Vilket bröllop! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte föll några tårar, speciellt när bruden kom in. Min finaste Elaf och min finaste Adam, ALL lycka till er!


Bilderna är tagna med mobilen, lägger ut bilderna från fotografen så fort jag får dem.

Likes

Comments

Idag gjorde jag inte så mycket, tränade lite snabbt på morgonen och därefter spenderade jag ca hela dagen med att plugga fysik. Vi har fysikprov ungefär två veckor efter sommarlovet, går bra direkt...

Runt 10 på kvällen träffade jag Louise ganska spontant, vi gjorde inte så mycket utan satt och pratade om allting. Saknad och älskad vän!

Ska kolla klart Twilight nu och sen sova. Imorgon inträffar äntligen den efterlängtade och stora dagen, nämligen min kusins bröllop.

Älskar oss

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?
- 18 år, 99:a.

2. Vilka yrken har du jobbat med?
- Kassör, servitris, städare, köksbiträde-ish, intervjuare.

3. Framtidsplaner?
- Gå läkarlinjen på antingen Karolinska institutet, eller Linköpings universitet. Därefter specialisera mig inom hjärnan, så att jag blir hjärnkirurg. Sedan vill jag givetvis gifta mig och skaffa två barn.

4.Vad lyssnar du på?
- Loft music av The Weeknd.

5. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
- Mina kusiner, de hjälper mig verkligen med allting. Bokstavligt talat.

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma till länken

Likes

Comments

Jag tar nästan aldrig bilder, men här får ni några från lyckade och roliga kvällar. Höjdpunkten var självklart bråvalla. Vilken kväll det var!

Likes

Comments

Fixade precis klart mina naglar hos Cruz Nails Salong. Heidy Cruz som är ägarens syster gjorde mina. Vi har varit bekanta i ca 2 år och hon gjorde ett underbart jobb! Underbar tjej. Om två dagar är det bröllop, är så himla nervös men ändå exalterad. Min klänning för övrigt är magisk.

Likes

Comments

Min mobil slutade att fungera i förre går, jag tänkte att det var dags att köpa en ny Iphone. Jag har sedan länge velat köpa en ny, men när jag satt och kollade på Iphone 7 plus och inte kunde bestämma mig mellan matt svart eller röd, kom min kusin med en underbar idé om att istället vänta till Iphone 8 plus som kommer i oktober. Stora problem jag har, inte sant?

Har för övrigt skaffat ett nytt jobb på Norstat som intervjuare, väldigt kul faktiskt. Vi får se hur länge jag är kvar på Mcdonald's.

Likes

Comments

Är ÄNTLIGEN klar med bröllopslistorna! Självklart är inte alla låtar med, många av dem är remixes som bara finns på youtube. Nästan alla arabiska låtar har min moster och mamma valt ut, men gjorde givetvis en egen lista ändå haha. Här är låtarna jag har valt ut.

Likes

Comments