Åå snart kommer Agge hem alltså min bästa vän, så det ser jag fram emot. Idag har det bara vart en sådan här dag man bara är hemma tittar på tv och sådär, typ käkar godis eller så. Men jag hade inget gott så jag ställde mig och började göra cupcakes. Dem blev så goda och speciellt när man hade lite hallon i.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så sugen på energidryck men synd att det är åldersgräns :(

  • 33 readers

Likes

Comments

Jaha nu måste jag skynda till skolan bara 15 min kvar!! Bra att man bor nära!!

  • 52 readers

Likes

Comments

Tjena! Jaha då var det skola i morgon då, hur ska man orka?? Neee usch för skola, att bara gå dit varje dag. Sitta och lyssna på lärare hela dagen. Så jäkla tråkigt!! Det är nästan så att man somnar på lektionerna. Haha på tal om det har det faktiskt hänt för länge sen men äsch... Men ja det är bara och bita ihop och gå dit.

Herregud asså vad jag vill utomlands nu, när jag tänker på att bästa vännen just nu är i USA. Ja man får väl vara glad för hennes skull iallafall. Det var ju ett tag sen man var utomlands. Haha men jag nöjer mig med att åka till Ullared annars eller typ Liseberg för det har jag velat rätt länge nu. För vem gillar inte shopping eller åka roliga attraktioner på Liseberg?!

Men ni får ha det så bra och önska mig lycka till i skolan <3

Likes

Comments