Hey Bloggen!


Idag er det sidste dag i efteråret. I morgen er det nemlig d. 1 december. Jeg kan godt mærke at de fleste er ved at komme i julestemning, eller allerede er det.

I morgen er det jo d. 1 december, og man kan begynde at åbne sin julekalender. Om aften er der jo også en god julekalender man kan se hvis man har lyst. Jeg kan selv godt lide at side på sofaen med min familie, og se julekalender. Jeg kommer nemlig i julestemning og føler dagene går hurtigere op til jul. Jeg elsker december, ikke på grund af kulden, men på grund af den gode stemning der er. De fleste mennesker over hele verden fejrer jul, og er glade. Byerne er pyntet op med lys, træer, og andet julepynt. Der er også nogen som hænger julelys op ved deres hus.

Noget af det bedste ved julen er MADEN, og alle de gode kager der er, min favorit er helt klart Honningkage. Selve dagen det gode mad, og alle de fantastiske dufte. Når man går rundt i butikkerne, er der hjemme eller er ude dufter der af jul. Jeg elsker at gå rundt på strøget eller i et center og kunne dufte, duften af brændtemandler (Selfølgelig også andre ting, ahah) JEG kan ikke undgå at købe noget, ligemeget hvor jeg er, eller hvor sulten jeg er.

Det er også dejligt at komme hjem efter en lang dag i skolen, eller på arbejdet. Jeg plejer for det meste at lave mig selv en kop varm te/kaffe/kakao når jeg kommer hjem fra skole. Vejret er jo ikke det varmeste, så derfor er det bare hyggeligt og komme hjem og drikke noget varmt. Så man kan få varmen igen. Sidste uge bagte jeg fx. en Drømmekage, og drak en kop te ved siden af.

Det var alt for dette opslag håber at i kunne lide den, jeg skal nok begynde at blive aktiv igen.


Knus Jasmin <3Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!!!


I dagens indlæg vil jeg gerne fortælle jer lidt om mit nye køb, nemlig mit Daniel Wellington ur.

Jeg har virkeligt overvejet om jeg skulle købe det eller ej, men nu har jeg gjordt det. Jeg har slet ikke fortrudt eller har haft lyst til at bytte det om til noget andet.
Jeg elsker det virkeligt og kommer virkeligt til at bruge det meget, for det kan man bare ikke lade være med.
Jeg var virkeligt i tvivl om hvilken model eller størrelse jeg skulle have, fordi man kan jo nogle gange godt tænke på at man ville ønske man havde købt et andet ur.

Der er bare så mange pæne modeller, så derfor er det svært at finde ud af hvilken man vil have. Jeg syntes at uret er fedt på grund af, man altid lige kan pippe sit outfit op, det er slet ikke noget som jeg kommer til at blive træt af, og det er helt enkelt, og samtidigt elegant.

Min model den hedder Classic Sheffield og har en sort læder rem.
Selve uret er i rosaguld. Jeg syntes helt klart at man skal købe uret, hvis man bare overvejer det en lille smule, jeg kan love jer for at i aldrig fortryder det. Jeg kan virkeligt bare ikke beskrive hvor glad jeg er for det.
Mit ur det kostede 1295kr, men der er fordi jeg godt kan lide at have en stor skive.

Knus Jasmin<3

Likes

Comments

Hey bloggen!


I weekenden var jeg ude at sejle med min skønne familie. Vi var ude at sejle ved Peblingesøen i København.

Dagen startede med, at vi havde aftalt at min kusine skulle komme over til os. Altså der var ret varmt så vi bestemte os for at tage ud og gå på strøget. Men det var ikke helt det, det blev til. På vej der hen kørte vi nemlig forbi Peblingesøen, og min kusine og bror spurgte om vi kunne tage derhen for at sejle. Så derfor gjorde vi det. Jeg ville egentligt helst gerne have haft gået nede på strøget, men jeg kan virkeligt også lide at sejle. Faktisk så er jeg ret ligeglad med hvad vi laver, bare der er positiv energi og man hygger, så kan man lave lige hvad man vil.

Inden vi sejlede tog vi ned i SuperBrugsen for at købe noget sodavand og Chips, min favorit er helt klart " Kims Chips " de smager bare så MEGA GODT.

Da vi endeligt var færdige med at handle gik vi hen for at bestille en båd. Vi sejlede ca. i en time, det var altså også nok for os. Efter et stykke tid gik vi hen til en cafe/ restaurant som hed kaffesalonen. Jeg bestilte en iskaffe med flødeskum og chokolade, det samme gjorde min lillebror, (bare så i ved det så ELSKER JEG ISKAFFE, det er bare det bedste, men den skal ikke være for stærk)

Jeg lavede egentligt ikke andet den dag, men den var super hyggelig og jeg håber også i havde en super dejlig dag.


Knus Jasmin<3

Likes

Comments

Hey, bloggen!


I dagens indlæg, har jeg tænkt mig at i skulle få lidt mere af vide af mig, Jeg er jo lige startet er på nouw.


Jeg er ikke særlig høj, jeg er faktisk kun 150cm.

Jeg har et mærkeligt grin.

Jeg har haft farvet mit hår med lyse striber, det er derfor det er lyst, det ville normalt være lidt mørkere.

Jeg er perfektionist.

Jeg er helt vildt bange for edderkopper, og alle de der små kryb.

Jeg griner over ingenting.

Jeg hader at gå i skole, jeg vil hellere ud at opleve verden.

Jeg elsker at indrette ting, eller mit værelse.

Jeg elsker blomster, og duftlys.

jeg elsker frugter og bær, især i smoothie.

Knus og kram: Jasmin

Likes

Comments

Sunny Day 

Hey! I dette indlæg har jeg tænkt mig at skrive lidt om dagen i går, da jeg var ude at spise sammen med min mor, lillebror, moster, kusine og fætter, i København. Først og fremmest vil m jeg lige pointere at dette er mit først indlæg. Så det er ret nyt for mig, og jeg håber at i vil følge med.

Nå, men altså det startede med at det var dejligt vejr udenfor, så det vil sige at vi fra om morgenen havde aftalt at vi skulle tage ud, og lave noget. Min moster ringede og spurgte om vi skulle tage over til dem og hygge, så det gjorde vi. Da vi kom hjem til dem, lavede mig om min kusine om på sit værelse, da det trængte til noget nyt.

Efter det, tog vi ud for at spise noget, da vi allesammen var blevet sultne. Jeg kan ikke huske hvad restauranten hed, men den ligger et sted i København, HAHA. Maden smagte virkeligt godt, kan helt klart anbefales.

Endelig... da vi blev færdige med at spise tog vi ud på en lege plads. Det ville de andre nemlig gerne, det vil sige min lillebror, kusine og lille fætter.DET VAR JEG IKKE HELT ENIG I, SÅ DERFOR AFTALT VI AT JEG MÅTTE BESTEMME HVOR VI SKULLE HEN NÆSTE GANG. Jeg vil hellere hen et sted, hvor vi skal sejle i sådan nogen små både, men båden sejler ikke af sig selv, man nemlig træde på nogen pedaler.

Henne ved legepladsen skulle jeg så være, min lillebror og kusines filmmand, til deres youtube kanal:

Benjamin Artemis.

Det var okay, jeg elsker nemlig at filme og tage billeder af andre, og selvfølgeligt redigere dem, så de bliver EKSTRA pæne!

Da de så havde leget færdigt, sagde vi farvel, og begyndte gå hen i mod bilen for at køre hjemad. Vi lavede ikke rigtigt andet da vi kom hjem udover at vi (gik) en tur til Lidl. Jeg gik ikke, jdet gjorde min lillebror heller ikke. Jeg kørte på skateboard, og han kørte i sin bil. Han har nemlig en lille bil som kan køre omkring 20km/t. Det var kun vores mor som gik, vi kørte bare ved siden af.


Knus fra JasminLikes

Comments