen när vi äntligen har tid. Älskar att fika och kan strosa runt i butiker i flera timmar utan att köpa något. Just nu är jag också fett förvirrad över vad jag vill göra i framtiden. Har jobbat sen jag tog studenten och känner att det kanske är dags att börja plugga snart.

Vardagsliv, jobb, stress, glädje, häng med vettja

Likes

Comments