View tracker

Asså är så trött och hängig. Fattar inte varför hösten gör en förkyld, står i kortbyxor och väntar på bussen från gymmet. Nice att den kommer också verkligen. Känner mig bara allmänt irriterad på den här dagen och i förväg, på lördagen också. Tur att min blogg är så positiv hela tiden (sarkasm å andra sidan) men det är väl nice att jag kan ta ut min ilska någonstans, för att ta i med hårda vikter orkar tyvärr inte min kropp. HATAR FÖRKYLNINGAR OCH ALLT ANNAT MED FÖR DEN DELEN idag. Imorgon jobbar jag och det ska inte heller bli kul för jag är på skit humör.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag hatar jag mig själv lika mycket som själv livet, jag hatar allt idag. Jag har ångest så att jag bara vill spy och får ännu mer ångest av att inte veta vad jag har ångest över. När försvinner den här känslan egentligen?

  • 55 readers

Likes

Comments

View tracker

Har precis varit och sprungit o ska typ duscha snart. Börjar jobba vid 13.30 till 21 ikväll så borde göra iordning mig också efter det... Vädret suger apa och jag fryser ihjäl av att ens vara i Sverige????? Men jaja det är ändå snart vinter. Aja vet inte vad jag ville komma fram till hahahaha

  • 117 readers

Likes

Comments

Klockan är 7 och jag är påväg till jobbet för att jobba till 15. Sen ska jag hem och umgås med familjen för imorgon är jag LEDIG! Jobbar dock söndag men jaja... Och spm vanligt när jag är ledig eller slutar tidigt för en gångsskull är vädret inte på min sida. Igår var det fint väder och då jobbade jag 14-21 och var tvungen att gå och lägga mig så fort jag kom hem typ...😩

  • 171 readers

Likes

Comments

Blääää är så trött och ska jobba till 15. Börjar kl 07 och är egentligen inte alls på humör för att jobba då jag har ont i magen och är trött, men jag får kämpa kämp kömpa så orkar jag!

  • 195 readers

Likes

Comments

Assså nör man jobbar från 7 men vaknar 06.15!!?? Fick ruuuuusa upp o ta med mig en kvarg till frukost.. Ingen lunch eller mellanmål liksom o promenerar dessutom så ber verkligen att jag kommer itid nu

  • 202 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Eller haha jag har varit vaken sen 05.. Jag hade ett spinningpass 06.30 imorse och var därför uppe redan vid 5, kom hem för ett tag sen och har precis duschat och ska väl hitta på något med familjen bara innan jobbet. Jobbar 16-21 idag så jag hoppas att det går fort för jag är superduper trött, och efter att ha jobbat 7 dagar i streck förra veckan (måndag-söndag) är jag rentutaagt helt död hqhq

  • 208 readers

Likes

Comments

Är ute med Chanel och vi aka börja promenera hem, har nämligen tvättstuga idag och måste verkligen tvätta... Var på jobbintervju i måndags och jag fick det, wihoooo. Kommer jobba på ett hem med människor som har olika funktionshinder och tror att det kommer passa mig mer. Jag längtar tills jag får gå på min introduktion och tills jag får träffa brukarna jag kommer ha. Aja jag ska hem nu och tvätta o käka och kolla på JOHAN FALK!!!!!!

  • 242 readers

Likes

Comments

Inatt vid 02 lämnar vi vårt hus här i spanien, känns lite tråkigt att lämna värmen och allt sol och bad samtidigt som jag längtar hem. Men jag har en sån ångest inför flygresan så jag bara vill gråta, usch vad jobbigt det är att flyga. Men iallafall så ska vi hem och jag saknar att få ligga i min säng och att få sova ensaaaaaaaam! Har ju sovit med min kusin, eller inte i samma säng men i samma rum och hon snarkar sååå mycket..

Hoppas att Sverige levererar ett relativt
Nice väder när
Vi
Kommer hem

Likes

Comments

Vi kom till Spanien igår efter många om
Och men. Men nu är vi äntligen här och det är superduper härligt väder, vaknade vid halv 7 och sen har vi gått på promenad och ätit frukost. Idag ska vi bara bada och mysa vid stranden.

  • 276 readers

Likes

Comments